Овце се отглеждат при чудовищни условия - вързани за краката, врата, бой

Наш потребител изпрати шокиращо видео в платформата Helpbook
7 сеп 2022 17:00, Анисия Иванова
105
Овце се отглеждат при чудовищни условия - вързани за краката, врата, бой
Снимка: Helpbook

Ние от платформата на Helpbook.info изпитахме шок и ужас гледайки видеото, което наш потребител ни прати. Може да го видите тук, но предупреждаваме, че не е за хора със слаби сърца.

Във вилната зона в град Враца се развъждат овце, които са подложени на чудовищни мъчения. Животните са вързани за шията и двата предни крака с въже, което след това минава към единия заден крак.Така се придвижват, хранят и спят, а боят с тояга не им е спестен - гледката е потресаваща. Не е за вярване, че това може да се случва в 21-ви век!

Според автора на сигнала видеото вече е в социалните мрежи и хората са отвратени, и е изненадващо, че все още не са извършени проверки от БАБХ, за да се прекрати това безумие!

Освен цялата жестокост, са нарушени всякакви законови норми и изисквания за отглеждане на животни - като бройка, нужна ваксинация, регистрация и маркиране. Защо въпреки многобройните подадени жалби от свидетелите на този садизъм към животни не се случва нищо, питаме и ние!

Не са малко сигналите с редица други проблеми, които нашите потребители ни изпращат, но ще ви запознаем с тях в отделен обзор.

Ако видет нередност, пишете ни в платформата Helpbook. Чрез нея вашият сигнал ще стигне до институциите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
6
 
! Отговори
до Анонимен 65 преди 1 година
Диваци са приятелите ти от Русия.
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БайГаньоБалкански отново доказа, че голяма част от провинцията е населена с диви селяци биещи коня си до смърт в планината, доказвайки собственото си ниво на полунеандертал и общо взето животно. Грешка моя, животните не са зверове като ГаняБалкански, хищниците убиват за да се хранят, а не за удоволствие. Чакайте да се оправите, половината селяци из прованса не са по-различни от братята роми, ама прилики 99% и отгоре!
54
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В резервата вече е див запад, въоръжавайте се, че и вас така ще връзват скоро.
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А х лебарките ще ги бият в центрофуга живи до Олио! Представяш ли си ! Насекомите имат права.
52
9
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Не знам подателя на сигнала къде го е видял това . Кореняк врачанин съм , имам имот във вилната зона на града , такива издевателства над животни не съм виждал...Има нещо нагласено тук...Намирисва ми на разчистване на сметки по скоро , а не на реален сигнал .
51
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ай стига с вашите глупости. От 100 години на село така пасат овцете.
50
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идете в балкана да видите как се гледат конете които свалят дървата за огрев. Когато не са натоварени с дърва им връзват предните крака. Натоварени по пътеките и чукарите ядат бой до смърт. Счупи ли крак ги разстрелват на място и така ги "бракуват". Зимата ги пускат в гората да ядат каквото намерят под снега и никаква храна не им се носи. Ако имат късмет да не ги изяде вълк или не умрат от студ историята продължава.
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубава работа, ама ****нска.
48
3
 
15
 
! Отговори
Враца преди 1 година
Враца е като Ню Йорк... само че във Враца.
47
9
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
От си ни ... мамата ? Вий жа ми кажете кък жа си гледам стоката ? Я разгур !
46
2
 
9
 
! Отговори
Чобанин преди 1 година
При положение, че овцете в стадо се следват плътно, пък и 10 броя да са пак се следват, незнам какво е придизвикало това овързване с сезали и въжета. И най вероятно не взема евро субсидии.
45
1
 
11
 
! Отговори
дд преди 1 година
Сайтът на БАБХ не работи от година и не се предвижда да заработи скоро.... какво да говорим за тази територия тука....
44
0
 
13
 
! Отговори
33 преди 1 година
До Анонимен 37 - Остави ме мен ! Аз знам кой съм и какво мога и когато е трябвало съм я пазил тази държава , за да я има и днес ! Скоро обаче може да ти се наложи ТИ да тряъбва да я пазиш и тогава ще те видя какво можеш - Гледай само да не си по прашки , че ..... ЛОШО ?!
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Д-р ОХ Боли, квото и да кажеш значение никакво. Провал сте и точка. И вкусно муахйахахахха!
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 41, да и точно тези с логиката на 5 годишни всъщност са 50-60 годишни старци. Кажи ми, провала не е ли абсолютно невероятно пълен!
41
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато издевателствали и измъчваш тези, които са изцяло зависими от теб, ти вече не си Човек, а чудовище. Ние българите ,в името на печалбата, станахме чудовища и така възпитаваме и децата си. Нищо не ни оправдава.
40
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано извънземни да видят, че глобалисти на земята в ЕС отглеждат гражданите си като овцее без ток, вода и отопление и да дойдат ни спасят.
39
0
 
2
 
! Отговори
Д-р ОХ Боли преди 1 година
До Анонимен 37 - Пасивен ще си ти отук натам понеже си много отворен бройлер, затова си купи ректален мехлем да си имаш !
38
2
 
12
 
! Отговори
до 41 преди 1 година
Това, че ядем месо не значи, че животните трябва да живеят по този начин. Логиката ви е елементарна като н а 5 годишни.
37
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Градски чеда, още един дъртак за който настоящето е лошо, а миналото хубаво. Живей си със спомените, но не се прави на много важен, ок. Ти нищо не разбираш, дърто момче!