Божков: Прокуратурата да иска, каквото си иска

Яви се пред съда
26 авг 2023 17:29, Росен Стойчев
134
Божков: Прокуратурата да иска, каквото си иска
Снимка: БГНЕС

Доведоха Васил Божков с белезници в съда за гледане на мярката му. Той се завърна в България вчера и беше задържан още на летището в София.

Още по темата
Делото на бизнесмена е насрочено за днес 16:30 часа.

"По принцип нямам какво да кажа. Прокуратурата може да иска, каквото си иска", каза Божков в залата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според Софийската градска прокуратура има достатъчно доказателства, че Божков е извършил престъпленията, за които е обвинен. Освен това, ако е на свобода, има възможност да се укрие. До този извод стигат, защото Божков не е бил открит на нито един от известните му адреси и е очевидно, че не се е крил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: Васил Божковдело
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
6
 
4
 
! Отговори
ТОБО БАРЕТАТА преди 8 месеца
СВОБОДА ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ
88
4
 
3
 
! Отговори
Виждал съм го преди 8 месеца
С сивия майбах 7777 и пурата Баси тариката всички останали са мишки в сравнение с него
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гаврата*
86
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гарата с обикновените българи продължава. Прогнозирам, че скоро ще го пуснат и дори обвиненията ще отпаднат. Той вече се е разбрал с ББ за цената срещу която ще бъде оневенен. Ще му струва стотици милиони свободата.
85
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Прекратено е разследването за опит за държавен преврат - престъпление срещу републиката. Постановлението е от 1 юни 2023г.
84
1
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 8 месеца
Хайде ВАСИЛКЕ. Г-жа БОТЕВА Я ПЕЕ НАЙ-ДОБРЕ. Както и Тошев от Берковица и Марков от Сапаревата банята. Аз не съм ги учил песните специално, но с тях съм закърмен. Особено тези нашенските си народните, а не чалгарските на този от Тодоричане, известен като учиндолския. Демек, Де Ге-то, лидер на цяла партия. А пък сценаристът му казва, че си заслужавали псувните. Поне за това е прав, но не и за потоците, тези паричните на БНБ. За тях си има Димитър Радев. Нищо, че не ги разбира нещата с парите.
83
4
 
5
 
! Отговори
Финансист преди 8 месеца
А лидерът им на тези от Герб минус СДС не е ли мутра? От Банкя при това. Или пък не е бивш комунист? А тези от СДС направиха коалиция с партията му. Честито на свата му Софиянски. Така е с продажниците и куките от някогашнага всемогъща ДС. Генералите от нея все си ходят без шапки. Ами, ние си ги купуваме шапките, а те все си нямат пари. Чакат да получат заплати, БЪЛГАРИЯТА НИ Е ФАЛИРАЛА. А и няма как да е инаме, след трите правителства на неграмотника пожарникар.
82
4
 
0
 
! Отговори
Чшш ало преди 8 месеца
Тоя гад ми дължи пари, много при тва
81
3
 
7
 
! Отговори
Чакаме преди 8 месеца
Хайде, освобождавайте го и да отваря отново "Еврофутбол".
80
3
 
5
 
! Отговори
Аре преди 8 месеца
Ако обичате да му слагате взривното устройство и да се приключва, че нещо много нахални станаха тия мутрафони от 90-те
79
1
 
1
 
! Отговори
Певец, от народните преди 8 месеца
Една песен, аз да ЗАПЕЯ. Тази за воденичаря или за манастирите, белите..За ИМАЛА МАЙКАТА ЩЕ Е. Дядо НИКОЛА. С очи звездиците. Тогава дори и Глория от Русе, че дори и Райкото им Кирилов ще мълчат и ще слушат. Не съм от консерватирията им, но тази с 9-те ми бъчви с вито. ТОВА САМО В БАХОВИЦАТА НИ ГО ИМА. СЪБОР Е. КАКТО И ЯХНИЯТА. Може и без АГНЕШКОТО.
78
2
 
