Голямо задръстване на магистрала "Тракия"

Причината е ремонт
24 апр 2023 15:14, Росен Стойчев
15
Голямо задръстване на магистрала "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Огромно задръстване по магистрала "Тракия" в посока София започва от 71-ия км.

Още по темата
Причината е обявеният преди ден неотложен ремонт на дилатационни фуги на мостово съоръжение на магистралата между 66-ия и 67-ия км, където движението в кратък участък е двупосочно в платното за София, съобщава БНР.

Някои шофьори дори изпреварват колоната в аварийната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
13 -това е мнгоо добре. НЕ искам да умалможавам работата ви, но айде да си праизнем и още никак не маловажно нещо - от една страна Саарланд има сравнително: малко км магистрали и доста по слаб трафик. Камиони почети не минават оттам (сравнено с А6, А61, А3, или А9 около Берлин). Това улеснява поддръжката и не се налгат толкова продължителни ремонти.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11....Аз ти говоря за Саарланска област където работя в подръжката на аутобани и пътища. В тази област сме 10 бригади с по 15 човека. Организацията ни е такава че задръствания на трафика няма. Ако някъде ремонта трябва да отнеме повече време правим обходен маршрут с повишена проходимост. По принцип рядко се налага защото разполагаме с модерна техника и ремонтите ги правим за часове. И най важното стимулират ни с повече пачки при бързо и добре свършена работа. Заплатите ни са по 5,200 евро.
12
0
 
6
 
! Отговори
Терес преди 1 година
Къде има 6-лентов булевард в София, ако не е тайна?
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8-ми, и си и не си прав. Не всеки ремонт може да се прави нощем. Съвсем отделна тема са ремонтите по немските магистрали. Има и такива, които са по 15км, влачатт се с години и привидно нищо не се случва.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При ремонт би трябвало да е отворена аварийната лента за движение. Безсмислено е да има свободна аварийна лента при задръстване в даден участък заради ремонт. Аварийната лента служи за спиране когато целия път е отворен. Не трябва да се ползва когато има задръстване заради някаква злополука за да не се пречи на спешните екипи.
9
2
 
18
 
! Отговори
АТАКА преди 1 година
СЕЛЯНДУРСКА АТАКА КЪМ СТОЛИЦАТА
8
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сеяндурите го правят да вие гадно. Елате да видите тук в Саарбрюкен как се ромонтират участъци от пътища и аутобани през ноща за да не се пречи на трафика. Пускат мощни прожектори докарват техника и за часове ремонта е готов. Само че тук няма мутренски сеяндури.
7
8
 
8
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
Промяната е факт!
6
6
 
12
 
! Отговори
ПФУ! преди 1 година
На една крачка сме от пътната действителност в Индия, Бангладеш, Ориента! Инфраструктурата като в подобни силно напреднали страни е постигната, както и културата на шофиране! Наскоро видях обратен завой на 6 лентов столичен булевард с надут докрай клаксон - това е типична практика в Индия!!! Стигнали сме ги отвсякъде по *игания!!!
5
3
 
21
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Това е защото народа в яко комплексиран. По начинът на каране познавам дали някой е лош шофьор или се прави на тарикат. Често ме изпреварват опасно и на светофара е до теб, поглеждам и виждам, че е качил някоя, която гледа навън като английската кралица, а нашия явно се опитва да я впечатли. Наистина материал е много лош и се влошава от ден на ден.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това да не са танкове на път за Украйна? че гоуемо задръстване, гоумо нещо. Не могат се разминат.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много смотано се кара у нас. Самите шофьори правят усложненията. Пълно е с тарикати, които трябва да изпреварят всички къде от най-лява лента, къде от аварийната и се почват нещата. Иначе ако се влиза на скорост от 60-70 км/ч в стеснението (и да се спазва тази скорост и реда), нещата ще вървят, ама сложна работа за нашего брата - Почват да се натискат от всички ленти към стеснението.
2
4
 
7
 
! Отговори
тъй.....тъй преди 1 година
Трагедия......
1
4
 
14
 
! Отговори
Пътувайте в българия преди 1 година
Само за мазохисти