Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не разбрахте ли, че на българското черноморие отдавна на никой не му пука за туристите. Туризма е за парлама. Това е може би най-голямата пералня в Европа. А относно агресията, до това води чувството за безнаказаност, безразборната продажба и употреба на всякакви наркотици, анаболи, хормони и т.н.
152
2
 
9
 
! Отговори
Стиви преди 8 месеца
Туризъм няма да стане със селски мутри,софииски наркобарони и кредитни милионери от ДС!Догодина на плажа ще останат само спасители и арендатори!
151
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Простакът си е ***
150
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чудно как още някой ходи на Черно море, презастрояване...високи цени...лошо обслужване...
149
1
 
10
 
! Отговори
Ах морето преди 8 месеца
А има ли сайт в интернет, където да са описани всички плажове и фирмите арендатори със съответните условия? Плажовете са публична държавна собственост и би трябвало условията на договорите също да са публични.
148
0
 
6
 
! Отговори
Знам ли преди 8 месеца
Щом държавата го позволява и толерира, значи е законно и справедливо...
147
8
 
15
 
! Отговори
Софиянец преди 8 месеца
"И понеже от френското посолство натискат, не като нашите в Скопие, сега за два шамара ще го осъдят като за убийство. Робска нация!"Пичага, хайде стига си плещил глупости, бе. Провокирали го били. Ти видя ли го на какво прилича французина? Точно в този момент, в който се борим за туристи, сега по цяла Европа ще покажат как "спасителите" в България се отнасят с туристите. Като не може да си сдържа нервите, да ходи да работи нещо друго. Аман от батки и биячи. И не, това не е патриотизъм!
146
9
 
12
 
! Отговори
Не преди 8 месеца
са нещата точно такива. Жената на франсето ие поморийка. Те с Ицо(спасителя) отдавна са имали търкания. Нарочно е провокирал нашето момче разчитайки на числено превъзходство, както се казва ама не е познал. И понеже от френското посолство натискат, не като нашите в Скопие, сега за два шамара ще го осъдят като за убийство. Робска нация!
145
3
 
12
 
! Отговори
Пич преди 8 месеца
Ситуацията я обясниха по другите сайтове - заради вятър са прибрали всички чадъри. Седи само един чадър на спасителчето, под него няма никой. Франсетата идват, виждат самотен чадър и се разполагат под него (btw жената на франсето е българка). Идва спасителчето и започва да ги подкарва да се разкарат, както ние си знаем - грубо и просташки. Франсето и жена му се местят, но явно са казали 1-2 думи на батката. Батката идва пак след малко и започва да налага франсето, това е накратно.
144
3
 
21
 
! Отговори
Клеций II преди 8 месеца
Много народ, малко място, ситуацията се изнервя. Аз нашето черноморие съм го запомнил с вечните проблеми и нерви. Първо няма къде да паркираш, обикаляш половин час като ненормален, после няма свободни чадъри освен на края на плажа, последна редица. По барчетата некачествена храна, вероятността да те отровят е голяма, цените скъпи. Изобщо - нерви и мизерия. За това в Гърция - безкрайни курорти, винаги има място къде да си ставиш колата, храната е качествена, цените или същите или по-ниски.
143
4
 
17
 
! Отговори
срамота преди 8 месеца
До Анонимен Това може да се случи само в родното БГ.Да биеш човек за някакъв чадър...Мин.вода 10 лв ,пържола -135 лв ,чадър-10/30 лв. ,паркинг-10/30 лв ,таратор-15 лв ,цаца-10/16 лв и т.н. Хора ,не стъпвайте повече по кафявото ,суперскъпо и опасно Черно море.Цените вече гонят тези в Палма де Майорка и Ибиса.Пише го в сайтовете.А в Гърция и Турция е наполовина.
142
5
 
16
 
! Отговори
Хюго Бос преди 8 месеца
Ми като са ти легнали под чадъра, прибираш си партакешите и чадъра и отиваш на друго място и там си разпъваш бохчата наново. Близко е до ума. Не почваш да се биеш като в някоя африканска джунгла.
141
2
 
6
 
! Отговори
хехе преди 8 месеца
те па полицайте като дойдат наи ще направя нещо ...такив амишоци са че като видят чужденец и и мекват китките....в гърция и двамата щяха да ги прибрат да си полежат в килий...докато съда им напише по 1000 евро глоби и да ги пусне ...ама след като си платят
140
2
 
21
 
! Отговори
Хюго Бос до 141 преди 8 месеца
Не е въпрос за българското Черноморие, а за бегейците. Метнал си хавлията нашият и си запазил чадъра, все едно е негов. Чадърът е за всеки, не за хавлии и ако няма хора, всеки има право да се настани. Забелязал съм, че русници и украинци правят същите простотии със "запазване", като си оставят хавлиите за цяла нощ, така че сутринта като се наспят и наплюскат, да си дойдат на сенчица на плажа.
139
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Румъния е 4-ри пъти повече от Бг по население, Букурещ е два пъти повече от София и е на 250 км от Варна. Северното черноморие, особено последните години е подложено на антиреклама откакто шопелпомачора завладяха южното черноморие. По време на сезона е пълно с туристи, така че ходете си там от селата в София и после където си искате, тука си драскайте и плюйте от селска завист. Само че от вас нищо не зависи.
138
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Типичен евро-мъж, споделящ модерните ценности-два шамара и отива да плаче.
137
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много е лесно, просто 2 сезина НИКОЙ не трябва да ходи на българското море. Ще са достатъчни да иззззпоизмрат от глад всичките гннниди.
136
6
 
13
 
! Отговори
Наивен простак преди 8 месеца
Мутрите още са си на плажа.Чадърът бил негов. Да даде касова бележка за плащането на чадъра. Това ще е важно за пред съда. Затова всички читави българи са в чужбина на плаж от години. Така ще е още доста години, докато не дойде "читаво" правителство да го постави на мястото им.
135
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Предлагам да направим революция и да махнем всички платени чадъри по плажовете. Така всеки ще си носи чадър, както беше по време на соца, няма да има бедни и богати на плажа!
134
3
 
8
 
! Отговори
komitata преди 8 месеца
В колонията БГ туризма е силно развит затова и по-вечето ходят навън да почиват в други колонии