Бабата на изчезналия Сашко: Майка му го обича

Нервната й система обаче била чувствителна
14 ное 2022 19:47, Нели Христова
61

Трето денонощие без следа от Александър, изчезнал в петък следобед в Перник. Бабата на Александър се надява да намерят детето, а по думите ѝ майката от години живее в Англия, вижда момчето само по Viber.

"Тя обича детето си, но нервната ѝ система е много чувствителна и може би поради това не успя да гледа детето в това състояние. Обажда се от чужбина непрекъснато и знае, че детето е изчезнало. Виждала е детето на живо преди една година, а за случилото се ѝ каза синът ми", сподели бабата на Александър - Анна Алексова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
преведено на български език, това, че майката била "с чувствителна психика" аз го разбирам, че и на нея и хлопа дъската. Явно и двамата родители са "изпълзели от дълбините на генофонда", както наскоро се изрази един наш прокурор за двамата турски братя застреляли граничаря ни. При това положение не е чудно че детето им е аутистче. Лошото е, че разиграват хората вече 3 дни, като е все по ясно, че бащата явно лъже и той е причина момчето да го няма
26
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова много го обича, че не го е виждала на живо и не го е прегръщала от 1 година, но иначе много го обича!!!! Нямам думи!!! Това дете не е избягало случайно от това семейство, ако изобщо е избягало...
25
8
 
24
 
! Отговори
1 преди 1 година
Всички го обичат и то детето затова бяга. Както всички хора и животни бягат от обичта и хубавото. Ееееххх.
24
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На това дете всичките му роднини ли са такива странни и безчувствени? Плашещи са. И така спокойно говорят и се държат... И бабата, и лелята... За майката няма какво да говорим, макар че като ги гледам тия, не се знае и тя от какво е избягала... Горкото дете. Не знам как се живее с такива студени хора и не искам да знам.
23
1
 
15
 
! Отговори
Бащата преди 1 година
Съмнявам се в него,дано греша.
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По пъте, на логиката 12 годишно дете може , да измине не повече от 4км в правка посока. Няма как да излезе и за 10 мин да изчезне невъзможно е.. Мирише ми на друго ! Гледа си 10 мин телефона и детето изчезва. Малко не ми се връзва.. ако го търсят нека го търсят в най близък периметър където е изчезнало. Няма къде да отиде това дете дано е живо и здраво.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...с чувствителна нервна система
20
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е тази майка, която е изоставила това прекрасно дете?! Умът не ми го побира!
19
1
 
52
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Т.е., избрала е по- лесния начин, да избяга от проблема! Нима на бащата не му е трудно? Майка можеш да се наречеш, не когато родиш дете, а когато полагаш грижи за него! Майката би дала живота си за детето!
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кой знае при кой пакистанец е в Англия..
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано да се намери.
16
14
 
23
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Всяка година около триста човека се разфасоват в България и органите им се използват за донори!А малкият Сашло е идеалният донор, млад,здрав и не добре както той така и роднините му!!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!
15
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за детето. За съжаление децата не си избират родителите. Вдички много плюят по бащата но не му е лесно и на него. Детето аутист, майката драснала.Тъжна история.
14
1
 
32
 
! Отговори
123 преди 1 година
Дано детенцето да се намери живо и здраво!!! Родителите му не желая да коментирам....
13
0
 
31
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Ама разбира се. Аман от " обичащите " така. Като стане трудничко и от разстояние се обича най - удобно. Истината е, че има твърде малко центрове , които осигуряват грижа за такива деца , а и възрастни със специфични нужди. В " дивото " сме. Който оцелее.
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. Безхаберието на държавата започва да дава своите резултати ,за огромно съжаление голяма част от хората в България живеят в недоимък и нещата и в тези условия е трудно да се отглеждат деца.
11
2
 
22
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
20 години внасям максимални осигуровки, след като избрахте чалгаря исках да си ги изтегля обратно и да се омета но няма как, набутал съм се вече. Иначе като си безотговорен и два-три пъти ти се размине на късмет, третия път вече не идва късмета, тъжно но факт.
10
8
 
5
 
! Отговори
асан преди 1 година
Чувам гласове!
9
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам телевизия и ми се струва, че близките му не са много адекватни. Дано го намерят момчето.
8
8
 
34
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Бащата обикаля с врачки по поляните , майката си з.ебалла детето и забегнала на Острова. Това момченце нормално да им избяга. Дано се намери и го отгледат нормални хора.