Бабата на изчезналия Сашко: Майка му го обича

Нервната й система обаче била чувствителна
14 ное 2022 19:47, Нели Христова
61

Трето денонощие без следа от Александър, изчезнал в петък следобед в Перник. Бабата на Александър се надява да намерят детето, а по думите ѝ майката от години живее в Англия, вижда момчето само по Viber.

"Тя обича детето си, но нервната ѝ система е много чувствителна и може би поради това не успя да гледа детето в това състояние. Обажда се от чужбина непрекъснато и знае, че детето е изчезнало. Виждала е детето на живо преди една година, а за случилото се ѝ каза синът ми", сподели бабата на Александър - Анна Алексова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Притеснена майка преди 1 година
Майката направо е за обесване,как може да си изостави първо детето и второ да не се отзове в такъв момент как спи нощем,ще полудея аз дето нито познавам детето нито съм имала общо с тях от както гледах по новините не мога да спя от мъка по горкото детенце,къде ли е сега в този студ и тъмница направо ме побиват тръпки,а тя била с нервите разхлабена.Моето дете също е аутист и първото законно право е когато детето се извежда на разходка да не му се пуска ръката в никакъв случай и второ да си нащрек
46
0
 
4
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 1 година
Губене на време за ненужно нещо.
45
1
 
11
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Само се излага тази жена. Да защитава това недоразумение. Такава обич неземна. За година веднъж си видяла детето. По-тъпо оправдание никой не може да измисли. Жената има нов тъпкач очевидно онзи не иска и да чуе за дете с аутизъм. Иска грижи. Трябва тая да е свободна за полови забави. Не се ли е начесала, за толкова години. Срам и позор, никакво оправдание. А вече фруг е въпроса, ако имаше таз желание да си вземе детето, щяха да и осигурят прилична грижа в Англия.
44
0
 
4
 
! Отговори
До 50 преди 1 година
Организирайте с други като вашето дете със заболявания и самотни. По една топка ще могат да ритат и да гонят. Пък и други игри ще опитвате.
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЖАЛКО ЗА ВАС НЕВЕЖИ И ПРОСТИ ХОРА ДЕТО ОСВЕН ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ НЕ САМ ОЧЕ НЕ МИСЛИТЕ АМИ Н ЕСТЕ НАЯСНО НИТО СЪС ЗАКОНИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА НИТО С ВАШИЯ ПРОИЗХОД ИЗВЪН ЧОВЕШКОТО ВИ ПРЕВЪПЛАЩЕНИЕ. ГОСПОДИ. НЕ ЕЗА ВЯРВАНЕ КАКВО НЕВЕЖЕСТВО ИМА. ТУК ДА ЧЕТЕ ЧОВЕК ДА СЕ СМЕЕ ИЛИ ДА ПЛАЧЕ. ВИЕ СТЕ ТОВ АКОЕТО СТЕ И ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ ДЪРЖАВАТА И ПОНЕЖЕ НЕ Я ХАРЕСВАТЕ А ТЯ Е РЕКРАСНО.. Е ТАКА ЗАЩОТО ВИЕ НСТЕ ХУБАВИ НЕ ХОРАСВАТЕ СЕБЕ СИ. ДЕЦАТА СИ ИЗБИРАТ РОДИТЕЛИТЕ И ЖИВОТА ВСИЧКО Е КАРМА!
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 54. Извинявам се .
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като нервната й система е толкова чувствителна, защо не си е задала най-напред въпроса дали е годна да отгледа дете, пък след това да се размножава? Аман от кандидатки да се видят младоженки, да отпразнуват сватба, да създадат потомство и след като минат празненствата по тези поводи и "героините" оберат поздравленията и подаръците, да си бият камшика, щом се окаже, че бракът и родителството не са само "овации за подаръци", а са свързани и с отговорности.
40
0
 
0
 
! Отговори
до 48 преди 1 година
пО ПОЛЕКА МНОГО СТЕ ГРУБА
39
1
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 1 година
аз не филосостжам а казжам колко е трудно да се гледа .Същото дете с аутизим щеше без малко да ъбие братето си.Другите дрънкат и филосостжат като дори нямат НИКАКУЖ ОПИТ ОТ ГЛЕДАНЕ.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 39 . Вие имате ли дете с аутизъм та дрънкате врели-некипели? Аз имам, децата с аутизъм нямат приятели.Тъжно, но факт. Всички ги избягват
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 48. Не филодофствай много аз също живея в Англия и то от 15 години и все още си ползвам българските думи. В Англия диагнозата аутизъм е само на хартия и за децата с аутизъм се прави много малко. Синът ми в продължение на години не получи нито един час терапия.
36
8
 
3
 
! Отговори
London преди 1 година
Коментари много!Обиди много! Пъпво започнете от държавата да попитате тези в ПАРТАМЕНТА какво правят по въпроса с болноти деца..деца аутисти..деца хиперактивни...каква грижа помощ полада за децата и техите родители??? От тези коментиращите ясно личи колко време са гледали деца аутисти няма има 0,0001 ..само философи.Гледах една година ущилище наше българско детенце на 10г. на беще около 100кг. аз трябваше да я рестрайн да не бяга по улиците ..ами то детето беше по-силно от мен можеше да ме стис
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно казва: Майка му го обича, знае за изчезването, защото го е пратила в рая. Всеки обича по различен начин, но най-много обича себе си и да няма проблеми.
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Александър Цветанов, това не са игри на глада. Спрете да се гаврите с хората и със съпричастността им към сина ви.
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе хора, тоя баща само пуска някакви призиви, като последният е: "Всички на профилакториума, имам локация" и маса народ тръгва без да знае за какво и къде. Егати психаря.
32
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майката се отървала от детето. Бащата също. То им пречи да живеят истински живот. Постоянно бяга, и като тийнейджър ще стане още по-неконтролируемо. Ако порасне и стане силно, ще бъде заплаха и голям, силен хиперактивен тийнейджър и аутист, който ще изсмуче животът им с постоянни грижи и разходи на пари. Нотариусът си е направил сметката и сделката навреме, това да не се случи.
31
0
 
31
 
! Отговори
О чуден преди 1 година
При положение че вече и в кн3фите е натъпкано с камери как в тоя Перник няма една камера бе!?Все едно че е Туин Пийкс...странно място със странни неща!
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 41 Това е много странно! Този човек определено се държи подозрително! Ами явно трябва да търсят там, където той не иска да търсят и от където ги отклонява...
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо бащата не е разпитан, като заподозрян?Когато хората, които търсят детето, стигнат до някакво разстояние, различно от "мястото на изчезването", бащата се свързва с хората и ги вика да се съберат, че щял да даде локализация.Мисля, че нарочно ги праща на грешна посока, защото той е убил детето.Убиецът е винаги най-близкото лице от обкръжението на жертвата или последният, който е видял жертвата живо. В случая е бащата.
28
4
 
17
 
! Отговори
Терор преди 1 година
Аз не мога да си представя аз да ходя и през няколко метра до мен да се приближава една кола. Това е играта и развлечението на Сашко. И той си реди пръчки, камъчета и хваща насекоми. Ми трябва да му създаде някаква игра, да се заиграе с него, да го срещне и с негови връстници и с тях да поиграе. Да му създаде някакви развлечения, а не да скучае.