В Созопол е супер, изберете българското

Кметът на града поплува с хотелиери за да покаже, че морето е чисто
15 юли 2023 14:55, Росен Стойчев
414

В Созопол се проведе инициатива в подкрепа на българското море. Кметът на града, заедно с хотелиери, ресторантьори и приятели поплуваха рано сутринта в кристалните води на носителя на "Син флаг" Централен плаж в Созопол, за да покажат на всички, че морето е чисто, съобщи Bulgaria ON AIR.

Миналата седмица независима лаборатория направи изследване на всички плажове у нас, които са носители на "Син флаг". Пробите показаха, че водата е чиста.
Още по темата
Кметът Тихомир Янакиев призова да се сложи край на негативните новини за Черноморието.

Той призова да се избере българското.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не ви щем вече. Мутрите напълниха плажовете с чадъри и шезлонги, няма къде да паркираш, всеки те скубе яко. Да отидат в Испания да видят как се прави и как има място за всички, спасителите едни млади момчета, а полицията цял ден е на плажа и те защитава. В една съседна Гърция пак са го измислили всичко да е в удобство на туриста и да се върнеш догодина пак.
316
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз обичам родното море, но точно Созопол да се възхвалява...Има някои уникални неща, но негативните са много повече-не дружелюбно население, арогаттни и алчни ресторантьори и хотелиери, прашни улици, скъпо тия..
315
0
 
39
 
! Отговори
леле какво падение преди 9 месеца
И бременна жена закарали,явно много са го закъсали за широкопръстия български турист.Кръчмите се пълнеха от българи,лидълите и т.н с чужденци,вкл.англоговор.Поредната такава статия,показваща безпомощността на варварите, заграбили и съсипали Черноморието е миkиатюрна компенсация и радост за нас потърпевшите.В Барселона плажът няма един концесионерски или хотелски чадър и шезлонг,българите освен в Гърция и Турция ит.н. ходяти на още една-Албания-красиви плажове и евтино.Самисигоизпросихте,гадове!
314
0
 
21
 
! Отговори
DDD преди 9 месеца
Кмете,кмете - тъпо!Морето чисто ама като излезеш на плажа и в града *** до *** и не само в прекия но и в преносния смисъл.
313
2
 
41
 
! Отговори
Общ преди 9 месеца
В момента съм в Ставрос. Пред хотела има коли с най-различни рег.номера. Интересно, какво правят чак тук хора от Белград, Брашов, Тимишоара, Сибиу, Краков?! На всички тия българското море им е било много по-близко. Защо ли не са отишли на чистата вода и прекрасните условия....
312
2
 
42
 
! Отговори
Чудесно,радвам се преди 9 месеца
Каква бутафория!Под команда като на пионерски лагер храбро влизат и излизат в морето, а на заден план се вижда кретото малко плажче,цялото набучено с концесионерски чадъри,които по закон трябва да са не повече от 1/3 от плажа.То хора няма,щом мутрата се моли,обаче чадърите по 60-70 лева на ден за четиричленно семейство са там по целия плаж.За същите пари на ден водя семейството в Анталия- в четиризвезден хотел,ол инклузив,с подсигурени чадъри,шезлонги плюс самолетни билети дотам и трансфер.
311
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Помня преди 10год спираме в созопол сваляме багажа излизам и гледам няма колата няма и 5мин дигнали колата. от тогава не съм стипъл на море в България!
310
2
 
39
 
! Отговори
хахахха преди 9 месеца
Защо?Да напълним гушите на мутрите- концесионери, на политиците, бетонирали карсивото Черноморие, в пъти по- скъпо от хиляди други възможни прекрасни морски дестинации, с несравними с мизериума по нашето, сътворен от алчните мутрии и политици. А точно пък в Созопол НЯМА СВОБОДНА ЗОНА, винаги с палеше колата и се ходеше на аркутинския плаж. Миналата година,в Бяла, в една най- обикновена непретенциозна кръчма ни взеха 20 лева за "овчарска" "салата"-3парчета крастав.,2п.домат,и няколко люспи имитир
309
0
 
