Остава топло, но облачността ще е значителна в четвъртък

Максималните температури ще са от 21 до 24 градуса
2
Остава топло, но облачността ще е значителна в четвъртък
Снимка: Pixabay

Денят ще започне с минимални температури в страната от 8 до 15 градуса, по Черноморието и северно от планините - до 12-14. Преди обед облачността над страната ще бъде значителна. Следобед над западните райони ще се задържи облачно, докато на изток облаците ще намаляват.

В северозападните райони и в Западна Стара планина ще превали слабо. Вятърът ще бъде слаб от югоизток със скорост до 20 км/ч. Максималните температури ще са от 21 до 24 градуса, по морето - до 20-21, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.
 
Балканите ще се задържат като слънчевото островче на Европа. Валежи се очакват по Атлантическотo крайбрежие, Прибалтика, Русия, в страните около Северно море и около Алпите.

У нас в петък ще премине облачна вълна, без валежи и слабо ще захладнее. Ще се зароди циклон над Гърция, който в събота ще носи интензивни дъждове в южните райони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това почна съвсем да прави каквото си иска
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво стана г-н Путлера, нали щяхме да измираме от студ, а то какво се оказа ще дойде декември месец и още не е пуснато парното, ахахаах каква ирония само.