5
 
! Отговори
Базик преди 8 месеца
Малко се филмирах ,но ако утрепят ББ докато Божков е в ареста ще е с хубаво алиби!
77
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Те и на мен ми искат наследствените ЗЕМИТЕ, но просто няма как да им се получат нещата. НЕ СЪМ БОЖКОВ, но ги имам над 100 декара. Мутрата от Банкя не може да се подписва, но бил построил магистралката си Хемус, която Тодора му Живков я започна преди около 50 г. Няма си ножичка, за да отреже лентичката на тази магистралка само от 500 км. Така е с ибрикчиите от Герба му и от ДПС-то му на този когото го убиха. А пък МУСТАФА И ЛЮТВИ СА МИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДЕТИНСТВОТО. Нека да ги трепат доносниците.
76
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано не излезеш от панделата
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Наглец! Скоро си при трактора!
74
1
 
1
 
! Отговори
Ловеч е преди 8 месеца
Пепо, разкажи им я. Тази играта ни, нашата си. На Вальо Марков, на Тинко и на Петър. Те са ми приятели, както и ти. Ако не ти се говори, то тогава, аз ще се разприказвам. Толкова неща имам за казване. Особено за Ловеч града и високите скали. Налей, налей, ага МУСТАФА. И той ми е приятел, както и Г-Н ЛЮТВИ ИБРАИМОВ. А пък, за ЦАПЕТО, ДИДО, КРАСИ, АДАША И ОСТАНАЛИТЕ и дума да не става. С ТЯХ СЪМ ИЗРАСТНАЛ. ЛЮСПАТА И МЕХАНАТА.
73
5
 
1
 
! Отговори
До 57 преди 8 месеца
Винету е недосегаем, от години той е държавата...
72
2
 
2
 
! Отговори
МАГАРЕНА Е преди 8 месеца
Една вяра имаме. Цяла да е, въпреки политиците ни. Следващият премиер ще е г-н ВАСИЛ БОЖКОВ. Аз не се занимавам с политика и с мутри. САМО С ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ.. ТЕЗИ СПОСОБНИТЕ И КАДЪРНИТЕ КАТО НАС. Някакви си масони и куки, искат да ни преебат, но ние сме просто значително по-умни от тях. А и го знаем КАРАТЕТО. НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО ПИСТОЛЕТИ, НИТО ГРАНАТОМЕТИ, НИТО ПЪК ОПГ ИЛИ ДОРИ И РПГ-та. ЗУРЛИТЕ И КЛАРИНЕТИТЕ. А пък, този с акордеона от Берковица е наистина виртуозен.
71
2
 
2
 
! Отговори
МИЛИАРДЕР преди 8 месеца
Хайде г-н ВАСИЛЕ Божков е. Развържи я тази кесия, приятелю. После и аз ще развържа моята. С труд сме си ги изкарали, но си имаме наследници, на които да си ги даваме. Не и на тези, които искат белезници да ни слагат. ЕДНА ВЯРА ИМАМЕ. Ти си от Южната, А АЗ СЪМ ОТ СЕВЕРНАТА НИ ТАЗИ ЦЯЛАТА НИ БЪЛГАРИЯТА ДА Е. А и има друга разлика между нас, освен че ти си известен. Не я разбираш играта футбол. За разлика от мен. Но пък с парите си по-наясно. ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ.
70
5
 
3
 
! Отговори
Mister Change преди 8 месеца
Завистта на българите ще погуби тази страна. Както погуби и политиците ни. Особено тези от Герба им минус СДС-то им. Както и от ДПС-то и почетния им. Дори и в Турцията им имало инфлация. При това, доста по-голяма от тази в Българията ни и в ЕС. Честито на финансиста им Ментата. Както и на Владкото му. За тези от БНБ-то им просто не е необходимо да пиша повече. Да си броят стотинките, тези жълтите, които ще си ги обменя в сградата им. А левовете, ще са за г-н Георги и приятелите ми от НИКАР.