Разпитват лелята на изчезналия Александър, издирването продължава

Има непотвърдена информация, е детето е в района на хижа "Славей"
13 ное 2022 14:24, Петя Славова
54

Продължава вече второ денонощие издирването край Перник на 12-годишния Александър. Десетки полицаи, планински спасители и доброволци се включиха в претърсването на района, за съжаление - все още неуспешно.

Последната информация е, че детето се намира в района на хижа "Славей", но това все още не е потвърдено.

Семейството отчаяно търси детето, но въпреки че часовете се изнизват тягостно, не губят надежда.

Още по темата

"Търсим, но без резултат. Детето е добре сложено много подвижно, но не говори много, само няколко изречения", сподели пред Bulgaria ON AIR лелята на детето - Елисавета Ваклинова.

Тя е огорчена от коментарите в социалните мрежи относно бащата на детето, което е с аутизъм. И каза, че заради тези изказвания, негови близки са извикани на разпит в полицията, сред тях е и бабата на момчето.

"Как може да се пишат такова неща, бащата е с церебрална парализа, трудно подвижен, грижи се за детето, полага страшни усилия за него", допълни тя.

И днес вълната от съпричастност не стихва. Десетки доброволци излязоха по улиците на Перник с надежда да открият Александър.

"Ние сме офроуд група, ходихме с мотори, с джипове, днес сме с детето и то иска да е съпричастно към тази акция", коментира Юлиян.

Стотици полицаи претърсват Перник и околностите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всякакви безделници си търсят работа с матора и атевето и да търсят приключения, и да се правят на каубои и спайдърмени по телевизията.
20
2
 
5
 
! Отговори
Котка преди 1 година
До Анонимен 8 Толкова си далече от истината за семействата с аутистични деца...хм, колкото е далеч Земята от Луната например.
19
1
 
20
 
! Отговори
Гонка преди 1 година
Майката дала ли е показания? При нея в Гърция проверено ли е?
18
16
 
12
 
! Отговори
Дефект преди 1 година
Парите за гледане на болни деца, май вместо да подобрят положението на децата, го влошиха. Родителите много се отпуснаха. Ходи си на разходка, говори си по телефона и изведнъж се сеща, че детето го няма
17
6
 
7
 
! Отговори
ЩирлицУотсънАвакум-2 преди 1 година
Според отговора "Колко пари е имало детето в деня на изчезването" да се определи вероятния радиус за отдалечаване с билети от градския транспорт и такситата.
16
11
 
13
 
! Отговори
Телк преди 1 година
Като е церебрална парализа, как кара кола?
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано времето да остане поносимо, за да не измръзне докато го открият!
14
10
 
6
 
! Отговори
ЩирлицУотсън Авакум преди 1 година
Всички роднини строени на площада да си покажат дланите. На всчки които имат стари или пресни мазоли, полицайте веднага да им надянат прангите и белезниците. от тези да започнат по професионалните разпики.
13
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелята бая се е наконтила за случая
12
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето е убито!
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелята и всички останали да не се засягат лично. При изчезване на дете, всеки ще погледне към най-близкият възрастен с него, след това ще се разширява кръга. Важи за всеки един от нас. Мен ми е странно, кучетата намериха ли нещо или не ни казват? Всички искаме детето да се намери, уикенда ни замина с тоя стрес покрай него.
10
5
 
23
 
! Отговори
Кучета? преди 1 година
Включиха ли кучета в издирването? В сравнение с човек, кучето има 60 пъти повече обонятелни рецептори - 300 000 000 и 40 пъти по-голям дял в мозъка за обработка.
9
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно. Докато на всеки от семейството не бъдат зададени всичките въпроси, да не се спира. Нека се работи и по други версии, на ако е имало конфликти с детето то те най вероятно са били с най близките в семейството. На 2ро място е неговото уичилище, болница. На 3-то квартала улицата където си е играло. На последно е планирано или случайно отвличане.
8
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 12 Едни съседи имаха такова внуче. Но това детенце на около 2-3 годинки вече се усмихваше едва-едва, а понякога ласкав ставаше само погледът му, когато види близък човек, отсъствал няколко дена. Такива реакции бяха редки, но ги имаше. За съжаление детето почина още в предучилищна възраст. А бе, трагедия е това да се роди дете с аномалии, да не дава Господ. Дано това да го намерят, невинна душа е.
7
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко рядко се случва да имаме толкова обединено общество - местни доброволци, хора от София идват, с джипове, с АТВ, с мотори - всеки с каквото може помага. Толкова ли е трудно да сме такова обединено и силно общество ? Дано намерят горкото дете !
6
44
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и роднините да са му помогнали да изчезне. Детето е аутизъм, а такива деца са ужасен товар за отглеждане. И понеже не изпитват емоции-ти го гледаш едва ли не денонощно и една прегръдка не получаваш в замяна. Не че това може да послужи за оправдание.
5
7
 
19
 
! Отговори
да питам преди 1 година
тази да ви прилича на много разтревожена ? дано намерят детето !
4
14
 
12
 
! Отговори
абе преди 1 година
а днес ше има ли протест в защита на иванчева ?
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бах мама му. Като видиш дете само без да е придружено от възрастен, го спираш и при първия полицай. Тук го видяли, там го видяли...кво като сте го видяли.
2
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 Аутистът не е oлuгoфрeн. Той много добре съзнава всичко, но гледната му точка не е както при повечето хора.