19-годишен с "Ауди" удари челно "Опел", млад мъж е загинал, петима са в болница

Тежката катастрофа е станала на пътя Пазарджик-Белово
19 май 2023 08:25, Анисия Иванова
81
19-годишен с "Ауди" удари челно "Опел", млад мъж е загинал, петима са в болница
Снимка: МВР

Една жертва и петима души са в болница, след като 19-годишен с "Ауди" удари челно "Опел". Тежката катастрофа е станала снощи на пътя Пазарджик-Белово, в района до село Лозен.

19 -годишният водач е от Белово, той е загубил управление и се е блъснал в движещ се насреща "Опел", управляван от 28-годишна жена от село Ковачево.

На мястото са изпратени екипи на Пътна полиция, РУ Септември, пожарната и Спешна помощ, съобщи БНР.

В резултат на сериозния сблъсък е починал возещият се в "Опел"-а - 29-годишен от същото село.

В болница са транспортирани 47-годишна жена, 12-годишно момче, както и бебе на 1 година и 10 месеца, всичките от село Ковачево.

Водачът на лекия автомобил "Ауди" също е приет в МБАЛ - Пазарджик, заедно с пътуващото до него 15-годишно момче от Белово. Състоянието на непълнолетния е тежко.

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни, съобщиха от МВР. Взети са им и кръвни проби.

На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ Септември, уведомен е дежурен прокурор от Окръжна прокуратура Пазарджик.

Шофьорът на "Ауди"-то е задържан и е под полицейска охрана в МБАЛ Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И пенсионерите и лапетиите са изключително опасни на пътя.Гледаме ви всеки ден по магистралата как първите с 90 км/ч рязко влизате в лява лента и вторите със 190 как изпреварвате в дясна.. Същото важи и за ненормалните пешеходци от двете групи
57
0
 
4
 
! Отговори
wwwww преди 11 месеца
Кога ще се върне задължителния психопреглед за всички кандидати за водачи на ппс ???
56
0
 
5
 
! Отговори
Читател преди 11 месеца
Засъхнали мозъци на някои *** заявяват,че водачите на мпс над 70 год.трябвало да минават на медицински преглед за състоянието си.Кой ще контролира смукачите на наркотици,които вече се ползват като бомбони?
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
айде сега пак са ви виновни пенсионерите дето правели много катастрофи вдигате олелия до шия тогава
54
1
 
5
 
! Отговори
Лудия Макс преди 11 месеца
на макс... който де що има тротинетка, преработена косачка или каруца без регистрация е яхнал здраво и върти волана..малките пиш лемета нямат никакъв контрол, дано скоро да вземат мерки!
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма такава държава!
52
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо няма оставки в МВР, къде спи жълтопа.ветника Демерджиев?!
51
1
 
27
 
! Отговори
Катаджия преди 11 месеца
Сега е баладжийско време, ще има доста трепане по пътища и улици....на татя и мамя синчоците нали са им взели по една катафлка на по 20-30 годин от моргите на европата и трябва да се покажат как въртят геврекя пред жадни за внимание и разгонени селски п*чаврички.
50
1
 
11
 
! Отговори
Да допълня... преди 11 месеца
До Некъф 40 И конете да им вземат. Закон за забрана на впрегатни животни. Нали сме уж членове на ЕС.
49
2
 
17
 
! Отговори
Майната ви.... преди 11 месеца
А такааа , виновни сме ние хората над 65г. и от ЕС се готвят да ни вземат книжките.
48
2
 
22
 
! Отговори
Black River преди 11 месеца
В Сомалия на ЕС е така - нулево възпитание, мощно подплатено с чалгия, селяния, пр.о.S.тащина, мЕтане на салфетки, връткане на трътки по масите, силиконки, патешки Жуки, керамични Дзъби, татуировки и воня на кисело в градския транспорт. Всички тези неща взети заедно, ви дават и днешната картинка - зверски катастрофи на всеки 200 метра с купища трупове на невинни жертви, отхапани от животни човешки пръсти в зоологически градини и прегазени на пешеходни пътеки.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Ели 31. По официални данни миналата година починалите за 2022 при инциденти с моторни превозни средства са 42 795, като се уточнява, че не се включват тук непряко свързани смъртни случаи - Motor vehicle fatality rate in U.S. by year.
46
1
 
9
 
! Отговори
mezen преди 11 месеца
Добре за всички ще е, ако генетината линия на това govedo, се прекъсне по естествен начин.
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Проблема не е че някой взима нещо, а че има бездарни шофьори , като е под въпрос как са взели книжка !!! Камери трябват и легнали полицаи, иначе нищо няма да ги накара да намалят !
44
4
 
14
 
! Отговори
До До 10 преди 11 месеца
Тировете - ограничени до 90 - друг път. Май никога не си се качвал на магистрала, да ги видиш как изпреварват със 130-140.
43
1
 
54
 
! Отговори
читател преди 11 месеца
Вчера в Лом УСЛОВНО беше осъден - дрогиран, без книжка, трафикант на нелегални мигранти, предизвикал ПТП. Колко по-красноречиво да бъде безсилието на българската правораздавателна система ?!
42
2
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 месеца
Лошо е когато загиват хора!!!Лошо е че няма адекватна медицинска помощ освен в София и това също е фактор за загиване на хората!!!Лошо е че изядохме храни с гмо от украйна и последствията тепърва предстоят!!!Лошо е че не мият улиците и това го дишаме всеки ден и всеки 5 е болен!!!Лошо е че се купуват камери и само събират пари от глобите а не подържат пътната инфраструктура!!!Лошо е да обвиняваме само шофьорите за всичко в държавата!!!Лошо е че където има власт няма нарушение ,,,,
41
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
държавата спи........
40
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
дано изкуственият интелект по-бързо се научи да кара, че у нас комбинацията от никакви пътища и луди/неможещи да карат хора ще продължава да взима невинни жертви още дълго
39
5
 
13
 
! Отговори
чалмар преди 11 месеца
Инструкторите и слабото правораздаване с малки присъди са виновни!Инструкторите обучават убийци на пътя, а правораздаването им пуска аванта с малки присъди