Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Те го упреквали, започнали да го дърпат
15 ное 2022 13:00, Нели Христова
195
Доброволците изнервени на бащата на Сашко, за малко да го набият

Бащата на Сашко е бил на косъм да бъде набит от доброволците. Това стана ясно от пост във фейсбук групата "Да намерим Сашко". Очевидец разказва как хората са започнали да го упрекват и да го дърпат.

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре...

По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма !"

"Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това е начина да се реши проблемът с тази агресия! Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнанбул", пише още в поста.

"На всеки му идва в повече напътствията, в които бащата приканва нас, доброволците, да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бошуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край!"

Търсенето на 12-годишният Александър от Перник продължава вече пети ден. Екстрасенс казал на бащата на Сашко да свика среднощна акция за търсене над гробищата, но и тази акция не даде резултат. Вчера от прокуратурата съобщиха, че до момента няма доказателства детето да е жертва на престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 60 Що армията, я по-добре депутатите да отидат да търсят. И без това нищо не правят, малко тиймбилдинг тъкмо добре ще им дойде. А и малко ПР не е за изпускане! Кирето пак ще си облече чиста тениска и ръкавички. Всичко ще е екстра! Абе важното е шумотевица и тарапана да има!
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понеже всички тук се упражняваме на детективи, и аз да дам моя принос-за мен детето или е убито или изоставено някъде далече от близките, защото е тежкио бреме. Или е подмамено от пеДо....фил. Това ми се види най-вероятно. Да тръгне през планините-едва ли. И най-малкото то познава местността достатъчно, за да се върне. Но няма да узнаем истината.
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кат ви нерви не доброволствайте, седете си у вас. Ваше дете да изчезне дали много адекватни ходове ще направите? Особенно когато е едно и друго си няма освен него.
64
13
 
5
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Експертите от ми.ризливите си панелки в Люлин и Обеля пак си казаха тежката дума какво точно се е случило и кой точно е виновен.
63
1
 
13
 
! Отговори
Три версии има: преди 1 година
ПЪРВАТА - Детето е отвлечено от непознати. ВТОРАТА - Детето е отвлечено, с помощта на бащата. ТРЕТАТА - Детето се е удавило някъде.
62
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не се окаже, че бащата прави всичко възможно издирването да приключи с БЕЗ резултат.
61
4
 
13
 
! Отговори
смях преди 1 година
Май всички сте аутисти в Тая България
60
3
 
4
 
! Отговори
до 60 преди 1 година
Армията редовно са ангажирани в подобни случаи в по-бели от нас държави, та недей да ''мислиш'' много, панелчо.
59
22
 
16
 
! Отговори
ИСТОРИК преди 1 година
В Перник е събран най-лошия генетичен материал. По Турско робство и след това, Перник е бил миньорски затвор .Пращали са престъпници да копат камъни. В началото на 20-ти век се създава Перник . Хич няма да се учудя бащата да го е продал за органи или да го е заровил след като го е изнасилил! А защо не и да го изпържил в мазнина и изял. Пернишкото ДНК е способно на всичко !!!
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Маг Вили Духом или тялом?...
57
11
 
6
 
! Отговори
Маг Вили преди 1 година
Сашко е при майка си в момента.
56
4
 
7
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 60 - ти спокойно можеш да заемеш неговото място. Как може да си такъв ск0т? За какво служи армията, ако не помага на цивилните при такива случай бе? Разбира се, че може да помогне и съм сигурен, че момчетата биха се включили.
55
2
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Бащата крие нещо. В добавка- как това дете живее тези дни- вода и храна, от къде? Тук има нещо гнило, и бащата е замесен!
54
2
 
21
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Статистически при подобни случаи най-често са замесени близките на жертвата . Респектиено това трябва да е първоначалната водеща версия. Разпит на бащата от криминални психолози , полиграф. Тук обаче започна да се работи по, втората по статистика версия . Първата сякаш се прие за доказана в полза на бащата
53
2
 
24
 
! Отговори
въпросче преди 1 година
а сигурно ли е че бащата не е аутиста
52
1
 
13
 
! Отговори
Експерт преди 1 година
Полифизиограф нямате ли? Турете го на детектора!
51
2
 
27
 
! Отговори
kookorcho преди 1 година
при социализма щеше милиционерите досега да са му хвърлили един бой да изпее всичко и отдавна случая щеше да бъде приключен
50
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, в тоя форум само специалисти - криминолози, психолози и какви ли още не! Абе вие направо сте за ФБР бе! И как без да сте стъпили дори на място, без да познавате терена, без да познавате хората, успяхте да развиете хиляди теории, коя от коя по-налудничава, каквито между впрочем бяха теориите ви и по време на пандемията от ковид, и всичките се оказа вятър работа???
49
1
 
18
 
! Отговори
намирисва случая преди 1 година
докато го търсят, да не загубят още некое друго
48
7
 
16
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Как няма да го бият. Всички търсят ,а бубайко му сигур го е хвърлил в реката с няква торба с камъни ако му е дотежало да гледа момчето. Толкова търсене без резултат. Коте да е та щеше да излезне.