51-годишен британец нападна санитарка в болницата във Велико Търново

Нападателят е задържан за 24 часа
4 фев 2022 12:53, Ния Христова
62
51-годишен британец нападна санитарка в болницата във Велико Търново
Снимка: БГНЕС
Полицията е задържала британски гражданин, нападнал санитарка в болница във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
 
Подаден е сигнал и полицейски екип е пристигнал на място. Санитарката е била ритана в областта на краката, блъскани са и вратите на рентгеновите кабинети.
 
51-годишния британски гражданин, постоянно пребиваващ в страната, е задържан за срок от 24 часа.
 
По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнъсно племе са англичаните! Те са такива и към шотландците, ирландците, уелсците!Чакам часа, в който "Северодвинск" и "Св.Владимир" ще ги сравнят с нивото на морето!
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 47........Изззссррал си голямо 'айно! ...."кротките и възпитани англичани...".....обичат да ръгат с ножове още по-кротките българи, да им чупят главите с камъни, дасе търкалят пияни и прогизнали в телесни течности и телесна кал в българските курорти!Дано по-скоро дойде часът, в който ще скимтиш като бито кутре пред някой български лекар, полужив от умора!
42
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом кротките и възпитани англичани прибегнаха до насилие, правете сметка какви безподобни изверги са българските лекари! Фашистите в бели престилки носят отговорност за ковид холокоста в България!
41
3
 
22
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Нашите лекари масово забравиха какво всъщност представлява медицинската професия. Като започнете от нагласените кандидатстудентски изпити и стигнете до отказа от медицинска помощ в спешните отделения. Деградацията и цинизма в системата е стигнал небивали висоти. Как даден лекар е едновременно на работа в държавната болница и има частен кабинет? Ако е толкова добър да си стои на частно и да чака някой пациент да му плати (не през НЗОК)!!
40
5
 
20
 
! Отговори
IT преди 2 години
В БГ болниците са опасни за живота (изключения винаги има)Токуда са най-зле!
39
1
 
30
 
! Отговори
Габровската болница преди 2 години
На мен лично санитарка ми се е карала що било пълно кошчето, що не съм го изхвърлила. Аз с целия си акъл не възразих - мир да има! - заех се да го изхвърлям и попитах къде. Тогава нейно величество санитарката се възмути не съм ли знаела къде, гаче ли не съм в болницата от 2-3 часа, а съм на служба и заплата там. Изобщо, с грубости и нахалство карат болните и придружителите да им вършат работата, че и подкупи си искат.
38
2
 
21
 
! Отговори
Пострадал преди 2 години
Разбирам го човека.
37
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиянде от Острова . Мисли си,че е в някоя колония.
36
3
 
19
 
! Отговори
Жорж преди 2 години
Ахааааааа.....сигурно заради ,,любезно,, отношение, към човек в нужда.
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма подробности. Явно санитарката си го е изпросила.
34
3
 
19
 
! Отговори
анон 39 преди 2 години
Каквото и да е станало, вероятно британецът е прав и просто си е изтървал нервите или е бил "разхлабен" с някоя друга ракия. Повечето санитарки не умеят да говорят с непознат човек, да не говорим че има доста тъмни черти и БГ лични карти.. Може и само да му е казала да обуе калцуни и да сложи маска, обаче го казва така: Що си без маска Бе чуждинеца, не се научихте таз маска аз ли да ти я нахлюзвам аа?
33
1
 
23
 
! Отговори
До 51 от преди 2 години
каква е истината.Точно моят случай е от Старозагорската, а началничката на сМешното беше дежурната, която ме разкарваше насам-натам белким ме отпрати.Тогава телефоните нямаха такива възможности,а и едва ли на мъжа ми щеше да е до записи.Доведоха и човек,изпратен от личния със съмнения за инсулт със завалян говор и оная започна оплюване на личния,че не различавал пиян от инсулт,сестрите се кикотеха и питаха колко е пил.Е,накрая излезе инсулт.Идеше ми да стана и да си хвана пътя,ама къде?
32
5
 
39
 
! Отговори
51 преди 2 години
Задайте си нормалния въпрос: българи ги бият, роми ги бият, сега и чужденците започнаха. Вие без причина бихте ли тръгнали да биете някой. Моите уважения към читавите лекари, разбира се има и такива, но 50% са брак. И знаете ли къде е проблема:лекарите гледат само частните си кабинети, минават като вятър в болничните отделения и бягат на частно, и парада след тях се командва от сестри и санитарки. И понеже те са незаменими..... Ето го резултата.
31
1
 
25
 
! Отговори
51 преди 2 години
Всички пишете, но нищо не знаете. Отидете в Старозагорската окръжна болница за да добиете представа за каква наглост, простотия и злоба става въпрос.
30
2
 
14
 
! Отговори
Каква е истината преди 2 години
Това става вече в петък към следобед, личната звъни къде ли не,накрая направихме снимката.Оная в спешното пак тропа с крак и ми казва,че не съм била за болница, пък и места нямало, а и какво съм щяла да правя "горе,в оная мизерия"????.Вечерта вече намериха място,системи,антибиотици и благодарение на една човечна.лекарка в отделението ме измъкнаха.Та ако мъжът ми беше като англичанина, не наритани, Ами и убити можеше да има.Тогава беше свинския грип,сега с тоя кашата вече е напълно загоряла.
29
0
 
13
 
! Отговори
Каква е истината преди 2 години
Преди години,когато англичани започнаха да заселват наши села,хората изпаднаха в телешки възторг от "високата чест",че едва ли не аристократи идват.Селските кръчмари в еуфория от оборота.Скоро си пролича каква стока идва в държавата на безнаказаност за нарушения и престъпления.Иначе и на мен през 2009 ми идеше да наритам една докторка в сМешното.С пневмония колабирах в кабинета на личната,линейката ме закара,а не ме и погледнаха,щото съм нямала рентгенография.Обратно с колата на мъжа ми при личн
28
3
 
20
 
! Отговори
Гьон Сурат преди 2 години
за пореден път доказателсво, че бялата мафиа си заслужава сопата...
27
3
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Много ясно, че *** могат да бъдат бити, това е право на големите Сахиби, помните ли шведския турист как изрита камериерката в хотела, беше пуснат по живо по здраво с извинения!
26
7
 
0
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
Гaнеата пак ги зачаткаха, хи - хи - хи!
25
6
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Хей хора гледайте откриването на олимпядата да ви напълни душата да забравите тези глупости..