Пак бой между ученички, две момичета малтретират деца в Драгоман

Оказа се, че оплакванията към тях са много
14 мар 2022 11:08, Петя Славова
47
Пак бой между ученички, две момичета малтретират деца в Драгоман
Снимка: Pexels

Пореден случай на брутална агресия от деца възмути потребителите на социални мрежи. На кадри, качени от свидетел, се вижда как две момичета бият жестоко своя съученичка. Биячките се редуват и й нанасят юмруци и ритници, докато свидетели на насилието снимат с телефоните си.

Жертвата и нападателите й са от Драгоман, но действието се развива в Сливница. Майка на две малки деца, която коментирала с възмущение видяното, получила сериозни заплахи от биячките на жертвата.

"Дъщеря ми е я страх. Нямам обяснение защо е бита толкова. Казват, че е обиждала момичетата, които са я били, но тя твърди, че няма такова нещо", споделя пред Нова тв майката на битото момиче Румяна.

Оказва се, че жертвите на двете биячки са много. Сред тях и дете, което обяснява, че взима повече пари от вкъщи, за да има да им даде. Неговият брат, който бил по-голям не искал да ходи на училище от страх.

Друг родител също е подал сигнал в полицията заради тормоз от страна на двете момичета от клипа. И неговото дете не смее да отиде на училище и били посъветвани от директора на школото да си стоят у дома, докато не се разясни случая.

"Едно от момичетата ми звънна по телефона и ме заплаши, защото споделих клипа с побоя в интернет. Не съм правила коментар под видеото. По телефона тийнейджърката ми каза, че малкото ми дете ще бъде дадено за органи, а с другите ми две деца, които са първи клас – ще получат същото като момичето от клипа", сподели друга жена.

Полицията работи по случая. "За конкретния случай искам да уверя, че веднага е започната проверка. Установени са непълнолетните извършителки. Има данни за две престъпления – грабеж и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди", заяви говорителят на МВР Мариела Маркова.

Стана ясно, че двете момичета ще бъдат изключени от училището, но това не решава проблема с агресията им върху децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Побойничките отиват в поправителен център и не се връщат от там. Обществото няма нужда от тях, толкова е просто . Защо не се случва ?!!!!!
18
2
 
35
 
! Отговори
Мара преди 2 години
Няма родителски контрол, няма в училището, няма цензура в детските предавания, няма извънкласни занимания, няма педагогически стаи, няма ТВУ.Има само "права" и "самообразование" по безотговорност без да се обръща внимание на задълженията и доброто възпитание, и резултатът е такъв.
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак бой, ми пак бой, много ясно, че пак бой, като нищо не се предприема, за да се спре тоя бой! Институциите си гледат само техните благини, които са си изградили.
16
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако имаше действащи трудово-изправителни училища, да идат за по две-три седмици там, съвсем различно щеше да е.
15
1
 
29
 
! Отговори
Дано не се преди 2 години
пробва некоя такава пикла върху дъщеря ми. Даже няма да я намерят после.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истанбулската конвенция какво казва по въпроса?
13
5
 
13
 
! Отговори
Иван Павлов преди 2 години
Спомням си моя даскал по история от 9 до 11 клас, другарят Константин Константинов, който бил офицер, но понеже от бой утрепал млад сержант и го уволнили, отървал затвора и станал учител по история в нашата гимназия, та винаги преди изпитване ни казваше - Внимавайте, с голи ръце човек съм утрепал, тъй че един ученик нищо не е".
12
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ТВ репортажа кмет, началник на полицията и директор на училището демонстрираха абсолютна безпомощност срещу двете гаменки! Веднага да ги уволняват и тримата! И медиите да кажат чии са тези две момичета-побойнички. Щом цял град им трепери явно баща им не е случаен.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние имахме и задължителни униформи, защото всички да сме равни по облекло. Не те пускаха в училището, ако си без униформа или ти липсва някой елемент от нея. А сега се обличат за училище все едно вървят на кастинг за красота и мода в Лондон. Завиждат си, хвалят се...и това поражда конфликти, особено при по-малките ученици, ужас!
10
1
 
37
 
! Отговори
Кроткия преди 2 години
Майко.. Това истина ли е? Ще им смачкам от бой цялата рода на тия двете пред тях, за назидание. А накрая по един шамар ще получат и всяка една пикла, но от тези като по състезанията. Дето припадаш след такъв. И ще са по-ниски от тревата години напред. Все си мислех, че в Драгоман и Сливница има здрави селски батки, но явно съм се лъгал.
9
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тук изоставаме. В Америка децата се стрелят в училище, ние пак последки в класацията...
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
боя изграждал, родителите на потърпевшите да вземат мерки, след като собствените на тия пикли не са го направили
7
0
 
10
 
! Отговори
Ъ преди 2 години
Ех някога за всяка пакст и слаба бележка бой бой и за това сега съм само минен инженер
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам, но чак пък учителите да ги бият, не съм много съгласна с тази мярка, защото аз като ученичка, в 10-ти клас, имахме един другар по математика, Велевски, голям нервак беше, всеки час треперихме и получавахме сърцебиене от страх кой ще изкара на дъската да го изпитва на задачи, че бяхме и не много добри по математика....с тебешири ли не замерваше, ритници, в дъската ни хвърляше, ключове мяташе, шамари по главите, ужас! И така май повече се озлобяват децата.
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Возя си се в метрото за вкъщи и някаква млада майка с количка, малко детенце, може би нямаше годинка, започна горкото да плаче и оная му извади телефона, пусна му някаква игричка и детенцето се успокои и гледа. Абе може ли толкова неграмотни и примитивни майки да има, ми дай му някаква книжка с числа, букви, за оцветяване, да разглежда, да му е интересно, да се учи, да запомня, да развива мозъка....с тия телефони, игри и не знам кво си стават озверели и глупави.
4
1
 
58
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Цел град умрел от страх пред две пикли... Евала!...
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащи нямат ли тормозените деца, с един шут в главата насилничките приключват, а за назидание и родителите на агресорките може да получат по едно одеало отгоре и малко сурвакане!
2
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма контрол! Учителите няма право да ги бият и ето го резултата....едно време имаха право да ни млатят, а сега малко тон да им повишиш и мама и тати цъфнали...та жалби не знам какво си. Затова децата ви израстват като.....айде да не казвам.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!?!?!!?