Паркираш си колата, намираш я в дупка. Кой крив и кой прав?

Абсурд с пропаднал автомобил на улица във Варна
24 юни 2022 21:04, Александър Попов
20
Паркираш си колата, намираш я в дупка. Кой крив и кой прав?

Семейство паркира автомобила си на улица във Варна, а на следващата сутрин, в сряда, го открива пропаднал в дупка.

"Улицата е в кв. "Младост" – оживена улица, по която се минава. Съвсем нормална улица, на която е възможно паркирането. На сутринта 2/3 от колата се оказаха потънали в огромна зейнала дупка", разказва Нели Шабанова пред Bulgaria ON AIR.

Свидетели подават сигнал на 112 в 7:30. Час по-късно семейството е при колата си, която все още виси в ямата. Автомобилът е изваден след 4 часа, a собствениците не знаят към кого да се обърнат, за да потърсят правата си.

"От КАТ не реагираха да дойдат да обезопасят. Съветът им беше да викнем Пътна помощ. От пожарната също отхвърлиха. Дойдоха от ВиК", каза Нели.

Според потърпевшите щетите по автомобила са големи. А хората от квартала разказват, че и преди на мястото е имало проблем заради аварии на ВиК.

Според ВиК-Варна причината за аварията е амортизиран водопровод от 60-те години. Проблемът е отстранен, а на мястото е положен нов асфалт

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Варнапропаднала кола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 1 година
ж. к. Младост ВАРНА бил близо до бизнес парка (Сф), колега оправи си географията, че губя и последната надежда за бъдещето на България
14
2
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 1 година
Гледай сега ***, не само ще избия парите, но и печалба ще направя. Дъртата ми кола има емоционални спомени - ще ги оценяваме в съда. Плащал ли съм и данъците? Плащал съм ги! Каквото е поискано от мен съм го направил! Ще се пукна от яд, че не ми се е случило на мен с 23-годишния ми опел! 10 000 лева ще взема от раз!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАжи повече бе, кАжи 5/3!
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям смях. Местни "бизнесмени", дето не знаят колко е 2/3, се опитват да си избият парите за.стария таралясник. Че и сериозни щети имало....А на бас, че нямат и Каско...
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще потъне,я!!Такава тежка кола не е за наште пътища. Трябва шофьора да му друснат една солена глоба заради пропадналия път !
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еееее, туй дупка ли е, едно време какви дупки имаше 2/3 а 2/3ти направу. Ама нямаши и кули отгоре и!
9
0
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 1 година
айде да не строят американци ! Амерериканското строителство е за кокошарници и обори !Немско, финландско ДА но хамериканско никога !
8
1
 
5
 
! Отговори
ss преди 1 година
Нито кат нито пожарна имат работа там! Пътя е на общината а аварията на ВиК ! Сега да съдят общината ! Накрая ще се окаже, че собственика на автомобила се е напил вечерта в кръчмата и докато е карал пиян е пропаднал в дупката !
7
0
 
9
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Пропаднала държава с пропаднали политици. Какво остава за улиците - ами логично и те пропадат. Ужас.
6
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
тая "свежа стройна дама" дали е учила аритметика?...Вероятно не е,защото "ДВЕ ТРЕТИ" за нея просто е некъв израз...Направо трогателно !
5
0
 
12
 
! Отговори
ЛЪЖИ преди 1 година
На сутринта 2/3 от колата се оказаха потънали, 2/3 от колата са потънали??? Журналистите вие слепи ли сте??? на видеото колко от колата е потънала? според мен е 1/3
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Квартал Младост. Какво повече да кажа. Там все е скапано. 1 и 1А са презастроени, като пръдне съседа през 3 блока и у вас мирише, а останалите 3 са си чисто село. Ламаринени будки, някакви кебапчийници, автосервизи и автокъщи и всевъзможни гаражчета на разни ЕТ-та. Но понеже е близо до София Тех Парк и Бизнес Парка е там и цените са 3500 евро на кв за да живееш с цялата провинция! Спокойно може да му викат южен Люлин или северен Перник.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иначе като влезеш в сайта на вик варна в началната страница има новина за 140 млн лв подобряване на канализацията и водоснабдяването...
2
13
 
3
 
! Отговори
какво от това преди 1 година
Не са за жалене хора с пари и лъскава кола
1
6
 
23
 
! Отговори
Кой крив и кой прав? преди 1 година
12 години ГЕРБ!