Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца

Бандата върлува в парк в Пловдив
47
Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца
Снимка: БГНЕС

Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. За това сигнализира мъж, който е станал жертва на агресивната група младежи. Той твърди, че е атакуван от тях, без да ги провокира и то пред очите на внучките си, докато се разхождали в парка. По същия начин тийнейджърите нападнали и друг мъж, преминаващ от там. После се нахвърлили и върху няколко момичета. Това се е случило в район, в който има денонощни патрули на „Общинска охрана“.

„В неделя исках да посетим пеещите фонтани. Подранихме и затова седнахме около 20.10 ч. на пейка. Там бяхме нападнати от 4 момчета. Удариха внучката ми по врата, след това ме замериха с бутилка. Стреляха с водни пистолети”, разказа потърпевшият Христо Атанасов пред Нова телевизия.

Проверени са камерите в района, но лицата не са установени. Издирването им продължава, обясни зам.-директорът на „Общинска охрана” в Пловдив Димитър Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Пловдивпарк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пратете ги на някое забутано село да вадят картофи като наказание.
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не знаех, че "Пеещите фонтани" все още работят. От Пловдив съм. Последно когато минавахме покрай фонтаните - не работеха. Преди 30г. всяка вечер имаше над 500 човека наслаждаващи се на водната феерия. Охраната в градските паркове в България е за парлама. Във Валенсия идете да видите как работи системата с охраняване на "Сухата река"! Цивилни полицаи има навсякъде. Никой не знае кой е охрана и кой турист. Хората са много по-спокойни като цяло защото подобни инциденти са недопустими.
21
6
 
40
 
! Отговори
Евроценности,сър! преди 8 месеца
33 години демокрация и банани и ето го резултата...
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо не ги назовете с истинските им имена? Не разбирам? Какъв в проблема да не изопачавате истината?.Тийнейджъри хахахах. Тия са малолетни престъпници от махалата,от тия с по многото братя и сестри
19
1
 
21
 
! Отговори
Единственият изход преди 8 месеца
Въоръжаване. Ако индивидчето знае, че е възможно да имаш пистолет в джоба, ще си помисли дали да вилнее. А който е свръххуманен, нека да се порови в историческата литература, за да разбере как е възникнал ККК и на какви реални потребности се основава апартейда.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 14 Цар Симеоновата градина не е в Кючук Париж бе, земеделец!
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо не са ги снимали поне в гръб докато се отдалечават? Как никой отстрани поне от разстояние не е снимал? Общинска охрана в София Пловдив чопли семки.
16
0
 
38
 
! Отговори
Дедо Поп преди 8 месеца
И мислите че това е проблем ? Ами изчакайте още няколко годинки когато тия от никого необезпоковявани забавляващи се тийнейджъри станат забавляващи се младежи ... и им притрябват пари за дрога , пиене и маркови дрешки ... с тая трудноподвижна , мъррзелива и баааааавна полиция дето не смеят да си мръднат заддните части от бюрото и пристигат на местопрестъпление само когато всичко е свършило и е вече безопасно. ТОГАВА ще разберете какво е Проблем. Истински Проблем.
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много интересно , тонейджъри? Не може ли просто да им се каже *** или културното, деца от малцинствата? Още малко ще им кажете юноши и девойки.
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кючук париж.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да познаем етноса?
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Напасли са се децата с прясна треви а,кво толкова.
11
1
 
23
 
! Отговори
Винаги преди 8 месеца
ми е било и смешно и ядосано в същото време, когато някой на хранилка към евроатлантически структури започне да ни атакува за толерантност към така наречените роми. В Пловдив в ШЦ и във всички квартали населени с етнически българи най-спокойно си се разхождат млади двойки от малцинствата и НИКОЙ не ги закача и притеснява. Ха сега си представете, че двойка българи тръгнат да се разхождат из Столипиново или Шекер махала...Какво ли ще им се случи?
10
0
 
19
 
! Отговори
ХХЛ преди 8 месеца
Не са попаднали на човека. Що не нападнат някой мускулест батко.. Точно като кучетата - нападнали са почти беззащитни хора - деца и възрастни.
9
1
 
20
 
! Отговори
дали не са преди 8 месеца
Тези деца дали са такива от махалите, чиито неграмотни родители са верен електорат на ГЕРБ (защото те им плащат) и като цяло всички те не живеят на наш гръб (от нашите данъци, защото те нищо не плащат) и вече имат чувство за превъзходство, безнаказаност и мислят, че имат само права, а не и задължения. Или пък са просто деца на "модерните" родители, които ги разглезват безкрайно и отглеждат малки невъзпитани "лекенца"
8
0
 
37
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 месеца
Спрете да им плащате социални помощи и сами ще избягат към Белгия. Това наистина работи.
7
6
 
11
 
! Отговори
Промяната преди 8 месеца
Промяната на ППДБ ГЕРБ и ДПС се усеща навсякъде
6
0
 
10
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 8 месеца
Яcтpе6e сър! забавляват се!!!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дрогата на никой не прощава.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това да те е страх да излезем от дома