Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца

Бандата върлува в парк в Пловдив
47
Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца
Снимка: БГНЕС

Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. За това сигнализира мъж, който е станал жертва на агресивната група младежи. Той твърди, че е атакуван от тях, без да ги провокира и то пред очите на внучките си, докато се разхождали в парка. По същия начин тийнейджърите нападнали и друг мъж, преминаващ от там. После се нахвърлили и върху няколко момичета. Това се е случило в район, в който има денонощни патрули на „Общинска охрана“.

„В неделя исках да посетим пеещите фонтани. Подранихме и затова седнахме около 20.10 ч. на пейка. Там бяхме нападнати от 4 момчета. Удариха внучката ми по врата, след това ме замериха с бутилка. Стреляха с водни пистолети”, разказа потърпевшият Христо Атанасов пред Нова телевизия.

Проверени са камерите в района, но лицата не са установени. Издирването им продължава, обясни зам.-директорът на „Общинска охрана” в Пловдив Димитър Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Пловдивпарк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тийнейджърите се движат на групи като ромите защото също като тях са страхливи поединично. Повечето са безполови в кавички същества поне за сега. Много са зле момичетата защото освен всичко друго не са нито умни нито хубави. Грозни и глупави са и страхливи но злобни и арогантни и зависливи.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 41 Кои нямат пари? Я пак! В махалите е пълно с оръжие и в МВР се правят на разсеяни. В Шекер махала в Пловдив няма над 8г кола. Толкова по въпроса за парите.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До От USA... Е, именно затова трябва да ги изпреварим с пищовите. Защото те не питат никого и ако успеят да се видят с пари (което слава Богу) рядко се случва, купуват си пищови без да им мигне окото. Ние имаме пари да се въоръжаваме индивидуално, но изчакваме промяна в закона. Дали постъпваме правилно, как мислиш?
40
0
 
6
 
! Отговори
Споко преди 8 месеца
До Анонимен 37 Всяка реалност ражда това, което е нужно да се направи, за да оцелее градивната част от обществото. Навремето в Дивия Запад градивни са били фермерите и каубоите. За да оцелеят, се е родило правилото "Първо стреля, после мисли!" И тук ще доживеем такива времена. Какво да се прави, не ни оставят друг избор онези, които диктуват калпави закони и нашите управници, които се подчиняват на това безобразие.
39
1
 
12
 
! Отговори
Спиране на помощите преди 8 месеца
Това е панацеята. Тогава онези няма да раждат като бесни с цел да получават пари. Тези "нападатели" пък няма да са толкова енергични, защото ще са недохранени, а което иска да папа ще трябва да се цани някъде чираче, та няма да му остава време за глупости. Ако пък не му харесва да слугува, в свободното си време да се подготвя за изпити като частен ученик. А ние хрантутим безделници с отгладувани от нас пари и после се чудим защо те за развлечение ни тормозят.Ами нямат капацитет да измислят друго
38
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 8 месеца
Така е при демокрацията. Какво ревете?
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така ли не е имало някой мъж, да им овърти по някой шамар. То пък като се замисля, днес като нищо ще те осъдят за хулиганство заради такива пишлемета....
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 35 Е, и..? Важно е ти какво разбираш...
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само да припомня на някой пишурковци, че сегашните пенсиуонери са онези младежи от 90-те......нали разбирате.....нали?
34
2
 
11
 
! Отговори
От USA... преди 8 месеца
Сега с водни пищови, догодина с истински...каза с усмивка демокрацията!
33
0
 
9
 
! Отговори
До 28 преди 8 месеца
Ми то със сигурност някой ще се намери. А като чуя "Общинска охрана" и знам какво "охраняват". В Стара Загора в "парк" Артилерийски през деня пазят помещенията, в които стоят през лятото на хладно, а през зимата на топло, а вечерта добре се наспиват. В това време вилнеят всякакви отпадъци и няма мира нито през деня, нито през нощта. И това е една малка територия, дето поне ако станат малко да се раздвижат и ще я обиколят, ама те излизат най-много на 5 метра от помещението и "нямаме право да им
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
това е навсякъде. Комплексарчета на групички демонстрират, че са голяма работа по един или по друг начин. Ако си сам гледат лошо, плюят около теб, оригват се точно като се разминавате и то повече от един, такива работи
31
1
 
9
 
! Отговори
бхк преди 8 месеца
роми , другари и другарки , забавляват се
30
1
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 8 месеца
Това най-вероятно са били същите момчета. Така като гледах репортажа по ТВ и пострадалия ги описа по същия начин
29
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Трябва в България да се носи спрей за всеки случай. Онзи ден на Пешеходния мост от страната на "Новотела" имаше 4 момчета (не бяха деца от махалата), които провокираха хората. Едното подскачаше като кенгуру, а другите 3 с водни пистолети пръскаха хората. Като минах едното ми каза: "К"вo зяпаш? Искаш ли баня?" Искам само да ви кажа,че те са страхливи.Движат се в група,за да се доказват пред другите от бандата.Засилих се и дръпнах пистолета, и му викам, а ти искаш ли сега да помета моста с теб?
28
0
 
27
 
! Отговори
От хората преди 8 месеца
А ако се намери някой ербап и ги подпука....
27
0
 
17
 
! Отговори
до 26 преди 8 месеца
Взехте ми думите от устата както се казва. Охраната не ходи, а се търкаля. Има и млади мъже, и жени от тази охрана. Дрехите им са 68 номер по БДС.
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вие общинската охрана яиждали ли сте я на какво прилича? Някви дебели пенсионееи, които не могат да мръднат извън фургона. Разбира се, наши хора.
25
0
 
24
 
! Отговори
Пълна деградация... преди 8 месеца
И не, не са само от махалата! Бях на плаж вчера и бях свидетел на следната случка във водата. Групичка от 4 МОМИЧЕТА, българчета, на около 10-14 години се "забавляха" скандирайки до безкрай "Яж л*ай*на!" Тъй като не следя масовата "култура", не знам какво точно ги е "вдъхновило"... А може и рефренът да е бил тяхно собствено творение...
24
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А някой ще каже, че са само деца. Трябва да има затвор за малолетни престъпници!