В Созопол е супер, изберете българското

Кметът на града поплува с хотелиери за да покаже, че морето е чисто
15 юли 2023 14:55, Росен Стойчев
414

В Созопол се проведе инициатива в подкрепа на българското море. Кметът на града, заедно с хотелиери, ресторантьори и приятели поплуваха рано сутринта в кристалните води на носителя на "Син флаг" Централен плаж в Созопол, за да покажат на всички, че морето е чисто, съобщи Bulgaria ON AIR.

Миналата седмица независима лаборатория направи изследване на всички плажове у нас, които са носители на "Син флаг". Пробите показаха, че водата е чиста.
Още по темата
Кметът Тихомир Янакиев призова да се сложи край на негативните новини за Черноморието.

Той призова да се избере българското.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
3
 
10
 
! Отговори
ss преди 9 месеца
яде на 5 километра от плажа снима цените и вика а при нас в заведение с 2 звезди мишлен на плажа ми искат 20лв. за супа. За турция няма да приказвам защото при 3 храненита на ден българите пак вземат повече храна отколкото собственото им тегло.. зимнината ли си правят така нз...
336
3
 
17
 
! Отговори
Хей Коко преди 9 месеца
Аз пък в Гърция си плакна краката в морето от терасата докато си пия кафето. На 13000 км брегове има хиляди места които ти никога няма да видиш и оцениш, нито инфраструктурата, нито природата (и двете не съществуват на бетономорието). Край цялата крайбрежна ивица в Търция има път, и може да спреш където си искаш, да паркираш където си искаш, и да се чувстваш свободен. Десетки хиляди вили са на разположение, повечето до морето. В Турция има само курорти тип "слънчака", пълни с руски пияници.
335
8
 
16
 
! Отговори
ss преди 9 месеца
20 години ходих в Турция и Гърция на почивки ! Спрях заради българите ! Преди беше рай но от като куцо кьораво и сакато започна да идва ми дойде в повече. Взел си доматите и сланината от вкъщи няма проблем, яде на плажа няма проблем ама като се кара на сервитьора да му изчисти свинщината ми идва в повече ! Той бил клиент щото можел да си позволи 3 евро за фрапе и хората му били длъжни ... 2 дена карат на плажа с 3 евро и яденето в квартирата после в гърция било евтино ...
334
10
 
8
 
! Отговори
Satura преди 9 месеца
Не че не мога да си позволя Гърция, Турция, Тунис или Испания. Но си ходя на БГ черноморието. Районът между Свети Власт и Варна е страхотен. Намират се уникални места. Които иска да си ходи към Гърция, но само да не плюе родното че всичко е лошо и не става, и при нас има лоши места и в Гърци и Турция не всичко е добре...!
333
0
 
21
 
! Отговори
Стиви преди 9 месеца
Кмета още не може да сгрее,че туризъм се прави от умни,знаещи и трудолюбиви хора! Не от местни мутри и селян...ри,от софииски наркобарони и кредитни милионери.Така няма да стане и всичко ще върви към своя закономерен край.
332
10
 
4
 
! Отговори
Коко преди 9 месеца
Пичуе , пиша това защото в момента съм на тераската и смуча цигара , колата е на паркинга и от три дни ям по ресторантите , а не да се заяждам , специално за созопол пишете пълни глупости , за другите черноморски курорти , не мога да кажа нищо , бил съм в гърция , и там са пълни катили обслужващия персонал , виж в Турция , там вече няма място за сравнение
331
8
 
6
 
! Отговори
Коко преди 9 месеца
Студиото е 30 кв с тераса 10 кв и внего само спим , така че доволно , повечето коментиращи живеят в такива апартаменти , в гърция по 100кв апартаменти ли ходите ?
330
4
 
2
 
! Отговори
До ти лид ли си бе преди 9 месеца
Я се обоснови , какво точно е гнусно и мухлясало , няма чалготеки ли ?
329
9
 
3
 
! Отговори
Коко преди 9 месеца
Паркинг е 15 лв за 24ч храната , кой колкото яде , тук няма лимит . Сметка в ресторант за двама възрастни и две деца 80 лв доволно хапване с биричка и вино , рибата е скъпа да .
328
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен до коко преди 9 месеца
4000лв ще са нужни с паркинга от 25лв и супичките от 20 и всичките други "хубави неща"
327
4
 
5
 
! Отговори
ти луд ли бе преди 9 месеца
До Кокостудио 20 кв/м и вътре 4 човека?стария град от край време е едно гнусно,мухлясало,влажно място.кви 100 лева?10лв са много.
326
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
аз искам да ида в созопол на почивка със семейството ми, но нямаме възможност като сметнах за 6нощувки ще са ми нужни около 4000лв.
325
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как сте с паркирането в Созопол, Паяци като в София, не Благодаря :)
324
2
 
20
 
! Отговори
Darko преди 9 месеца
Хахаха тоз кви ги разправя бе? Хахахаха, ти не си добре човече, на море в Гърция първо е по-евтино, второ няма бабити, трето няма да се посереш от хигиената в кухнята на ресторантите, четвърто няма мутри които да те набият и унижават. Предполагам си спомняте за битите момче и момиче в Слънчев бряг. Няма да им стъпим на тия измислени ресторантьори и хотелиери, девиза на нашето черноморие е ден година храни. Помнете че те излъгаха и за Чернобил.
323
0
 
31
 
! Отговори
Биотехнолог преди 9 месеца
С едно къпане нема да стане . Редовни инспекции по кухните на кръчмите и кухните трябва. трябват и парко места . И незнам защо, но вместо да е аналгин,ибопрофен или виагра най-продаваното хапче по курортите ни е имодиум. Да се саздаде туристическа полиция и контролни органи към министерстввото.По морето зимата са 1000 човека и се знаят или са даже рода .Проверки няма има корупция, залива Алепу още го помиим -подпорната стена -хотел.
322
29
 
11
 
! Отговори
Аноним преди 9 месеца
Да страхотно е в Гърция...! Пътуваш по 6-7 часа, плажа ти е на 10-15 км. и всеки ден изкарваш колата. Надменните Гърци те имат за втора ръка човек или за поредния Вулгарни, дошъл да се "тагва" от Гръцко. За да изпъкне с едни гърди пред свойте простовати приятели във Фейсбук, отишли на гадното БГ море ..!
321
2
 
36
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
Този кмет да оправи първо мръсотията , потрошените тротоари , паркирането и градинките . Личи си кои части на града се стопанисват от общината и къде са частниците .Занемарени площи , тревясали - Созопол е заприличал на страна от третия свят. Да си оправи и служителите в кметството - паркинг мафията е завладяла общината и града. Избори идват
320
3
 
33
 
! Отговори
кмета на созопол преди 9 месеца
Кво става бе, няма хора по морето идвай народе, че няма пара
319
7
 
4
 
! Отговори
До до 291 преди 9 месеца
Тоя от Русе май няма пари за друго, освен да си плати интернета. А самолетите са му скъпи, щото не продават лютеница на борда. Щото това е новия слоган на "турпедерастите - ако почиваш извън България, носи си лютеница на промоция". Толкова са задръстени, че даже не знаят какво се продава навън. Ако разберат, че народа не просто яде, ами си купува навън на 1/3 цена китайските б..ци и си ги носи обратно сигурно ще полудеят....Така де, джапанки за 2 лева и чаршафи за 5 лева къде у нас го има...
318
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Решил БГ мутрян ,да заложи на PVC чадъри от левчето ..