Нови две обвинения за прокурорския син от Перник

Решение на прокуратурата
30 яну 2023 12:48, Росен Стойчев
33
Нови две обвинения за прокурорския син от Перник
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов за две престъпления, извършени в Перник, съобщиха от прокуратурата.

В края на миналата година стана известно, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил отива на съд за осем престъпления.

Още по темата
Обвинителният акт е внесен, както и 12 тома материали, а прокуратурата ще поиска да бъдат разпитани 45-ма свидетели. Има изготвени и експертизи, съобщи БТА.

Сега Михайлов е обвинен за това, че на 12 май 2022 г. около 01.00 часа, в близост до детска площадка в Перник, се е заканил на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет, който още не е установен от разследващите. Пострадалият е получил лека телесна повреда.

„Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия“, отбелязват от прокуратурата.

В момента Михайлов се намира в ареста, след като проверка установи, че той е нарушил домашния си арест, въпреки че е с гривна за проследяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
26
 
! Отговори
Рамбо преди 1 година
Малкият ще е много популярен в затвора, всички закоравели пaндизчии там подхранват мокрите си сънища с прокурорски синчета ... !!!
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-забавни са ми страхливците от Перник, които го оставиха безнаказан да се гаври с цял град. Пред винкела еди какво си там ceлските им фантазии, ама само фантазии, разбира се. То го виждаш по-нисък от тревата цял живот, ама сее заплахи за винкели. А тоя кeлeш от снимката си действа, защото си ги знае съгражданите какви страхливци са.
6
0
 
19
 
! Отговори
надзирателя Гошо преди 1 година
Той е свястно момче,няка само си купи повече лубриканти и гумички и няма да има сериозни проблеми в килията!
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хора не се надявайте много, 2г условно или ще си ги лежи вкъщи пред телевизора. БГ системата просто не работи. Този няма да се превъзпита никога, следващия път ще убие и пак вкъщи пред телевизора за някоя година. И така.
4
0
 
13
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Съмнявам се това да го плаши, очевидно е, че е прикрит гай!
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е че се чува че в затвора са го направили булка! Хахахах
2
0
 
29
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Дайте му 20 години и да се успокои това момче.
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ще и 100 да са, накрая ще го осъдят само за едно от всички, най-малкото. Защо не ги сумирате, както в любимата ни Кравария