Демерджиев за катастрофата на "Тракия": Най-вероятно водачът се е разсеял

По думите му няма външни причини за инцидента
14 авг 2022 22:45, Нели Христова
20
Демерджиев за катастрофата на "Тракия": Най-вероятно водачът се е разсеял
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че засега най-вероятната версия за катастрофата с обърнатия автобус със сръбски деца на магистрала "Тракия" е, че водачът се е разсеял и затова е загубил контрол над автобуса. Това заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред Би Ти Ви.

Още по темата


Няма външни причини - в пътното платно или пътната обстановка. Всички участници в катастрофата са в болница, без трима, тъй като те нямат почти никакви наранявания и не са пожелали да отидат. 4 са с по-тежки наранявания.

"Непрекъснато сме във връзка с всички на място. Екипите на МВР са участвали активна при обезопасяването на пътното произшествие и след това в извозването на постадалите", категоричен беше Демерджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В събота пътувах по Хемус в първите 40км. Кошмар.Разбит път. Локви навсякъде (а не валеше). Дори поднесох леко при изпреварване в лява лента при локва на пътя и шофиране със 110км/ч (4х4 с висок клас гуми на 1 сезон). Добре, че карах бавно и успях да избегна както мантинелата от ляво така и тира от дясно. Това вече не бива да се наричат магистрали и скороста трябва да се намали максимум на 100км/ч.
15
4
 
5
 
! Отговори
Ron Burgundy преди 1 година
Няма външни причини....ааааа освен лошите пътища, които някои *** наричат АУТОБАН
14
5
 
3
 
! Отговори
Колко още катастрофи преди 1 година
Нали си на хранилка на Бож.ов.
13
6
 
6
 
! Отговори
Дамяни преди 1 година
Една подробност само!! Всичко това е ставало с знанието и разпореждането на Тенчо Тенев Бивш и После назначен пак от Прод..Подмяната, Шеф на Кат София!! Крадеца вика дръжте Крадеца!!!
12
3
 
11
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Министърът е прав. Очевидец съм. Всички си вършеха работата професионално.
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо е социопатт не можете даго накарта да очувства вина.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11. Ами май не знаеш защо не се слагат много стабилни мантинели. Защото автобусът (а и която и да е друга кола) като се плъзне по нея и се върне на платното ще помете още десетки други коли и ще стане огромно мазало. Затова.
9
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчооо, гледаш ли какво става като не даваш пари за нови мантинели?
8
4
 
9
 
! Отговори
Фючърс преди 1 година
Найлон Мъск като ни сложи програмирани чипове на всички в главите и станем управляеми с жпс роботи няма да има разсеяни а движещи се точно по линията без милиметър отклонение!Само ще си държим ръцете на кормилото и компютъра ще ги командва..наляво..надясно...
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тая така наречена магистрала няма ли мантинела. Ако имше стабилна мантинела авобуса само щеше да се плъзне по нея и водача щеше да има време да реагира. Но мантинелата е направена като макарон скъсала сее и автобуса е влязъл а канавката.
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро спря парите за ремонти на пътищата. Киро и Асен да кажат къде са парите!
5
5
 
19
 
! Отговори
Некакъв си преди 1 година
Адвокат от Пловдив шеф на МВР. Това е трагедия, това не е комедия. Той не познава структурите. Не познава читавите. Дошъл е да уреди поредните калинки и да си ходи. МВР от такива като тоя е на това дередже. До оня ден бил против МВР, днес на шеф ше му се прави. Некадърник, по-голям и от бившата правосъдна министърка, също селски адвокат. Кадри се изграждат с десетилетия. От днес за утре занаят не се учи, че умочковци като тоя да се разпореждат.
4
1
 
22
 
! Отговори
Весо преди 1 година
Това отдавна не е магистрала!
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така ще е докато на ушевите ни в главите са им само плата с кюфтета, кебапчета, пържоли и запотени кани с бяло вино.
2
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътищата ни са разкошни, но вие сте разсеяни и некадърни шофьори.
1
2
 
13
 
! Отговори
Целият преди 1 година
Очастък там е на вълни, водата не се оттича, карам маршрута всеки ден!!! Това не е магистрала, а ковчег, в комбинация с манаталитета на *** със светкащи фарове просто е кошмар! Не случайно 4 години подред Тракия е обявена за най-опасната в Европа, не в ЕС, а Европа, и който е карал на вън знае, че това не е магистрала!