Незаконни кошери върху барака в междублоковото пространство

В Helpbook получихме сигнал за нелегално развъждане на кучета
16 сеп 2022 16:23, Анисия Иванова
29
Незаконни кошери върху барака в междублоковото пространство
Снимка: Helpbook

Сигнали от всякакво естество получихме в платформата на Helpbook.info през изминалата седмица.
Наш потребител, който е собственик на трафопост в столичния район Люлин, ни сигнализира за опасни клони на дървета:

"Бих искал да бъдат отрязани клоните на дърветата, които попадат върху покрива на притежаваното от мен помещение, тъй като възпрепятстват правото ми на собственост. Към момента е невъзможно да се направи спешен ремонт на покрива, също така клоните попадат и върху олуците на сградата, което води до проблеми с оттичането на дъждовните води. Изпитвам затруднения и при ремонта на фасадата на помещението, поради което моля компетентните лица да извършат незабавно отстраняване на клоните на дърветата в близост до имота ми.

Изпратиха ни снимка от квартал Редута, на която се виждат кошери с пчели, които се отглеждат при неподходящи условия на покрива на барака в междублоковото пространство. Авторът на сигнала се притеснява за здравето си, както и за това на живущите в съседните сгради, домашните любимци и най-вече за хората с алергии към ужилвания.

Сигнал чрез нас  към БАБХ подаде наш потребител, касаещ нелегалното развъждане и продажба на кучета от всякакви породи в град Сливен. Молбата е да се извърши проверка, тъй като има съмнения, че тази дейност не е законово регламентирана и да се установи налични ли са разрешителни и удостоверение за завършен курс по защита и хуманно отношение към животните.

За пореден път наш редовен потребител от град Русе е заснел автомобил, който е изоставен повече от две години и заема паркомясто.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
20
 
! Отговори
"Незаконни" преди 1 година
Нямат акт 16,не са свързани с канализацията,нямат вода и електричество.Пчелите нямат адресна регистрация в ЕСГРАОН и са без лични карти.Във връзка с предстоящите избори следва да бъдат проверени дали не се извършват противозаконни действия по купуване и продаване на гласове,защото,както ни бе демонстрирано преди няколко месеца,купуването и продаването на гласове е разрешено само в народното събрание, не *** и пульо за по 50-100 лв,а депутати за по милион или обещания за постове.
3
2
 
28
 
! Отговори
Specter преди 1 година
Дребни злобни човечета, с два пръста чело и къси пръсти вечно косур търсещи навсякъде! Собственик на трафопост и незаконни кошери .... тук вече избихте рибата с глупостите!
2
1
 
23
 
! Отговори
Така написано си е преди 1 година
чиста система за доноси. Утре ще има сигнали за нелегално отглеждане на домати и краставици, а по-късно и за нелегални канали за обмен на нелегални краставици и домати.
1
1
 
27
 
! Отговори
Гост преди 1 година
много "загрижени" граждани да правят мръсно на хората, дядо ми казваше "ако не можеш да направиш добро не прави лошо" много станаха хората,които не могат да правят добро, но са добри в лошотията