Белослава след ареста: Допуснах огромна грешка

Първи коментар от певицата, след като бе заловена да кара пила
Обновена: 12 юли 2023 14:13 | 12 юли 2023 14:00, Росен Стойчев
138
Белослава след ареста: Допуснах огромна грешка
Снимка: БГНЕС

Белослава с първи коментар, след като беше задържана за шофиране в нетрезво състояние.

С пост във Facebook певицата обяснява, че в нощта на своя рожден ден "е допуснала огромна грешка, неприсъща за нея".

"Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия.

Още по темата
Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Белославаобявипевица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Веднага е разпънахте на кръст щото е извесна, то иначе всеки ден карат из верги пияни и дрогирани, ама те не си признават :))) Може да е станало нещо в личния й живот и се е напила, но не е убила никой за разлика от други екземпляри :)))
39
1
 
4
 
! Отговори
До муньо преди 9 месеца
Винаги има, просто е бил отрицателен.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дела, а не думи. Това няма да отмие твоята безотговорност и винаги ще се сещам за това за теб, жена, майка, пияниц а- ок, разбираемо, обаче да караш пил -това не го разбирам. Неслучайно е наказуемо, съвест, не друго, закъснялата съвест не е съвест, а превантивната.
37
1
 
10
 
! Отговори
муньо преди 9 месеца
А защо нямаше тест за дрога?
36
1
 
15
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 9 месеца
Да и се възхищаваме,че си пирзнала.Ама,ако беше станала белята какво от това?Иначе са много морални,рекламни лица на това-онова и пр.Браво на полицаите(а може би не са я разпознали),че не прощават.Така и трябва.Колко пъти известни личности са се хвалели,че като ги разпознаят полицаите ги пускат.Видяхме със Семерджиев какво стана.Хайде стига с тази поза-мила публика и пр.Смятат,че като са от т.нар. хайлайф им е позволено всичко.
35
3
 
11
 
! Отговори
. преди 9 месеца
Слава на белото! Що за име!!!!!!!!!
34
4
 
8
 
! Отговори
хм преди 9 месеца
Поне достойно понася вината си. Не мънка и се се оправдава с този и онзи и не се прави жертва, което й прави чест.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много добра певица. Страхотен глас. Ще има една обица на ухото си за другия път.
32
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Белослава изгглежда добричка, физиономията рядко лъже, но ако не беше извесна, сигурно немаше така да е разпъват на кръст :)) Направила е грешка и се е извинила, някои хора си карат дрогирани, пияни и изобщо не се извиняват :)))
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То си и личи, като знам колко е шанса да те хванат то явно тя перманентно си е карала добре почерпена.
30
8
 
7
 
! Отговори
До 30 коя беше преди 9 месеца
Белослава е много добра българска джаз певица. Дъщеря е на актрисата Анета Сотирова, ама ти и тя не знаеш коя е, че те интересува само Азис. А само интелигентен човек ще признае грешката си. Племето обаче тогава го съсипва. Друго си е да си арогантен и да отричаш всичко.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
коя беше тази пиарка/инфлуенсърка? Добре, че е алкхола та да понапомни за себе си.
28
3
 
18
 
! Отговори
Koko преди 9 месеца
Има грешка-има прошка. Само Белослава и шеф Токев се изправиха достойно пред обществото и понасят вината си. Да не изреждам всички други баклуци какво правят- Явор Бахаров, Максим Ставински, знайни и незнайни звезди и безсмъртни гъзета.
27
0
 
13
 
! Отговори
пффф преди 9 месеца
Радвай се че допусна само огромна грешка а не направи някоя огромна трагедия.Дано не ти стане навик като на другия "известИн" ония рошавия бахаров ли беше къв беше там че не му помня името.
26
4
 
3
 
! Отговори
Алоууу преди 9 месеца
Големите юристи в кавички. Това не се води толкоз тежко престъпление. Първият път е пробация, ако те хванат втори е условна и после е затвора. А, защо не е тежко ли? Ами защото не са настъпили други вредни последици. Човек отговаря точно за това, което е направил, не за предположения какво би могло да стане, в тоя сайт колко закани валят трябваше не за закана, а за ибийство направо да ви съдят. Толкоз с безплатния урок. Правото е професия, не е това, което вие си мислите с извраатените ви мозъци
25
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
защо не е в затвора? защото е жена нали? или има познати у МВР-то. Онзи готвача защо беше в затвора за същото а тази не? Двойни стандарти брат
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бело Слава . Кой разпространява кокаин в София? Младен Маринов ли? Тази автомивка в маринела сигурно още работи и разфасоват. Тези ченгета ще ми паднат скоро и няма да излезнат от затвора
23
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мястото ти е в затвора. Законът е категоричен. Следващия път мисли с главата си, не с вaгината.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Със шеффчето дето кара по джанти са кофяли в един клуб
21
4
 
12
 
! Отговори
И преди 9 месеца
Аз съм пиянка и твърдя, че най-широко скроените, добри, умни и разбрани хора са именно такива. Няма приятели, които не са такива. В моите среди мрънкане, сръдни и непрекъснато недоволство от това или онова няма. При нас живота е весел. Та, никакво значение нама каква е Белослава. За разлика от други искрено съжалява. Отварям седма за днес бира и наздраве на всички мърморковци. Може да започнете да се възмущавате.