Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница

Тя е избягала от насилника си, но се страхува да излезе от вкъщи
Обновена: 5 дек 2021 22:01 | 5 дек 2021 22:00, Ния Христова
268
Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница
Снимка: Pixabay
Жертва на насилие разказва за преживения ужас и търси помощ. 27-годишната Деница месеци наред живее като затворник, защото се страхува от насилника си, разказва тя в ефира на Нова тв. Успяла да избяга, но се страхува, че ще бъде убита, защото мъжът продължава да я заплашва.
 
Насилникът на Деница скачал върху главата й, душил я, биел я с кабели с метални шипове. Жената успява да избяга преди 7 месеца.
 
През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи са се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Тя благодари на тези хора, твърдейки, че те са спасили живота й.
 
Деница дори сега не излиза от вкъщи, освен когато знае от познати, че той със сигурност не е в града - Варна. Детето й излиза само с баба си.
 
Насилникът на младата жена вече има присъда от година и половина пробационна подписка, но това не го спира да продължава да тормози нея и близките й всеки ден.
 
Деница се чуди дали трябва да е поредната жертва, намерена в куфар, за да може един престъпник да влезе в затвора.
 
Министърът на правосъдието в служебното правителство Иван Демерджиев направи коментар относно този случай и обеща, че ще посредничи за това МВР да предприемат необходимите мерки. 
 
"Категорично като общество не можем да си позволим това да продължава. Министерството на правосъдието беше сезирано във връзка с това, че може да инициира законодателни изменения и да разработи такива. Работи се по темата. По този конкретен случай трябва да се търси помощта на МВР, за което се ангажирам да посреднича, както и на прокуратурата", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Чел ли си главата? преди 2 години
Третия райх - 2002 година Завръщането в България?
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти последно мъж ли си жена ли, знаеш ли
34
7
 
4
 
! Отговори
Молла Омар преди 2 години
Имам 3 момчета, ***. Не живяат в БГ И ГИ УЧА да не са като тебе! Ааа, и мъж си имам и е цял! Католик! Хахахахаха. Кой ще са хване с мюсюлман. Още от малка са ме учили че с *** да не се занимавам.
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Основната дейност на МВР е да скатават, активират се обикновено след някоя случка за малко. Общо взето по цял ден в патрулката на топличко.
32
14
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Всяка неделя по една такава статия!И моя милост познава една такава боксова круша!Ае питаите я защо търпи,май понеже ако си замине трябва да смени стандарта си на живот и да почне да бачка!Сами се бутат при такива мъже и палят фитила!Иначе са много силни всичките като приказват,колко щастливо омъжени жени са,пък завиждат на приятелки и колежки дето живеят по-така свободно и разкрепостено!
31
4
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Правосъдието щом си чопли...носа,народът да въздаде...правосъдие.Тоя да бъде...заловен и овъргалян в един мравуняк гол,мравките знаят кво да...праят.
30
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли не статията не е от преди 20 години. Мерси за инфото.
29
3
 
2
 
! Отговори
до Моллата от молата преди 2 години
Не ме интересува на какво се кефиш. Фащай пътя за Шибанистан.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като се правиш на жертва, ще те търмози. едно нещо не мога да разбера в човешката раса, като си мил с някой ти се качват на главата, като се държиш лошо, те уважават(може от страх да е) ама все пак те уважават....
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излиза, че войните хич не са лошо нещо, мъжете си се бият и всичко е наред.
26
1
 
17
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
Абе не гледа ли репортажа не чете ли поне статията, мъжа е дилър на кристали най-опасния наркотик от, който не се спи с дни и човек губи разсъдъка си става праноичен и агресивен, а дилърите взимат повече и от клиентите си, защото винаги имат под ръка.
25
1
 
1
 
! Отговори
Алгемайнецайтунг преди 2 години
Има, има остана в 2000 година обаче..
24
2
 
13
 
! Отговори
синьо хапче преди 2 години
До Молла Омар Зарежи халифата,ами стани тракторист!Ще се почувстваш по-добре!
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ги разбирам тия мъже, през цялото време млатят някого.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алгемайнецайтунг Не зная да има Лора Крумова Слабата. Ти как си с телосложението?
21
9
 
27
 
! Отговори
... преди 2 години
Не ги рабирам повечето жени, тази също. Те я бият от 1вия месец, тя решава да му роди дете вместо да го напусне още след 1вия път...като си търсят лоши момчета да им купуват телефони от наркотици и незаконни сделки ще си търпят и боя....
20
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой насила ли я е карал да се събира с тоя сървул, М?!?!
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с министър-алкохолик е така
18
5
 
18
 
! Отговори
Лиан преди 2 години
Ако ставаше дума за конкурент на изборите всички служби щяха да се активират, обаче за измъчени и малтретирани хора, за нашите жени и майки не им пука. Народа да умира
17
7
 
28
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Това е едната страна. По принцип не мога да съдя. Защото знам и за мъже препатили от лъжливите разкази на жените. Хване се с някой друг, знае, че нейния е хрисим и му забива нож в гърба и ограничителна заповед, а пред съда - майка Тереза. Не казвам, че сега е така, но просто има такива случаи и за това не съдя. Но, АКО е така,този да го хванат ченгетата за ушите, да намерят някой по-як затворник,да му кажат за какво иде реч и да го оставят с тоя за 5 минути.После да му кажат,че ще лежи с него!