Шокиращо: Свидетелка засне как охрана на дискотека бие момиче

Случката се разиграва в Слънчев бряг
9 юли 2023 16:05, Нели Христова
248
Шокиращо: Свидетелка засне как охрана на дискотека бие момиче
Снимка:Facebook/Ивон Младенова

Кадри на насилие над жена бяха разпространени в социалните мрежи. На тях се вижда насилие срещу момиче и момче от страна на охранители пред дискотека в Слънчев бряг. Случката се разиграва на от 08.07.2023г. в 04:30ч., става ясно от публикация във Facebook.

На кадрите се вижда как момиче лежи на земята пред дискотеката, когато мъж я удря, а охранители стоят около нея. След малко друго момче бива свалено на земята от охранител, като според свидетелка на случилото се, това е приятелят на момичето, което се опитало да я защити.

По-късно във видеото се вижда как момчето плачейки се опитва с тялото си да защити момичето, което лежи на земяга с ръце зад гърба и белезници.

(

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: дискотекаохранапобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рай за туризма
180
3
 
5
 
! Отговори
До дядото преди 9 месеца
Пак си забравил да си вземеш хапчета.
179
11
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 9 месеца
Ако е била агресивна и е нападала и плюела хората в заведението,какво да направят момчетата от охраната. Ако такава под въздействието на опиати ви нападне за дави хапе и дере,какво ще правите? Откъде знаете ,че не е ХИВ позитивна? Едно ухапване и сте обречени.
178
1
 
1
 
! Отговори
Киев преди 9 месеца
Сигурно са им казали че са от НАП и са ги питали за осигуровките и са го осигурили като конкуренция!
177
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак матреала реагира първосигнално. Не сте били там и не знаете за какаво става въпрос. Миналата година бях обижан,а след това и нападнат на улицата. Самозабравили се чалгаджиики под въздействието на незнам какви вещества. Брутални, вулгарни, агресивни. "Тук законите на България не важат"! Удари в тила и горната част на главата. Ритници в бъбреците. Стоиш, само се опитваш да се предпазиш и чакаш повиканата полоция, от която няма и следа защото срещу теб са"жени". Едната и непълнолетна. Българки!
176
7
 
8
 
! Отговори
Слънчака преди 9 месеца
Ем че кво праят там? Има една хубава българска поговорка- Да би мирно седяло не би чудо видяло.
175
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Видеото трябва да стане вайръл. Като някой напише "sunny beach" в търсачката, това клипче да му излиза. Да си знаят хората и да не им стъпват крака в тая помия там.
174
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Трябват камери по униформите да им се следят действията иначе няма оправия. Случайност е че са заснели този случай, а колко ли още такива има които не са заснети може само да гадаем.
173
0
 
35
 
! Отговори
Говори Гошо преди 9 месеца
Аз лично го имам видеото, и смятам да го пусна след като приключи разследването по всички чужди канали за споделяне!!!Тези долни *** трябва да фалират до 5 години както и държавата
172
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сигурно от СЕМ са набили каската на авторката на материала. Такова видео дори цензурирано, не е подходящо за свободен достъп. Тук може да се случи да четат и деца.
171
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къдя е видеото :)))
170
30
 
13
 
! Отговори
Наркомани ли са? преди 9 месеца
Наркоманите само бой ги оправя. Не знам какво са направили тия, но така за нищо не бият.
169
6
 
25
 
! Отговори
Алов преди 9 месеца
Мутренските_ години да живее _Боко и контингента.
168
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Родното Черноморие отблъсква с визия, качество на услугите, алчни хотелиери и ресторантьори, бетон и цени. И много нагли чорбаджии, който реват какви огромни заплати давали, но ако погледнете договорите на персонала по морето ще видите единствено 700, 800 лв.
167
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това чака туристите на бетономорието. В морето токсини, извън морето те пребиват. Просто спрете да ходите там докато фалират и поне 20 гони след това.
166
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре дошли в слънчев бряг селяни !
165
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Клипа го има в други сайтове,потърсете го.
164
2
 
36
 
! Отговори
Чичо Лошо преди 9 месеца
Няма нищо шокиращо. Това са чалгопитеци. Пълно е с тях. Въпроса е да направиме нещо по въпроса. Ако имаш мишки или ***, взимаш мерки. Същото е и с тия анаболени бездарници. Аз лично съм с гола глава, 95кг,спортувам често и изобщо не искам да ме свързват с такива ***. ОХрани.... Палячовци. Като влизат мутрите им козируват, само на такива като от клипа скачат.
163
2
 
47
 
! Отговори
Бойка преди 9 месеца
Оппааа, и що цензурирахте клипчето ?! Нека хората да знаят какво ги чака там, преди да си планират почивката.
162
0
 
41
 
! Отговори
VladTepes преди 9 месеца
По-миналата седмица бях на Sofia Solid с изключително професионална охрана и спокойна обстановка. Също на Kataklysm и Nile през април нямаше никакви проблеми. Не си струва човек да ходи по долнопробни чалготеки с риск за живота.