Остава бедственото положение в община Вълчи дол, но учениците ще са в клас

В Шуменско бедственото положение се отменя във всички общини
27 ное 2023 22:40, Анисия Иванова
3
Остава бедственото положение в община Вълчи дол, но учениците ще са в клас
Снимка: БГНЕС, архив

Бедственото положение в община Вълчи дол, Варненска област, остава и утре, тъй като има две населени места без вода и три без ток. Екипи работят по възстановяване на авариите, съобщиха от Областната администрация във Варна.

Учениците в общината обаче се връщат от утре към присъственото обучение. Обстановката в областта е нормализирана, очаква се повишение на температурите в утрешния ден.

Бедственото положение във всички общини на територията на област Шумен се отменя, считано от 16.00 ч. днес. Това съобщават от Областната администрация.

По данни към 15.00 ч. без електричество са 62 населени места. Екипите на "Електроразпределение Север" продължават да работят за отстраняването на авариите по електропреносната мрежа и се очаква до края на деня броят на населените места без електричество да намалее.

Пуснато е захранването в община Върбица. Отстраняват се аварии по направленията Никола Козлево,  Върбица, Венец и Хитрино.

Вода няма в 57 села, като водоподаването поетапно се възстановява след пускане на захранването към съоръженията на ВиК Шумен.

Пътищата от Шумен към всички общински центрове са отворени за движение. Отворен е пътят в посока Разград. Продължава работата по почистването на третокласната пътна мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Зелен Сделкаджия преди 4 месеца
Това са фалшиви новини! 2023 г е най-горещата която светът е виждал!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Все градчета, в които не живеят никакви по-важни хора.
1
3
 
2
 
! Отговори
Полицейско насилие преди 4 месеца
Полицаи от Съдебна охрана се опита да убият Българин в град Бобов дол под зорко то наблюдение на депутат Александър Паризов ГЕРБ !