19-годишен с "Ауди" удари челно "Опел", млад мъж е загинал, петима са в болница

Тежката катастрофа е станала на пътя Пазарджик-Белово
19 май 2023 08:25, Анисия Иванова
81
19-годишен с "Ауди" удари челно "Опел", млад мъж е загинал, петима са в болница
Снимка: МВР

Една жертва и петима души са в болница, след като 19-годишен с "Ауди" удари челно "Опел". Тежката катастрофа е станала снощи на пътя Пазарджик-Белово, в района до село Лозен.

19 -годишният водач е от Белово, той е загубил управление и се е блъснал в движещ се насреща "Опел", управляван от 28-годишна жена от село Ковачево.

На мястото са изпратени екипи на Пътна полиция, РУ Септември, пожарната и Спешна помощ, съобщи БНР.

В резултат на сериозния сблъсък е починал возещият се в "Опел"-а - 29-годишен от същото село.

В болница са транспортирани 47-годишна жена, 12-годишно момче, както и бебе на 1 година и 10 месеца, всичките от село Ковачево.

Водачът на лекия автомобил "Ауди" също е приет в МБАЛ - Пазарджик, заедно с пътуващото до него 15-годишно момче от Белово. Състоянието на непълнолетния е тежко.

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни, съобщиха от МВР. Взети са им и кръвни проби.

На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ Септември, уведомен е дежурен прокурор от Окръжна прокуратура Пазарджик.

Шофьорът на "Ауди"-то е задържан и е под полицейска охрана в МБАЛ Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
33
 
! Отговори
1234 преди 11 месеца
18-25 годишен с никакъв опит- само от село до село. а3-ка с чип. *** гуми. хлъзгав мокъер път. 60-80 ограничение, а се кара 120-130 на правото.. абсолютен челняк. лошото е, че го пиша, защото го гледам редовно. Пази ни Господи. А на родители... обърнете им внимание малко на подрастващите бре дами и господа родители имащи време за 3 часа на маса, но не и 3 часа на децата да си обърнете внимание......
17
0
 
18
 
! Отговори
солени глоби преди 11 месеца
Четирицифрени суми глоби да налагат на такива. За тежко пострадал или смъртен случай 5 цифрена сума. Така бързо ще напълним хазната, а и ще намалее войната по пътищата.
16
2
 
58
 
! Отговори
Тенгри кан преди 11 месеца
Книжка требе се зима на 25 години! Още в гимназията пишлегарете идват със скъпи возила на училище и блокират улиците на градовете паркирайки около училищата. Пишльото го мързи да отиде пеш на училище, защото баща му е същия *** кат него! Редко щастие! Това е Истината за България към днешна дата. Говняни родители - говнени поколения! Сопа, дармон до насиране и кубинки в главата, това е решението към днешна дата!
15
12
 
17
 
! Отговори
От хората преди 11 месеца
Книжки само на пълнолетни,семейни и поне с едно дете.Все пак вече е отговорен. Това не е дискриминация. Стига стая фалшива демокрация.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Смъртно наказание за виновните на момента, и ще видите как всички ще спазват всички правила.
13
0
 
44
 
! Отговори
С. преди 11 месеца
Когато в Сърбия се стреляха и клаха, имената на всичките "герои" бяха известни. Как при нас винаги е : млад мъж, 45 годишен, непълнолетно лице .... и други анонимни!!?? Имена нямат ли?
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Демокрация ли бе да я опишеш, разровиш ли я ще мирише и ще горчи като отрова
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 30 години, само в градски транспорт, метро, влак и самолет!Щото гове дата се изтепаха! Карат, като побеснели, а 90 процента с IQ 3,14!
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В Англия искат да забранят с млади водачи да пътуват други млади. Добре да се въведе при промените в закона и у нас ако им увре в главите на нашите /експерти/.
9
0
 
40
 
! Отговори
да знаете преди 11 месеца
Щом шАфИора на Ауди-то е под полицейска охрана, значи е от местните индиански племена!
8
4
 
17
 
! Отговори
Диан Русинов преди 11 месеца
Аз като предлагам СУМПС-то да е след 25-годишна възраст......никой не ме чува!
7
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Марките на колите важни ли са...ей колко ниско ниво на журналистика...
6
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изобщо не съм учуден. Вчера се прибирах от В.Търново към София - местен спорт е да те изпреварват с превишена скорост, на непрекъсната и да не се спазват ограниченията на скоростта. Върхът беше, когато два тира с бургаски номера ме изпревариха с над 120 при ограничение от 90. Вече когато видя, че някой се е пребил, изобщо не ми пука, освен ако не е блъснал и убил някой друг. А полицията спи и мрънка за по-високи заплати.
5
13
 
10
 
! Отговори
Куку преди 11 месеца
Айде на бас че всички пострадали селяци са били без предпазен колан!
4
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На всички до 30 годишна възраст да им се отнемат свидетелствата и да им се забрани да управляват МПС! Това са плодовете на краварската и юрохейската демонокрация!
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ВАГ групата само състезатели. Обичайно поведение е като ги изпреварваш и да дават и те газ.
2
1
 
46
 
! Отговори
Teo преди 11 месеца
Нищо ново - поредното л3к3, което е още с жълто около устата, но с комплекси големи колкото на магарето оная работа! Дано се оправят ранените, съболезнования на близките, и дано му влезе акъл в главата на тоя гл4манарник!
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Линч за лекето с Аудито!