32
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 9 месеца
Е, то само в морето не сте заболи концесионерски чадъри, как да дойдат хората?Българите отдавна ни изгонихте,НО защо не ревете сега на любимите си руснаци,поляци,които се вържата нагло и арогантно,или клетите украинци,които не искаха да мръднаг от морските курорти и често и в ресторантите не са си плащали сметките,ни ревяха сервитьори миналата година.Още миналата година нагоре по С.Черноморие почти не се чуваше българска реч, айде ходете им се молете на любимците.Българите казахме СБОГОМ!
308
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
АКо ще кафяв флаг да имат не тъпвам там.
307
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
дайте да се стегним и да тръгваме към морето кой квот е спестил да отиваме да им помогнем супичка 20кинта тараторче 14 няма проблем важно е мутрите да са добре
306
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хей мутри, върнете морето на българският народ! Кмета също изглежда като бос на ВИС.
305
0
 
29
 
! Отговори
Дедо преди 9 месеца
Това ми прилича ,на сцената от филма Челюсти. В нея кмета на града ,караше шерифа и други важни личности ,да плуват в океана,за да видят туристите ,че е безопасно и голямата бяла акула няма да им отхапе краката.
304
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Приятел нямам идея за какво говориш. Не обичам да ходя на море в Бг. Просто ти казвам че заради такива като тебе пътищата са леш от коли, коли, коли. Няма спокойствие и природа заради такива амебби като теб
303
8
 
5
 
! Отговори
GREECE KOSMOS преди 9 месеца
Гърция се моли на българите------да не идват в Гърция..КРАДЯТ РИБАТА НИ ОТ МОРСКИТЕ ВОДИ, + И ОТ ЯЗОВИРИТЕ, ОТ РЕКИТЕ...ЗАМЪРСИХА НЕСТОС И СТРИМОНАС .УБИВАТ ЖИВОТНИ, СЕЯТ ИСЛЯМ И ПРОСТОТИЯ .
302
1
 
8
 
! Отговори
До Анонимен преди 9 месеца
Задръстен, за 4 човека пак ми излиза по-евтино, по-комфортно и по-удобно да си направя екскурзия, отколкото да платя у нас по 90 евро на човек, да ме разходи със смърдящо на пот дрънчащо такси на 40 километра, че да ме разходи из тотално необлагороден български "туристически обект". И не си ти тоя, който ще ми обяснява как да си харча парите и как да почивам. Дори в България навъртахме по 300 километра встрани от прехвалените ви курорти, като си плащахме за 10 дни ол инклузив. Бегай за лютеница.
301
3
 
8
 
! Отговори
Ставрос Неархос преди 9 месеца
Незнам, но знам че Гърция(Еллада) приеха зверски закони спрямо чужденстранните МОРСКИ МАРОДЕРИ В ТЕРРИТОРИАЛНИТЕ ВОДИ НА ГЪРЦИЯ (най-вече българските навлеци и невидели морски террористи)..Миналата година на 17 август сгащиха в град Превеза на Ионийско Море, един нагъл българин и му конфискуваха незаконния риболов и яхтата му, и го тикнаха за 2 години еффективно в затвора в Ларисса....ГРЪЦКАТА МОРСКА АМИНИСТРАЦИЯ КАТО ВИДИ БЪЛГАРСКА КОЛА с НОМЕРА от БГ-- И Я СПИРАТ ВЕДНАГА ЗА ПРОВЕРКИ И КОНТРОЛ.
300
3
 
9
 
! Отговори
До Анонимен преди 9 месеца
Сладур, даже тираджиите не почиват у нас. Доколкото разбирам, ти ако не се навреш в мазето да броиш компотите и лютеницата, останала от миналата година, не го броиш за почивка. Затова не ходиш извън България, щото иначе ще видиш нещо ново, а то може да не ти понесе. Затова сам си бичиш пеша до промоциите, че газта скъпа, и береш домати от градината пред блока, за салатата. А комшията ти носи някаква пърцуца, че за друго не стигат помощите за безработни и стотинките от коментарите ти.
299
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тва па да отидеш на море, да си карал 500-600 км, и после като си там да навъртиш още толко за разходки ми ти си некъв много спрял. Ти после ще имаш нужда от почивка от почивката ти ве умен. Отделно правиш излишен трафик и напрежение.
298
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
При тая финансова криза само за море мисля, не сте добре