Задържаха мъж, удрял бременната си приятелка

Той системно злоупотребявал с алкохол
Обновена: 16 авг 2023 11:43 | 16 авг 2023 11:41, Стела Стоянова
14
Задържаха мъж, удрял бременната си приятелка
Снимка БГНЕС, архив

Задържан е 34-годишен мъж, който е удрял и заплашвал с убийство бременната си в деветия месец приятелка, съобщават от полицията във Велико Търново.

Случаят е от снощи, когато жена от стражишкото село Кесарево подава сигнал в полицията в Горна Оряховица, че бременната ѝ в деветия месец дъщеря е бита и заплашвана с убийство от мъжа, с когото живее на семейни начала в селото.

Мъжът системно злоупотребявал с алкохол и многократно е посягал физически на потърпевшата, съобщиха от полицията. Снощи между двамата е възникнал поредния скандал с насилие. Бременната потърсила помощ от баща си, към когото 34-годишинят мъж отправил закана за убийство, съобщава БНР.

Мъжът е задържан, образувано е досъдебно производство.

Районният съд в Павликени пък наложи мярка "задържане под стража" на мъж от същия град, който на публично място със заплахи за убийство и физическо насилие е искал от жена си да оттегли заявлението си срещу него. Жената е имала заповед за защита от домашно насилие.

По инициатива на областния управител на Велико Търново днес следобед ще се проведе кръгла маса за превенция на домашното насилие и координация между институциите при осъществяване на закрила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 8 месеца
До Анонимен 11 Не са били пълни, но не са били и такива алкохолици, както по-късно. Има доклад на Карнегиевата комисия за Балканските войни, в който пише, че чуждестранните лекари-доброволци твърдят, че раните на българските войници зарастват по-бързо, защото не са пияници.
12
1
 
2
 
! Отговори
Мен преди 8 месеца
И тя седяла бременна при алкохолик които едва ли за първи път я удря !
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До :). То соца е накарал хората да пият бе ха ха ха ха ха преди това са били пълни трезвеници....
10
1
 
2
 
! Отговори
Антифеминистът преди 8 месеца
Ама моля ви се, няма ли най-после да качат едно съобщение за нагла алкохоличка, която системно пердаши своя бременен в деветия месец съпруг? Няма ли най-после да се приеме една международна конвенция за защита на мъжете от домашно насилие? Докога ще страдаме и търпим, бееее? Разпалках сЪ.
9
0
 
11
 
! Отговори
:) преди 8 месеца
До Анонимен 3 Първо, едва ли става дума за българи. Второ, такива случаи има навсякъде, при всички народности. Трето, става дума за проблем с алкохола, а точно него българите развиха през соц-а. Точно соц-ът извади утайката най-отгоре, което е крайно неестествено и нямаше как да не ни опропасти. Властта не се е отпуснала, а си промени методите. Управляват ни синовете, дъщерите и внуците на онези, същите.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А няма ли пак платен НПО протест?
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
После защо се раждали увредени в главите българчета. Бият ги още в утробата
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Майки, аман от измекярини примитивни! Да удряш бременна жена в 9-тия месец, която носи живот. Направо в затвора доживот!
5
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Сигурен съм, че старата дето подала сигнала и е давала акъл да си наляга паррцалите, защото така е редно. Познавам много хора от селата и ми е известно тотално задръстеното им мислене.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Явно за много хора боя си е ежедневие. Жалко за деца израстващи в такива взаимоотношения.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българите са лоши хора! Дори и строгата дисциплина на комунизма с перфектната си образователна система за 40 години не успя да ги вкара българите в правия път. В момента в който се отпусна малко властта и пак си тръгна всичко по старо му и простотията почна да извира от всякъде. Явно няма надежда за тоя народ.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Алкохола е забранен в някой религии. И има много мъдрост в това.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Приятелката на 14 или 15 години е ?