Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Те го упреквали, започнали да го дърпат
15 ное 2022 13:00, Нели Христова
195
Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Бащата на Сашко е бил на косъм да бъде набит от доброволците. Това стана ясно от пост във фейсбук групата "Да намерим Сашко". Очевидец разказва как хората са започнали да го упрекват и да го дърпат.

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре...

По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма !"

"Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това е начина да се реши проблемът с тази агресия! Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнанбул", пише още в поста.

"На всеки му идва в повече напътствията, в които бащата приканва нас, доброволците, да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бошуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край!"

Търсенето на 12-годишният Александър от Перник продължава вече пети ден. Екстрасенс казал на бащата на Сашко да свика среднощна акция за търсене над гробищата, но и тази акция не даде резултат. Вчера от прокуратурата съобщиха, че до момента няма доказателства детето да е жертва на престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
15
 
! Отговори
силно учудЕна преди 1 година
А е трябвало да го бийнат, ей така профилактично.......
46
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
43 е прав. Аз не си спомням такова търсене да имало за някое друго изгубено дете. Половината полиция отиде хеликоптери водолази и дори президентът отиде на място и какво ли още не.Има нещо много специално в случая, което не се казва, но дано се намери детето.
45
12
 
9
 
! Отговори
тъжно преди 1 година
Затова всеки трябва да се ваксинира, за да може да проследи къде е във всеки един момент
44
10
 
19
 
! Отговори
вввв преди 1 година
мисля,че всички пишещи тук са слабоумни. Колко от вас,дето много философствате имате деца? А колко сте общували изобщо с дете аутист? Българина е на всяка манджа мерудия, знае само да снима с телефона и да дава акъл.
43
2
 
32
 
! Отговори
ник преди 1 година
А какво още доказателство ви трябва , за да разберете, че детето Е жертва на престъпление.......Ей така както се разхождаше и изведнъж се изпари, така ли?Детето го няма 4 дена, дали ще оцелее само без храна и вода, и без топли дрехи в този студ? Хайде размърдайте си мозъците! Търсим нещо, което не е загубено........
42
2
 
34
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Бащата да си признава вече
41
4
 
16
 
! Отговори
Ама преди 1 година
Бащата е мафиот, щом е нотариус. И затова го завъртаха да не го набедят. Сега започнаха да се оправдават за несъвършената работа и му намериха закъснялото обаждане
40
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38 Тоя работи като нотариус. Едва ли е беден толкова, че да го продаде. Според мен е станал инцидент, може да го е блъснал с колата докато е паркирал и си е блял в телефона или нещо друго, след това си е казал "опаа, отиде ми хубавата кариера на нотариус, кво да правя, я, тука има една хубава нива, дето лесно се копае"....
39
0
 
21
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
ДА ТЪРСЯТ ПО- СЕРИОЗНО БЛИЗО ДО ПЪРВОНАЧАЛНАТА ТОЧКА В РАДИУС ДО 1, 5 КМ.
38
2
 
7
 
! Отговори
Div... преди 1 година
..Imahme podoben sluchay ..v Franciya ..Ubietca turseshe jena si...s vsichki drugi...Sled mesetz....be razkrit! ...Boya se ..che bashtata moje da e izvurshil nepopravimoto
37
2
 
21
 
! Отговори
До 40 преди 1 година
Бащата нито е беден, нито е пр.ост!
36
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ако се окаже това, за което вече доста хора си мислят, и Господ няма да му помогне. Тогава основният въпрос става ЗАЩО? - самотен баща с увреждания и ниски доходи гледа дете инвалид. Идва чичко-паричко и казва: знаеш ли колко пари ще ти дам за това дете, хората ще го гледат 100 пъти по-добре от теб. Беден и пpocт човек може да повярва. Реално децата ги вземат за ceкс и за органи естествено извън България.
35
2
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ИМАШЕ ИНФО ЗА НАМЕРЕНА ИГРАЧКА, ДАЖЕ 2, ДРЕХИ И ЧОРАПИ. НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ. НЕГОВИ ЛИ СА ИЛИ НЕ? ЗАЩО СА ТАМ?
34
6
 
12
 
! Отговори
Плюшено мече преди 1 година
Детето носи със себе си розово плюшено мече, любимата му играчка. МНОГО Е ВАЖНО да се разбере дали всеки път излиза на разходка с мечето или само този път го е взело. Ако го е взело само този път, значи бащата предварително е искал да му отвлече вниманието с нещо. Не обвинявам, само казвам хипотеза, която трябва да се провери и след проверката да се решава дали да се приеме или да се отхвърли.
33
1
 
27
 
! Отговори
Логично преди 1 година
Полицията вероятно вече има достъп до мобилните данни от смартфона на бащата. Те ще покажат къде и колко време е бил той и кога и на кого се е обадил за помощ. И ако се окаже това, за което вече доста хора си мислят, и Господ няма да му помогне. Тогава основният въпрос става ЗАЩО?
32
6
 
8
 
! Отговори
ИВАНКА преди 1 година
ШОМ СА ОТ ПЕУНИК, ЯСНО...
31
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това дете 5 дни го търсят професионалисти с кучета, хеликоптер и т.н. Версията, че се е загубило вече отпада, досега щяха да намерят дори и тялото, ако не е скрито умишлено. Очевидно детето е отвлечено, въпросът е дали бащата го е продал и сега се преструва, че го търси или просто са го набелязали за отвличане, защото е лесна плячка - бащата е трудноподвижен, детето не може да потърси помощ и да обясни, че е отвлечено.
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде са полицията и следователите? Пак ли всичко е народно дело?
29
6
 
17
 
! Отговори
ТНР преди 1 година
След като бащата говори така спокойно, след като няколко пъти си променя версиите, след като вярва на екстрасенси и заблуждава доброволците, това не е ли достатъчно красноречиво, за да се разбере, че той лъже? Ясно е, че той знае повече, но какво точно е направил с детето, не е ясно докато не се накара, да си признае! Дано не съм прав, но много вероятно да е скочило от някое недостъпно дере
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Врачките що не си търсят сами на местата, които посочват? Нали са врачки, сами би трябвало да видят точно къде е и да си проверят, не би трябвало да имат нужда от много хора да се претърсва периметъра. За кво разиграват доброволци и полиция? Да си ходят врачките с бащата да търсят и това е!