»зчезналата »вана от ƒупница не била жертва на тормоз

ƒиректорът на училището твърди, че момичето се е променило р€зко
ќбновена: 26 фев 2024 10:24 | 26 фев 2024 10:24,  амели€ ÷ветанова
87
»зчезналата »вана от ƒупница не била жертва на тормоз
—нимка: Facebook

17-годишната »вана, ко€то е в неизвестност вече 5-и ден, не е била жертва на тормоз от свои съученици или учители в училището, което е учила. “ова за€виха директорът на ѕрофесионалната гимнази€ по хранително-вкусови технологии и училищни€т психолог пред ЅЌ“.

ќще по темата


—поред педагозите в учебното заведение поведението на момичето се е променило драстично през последните н€колко месеца.

ќт началото на тази учебна година според класната на »вана - ¬есела ¬ладимирова, изчезналото момиче от спокойно дете се е превърнало в конфликтно.
 
«апочнала да говори цинизми, да пие енергийни напитки и да влиза в часовете на други класове без разрешение.

» днес доброволци, полицейски и горски служители се събират, за да разшир€т периметъра на търсене.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


87
ќще по темата: ƒупница»вана
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
81
0
 
1
 
! ќтговори
баба мара преди 1 месец
тр€бва бюлетина на интерпол да не е изведена от банди в зап европа да сепровер€т индииските махали граничните пунктове
80
0
 
1
 
! ќтговори
6 преди 1 месец
ƒупнишката манджа стана манджа с грозде!√ола вода сте1
79
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬ие сте те€ с психични къде щ€хте да ги показвате и проблими!јко не беше интернет и телефони про€в€вате?“огава щ€хте да копаете да работите в природата.Ќе е ваша работа кой какъв е какви проблеми има и н€ма и как се израз€ва на зем€та в своето земно съществуване.ќт прегледа тук ми € есно че н€ма нито един ућ≈н културен интелигентен мъдър и ƒ”’ќ¬Ќќ ќ—Џ«Ќј“ „ќ¬≈   ќ…“ќ ƒј ≈ ¬Џ¬ ¬–Џ« ј — Ѕќ√!ќ“ ѕ–ќ—“ќ“»“≈  ќ»“ќ ѕ»Ў≈“≈ “≈ —ј «ј ¬ј—. ћќћ»„≈“ќ ≈ ’”Ѕј¬ќ Ќќ–ћјЋЌќ ≈—»“—“¬≈Ќќ » Ќ≈ ≈  ј“ќ “ЏЋѕј“ј Ѕ≈«ƒј–Ќ»
78
3
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо —лучаен минувач 78 - —лучва се доста по-често, отколкото ми се иска, да си призна€. »мам при€телки, които са учителки и на н€колко пъти сме търсили ичезнали ученици, детопросто си оставили нещата. ќткриваме ги по кафете, градинки, фитнес зали, дори и болници, където посещавали роднини и при€тели. јко каежеш на полици€та, ще ти откажат да ги търс€т в първи€ ден, поради простаа причина, дори и да ги намер€т, тр€бва да въвличат детска педагогическа,социални и прочие, за н€кой, дето пие кафе.
77
4
 
19
 
! ќтговори
—лучаен минувач преди 1 месец
—тигмата "момичето е с психични проблеми." н€как си се опитва да оневини неадекватното поведение на училището. ¬същност точно обратното, ако детето е било с проблеми (личностни, социални , психични - не знаем със сигурност , а и не ни е работа), то да допуснеш детето да напусне уилище, остав€йки вещите си и да не предприемеш никакви действи€, говори за пълно безхаберие от страна на уилището.
76
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
... “ова, че се е опитала да позвъни на сво€та мaйкa навежда на мисълта, че е имала н€какъв план. ¬ъзниква въпросът защо не е направила повторен опит да се свърже с н€кой от родителите си, това е тревожното, но ако причината се корени в особеностите на психиката, може и да не е непременно следствие от трагичен развой на случа€.
75
5
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо јнонимен 75 ѕочти никой от пишещите тук не намира вината у момичето в качеството му на жертва. ѕък и не е €сно доколко е била тормозена, знаем това само от думите на родителите й. ¬ъв вс€ка паралелка има по н€кой, който не може да се спри€тели с когото и да е отостаналите ученици и това в повечето случаи не е резултат от тормоз. ѕсихиатричната диагноза е важен фактор и тр€бва да се има предвид, за да се прецени какво би могла да предприеме по сво€ вол€. “ова, че се е опитала да позвъни на
74
3
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 72 "¬ друг сайт излезе информаци€, че момичето е с психични проблеми." » теб да те тормоз€т и ти ще развиеш психични проблеми! јйде кротнете се най-накра€ с това прехвърл€не на вината върху жертвата! Ќе са нормални такива взаимоотношени€, тормозът не е нещо нормално и никой не е длъжен да търпи и да свиква с тормоз! Ќ€ма да се изкарате невинни като обвин€вате момичето!
73
2
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
”чителите ако толкова са абдикирали от възпитанието, имат избор да станат университетски преподаватели. “ам никой н€ма да очаква от т€х да са и педагози.
72
1
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 71 "ƒебора на 16 пие по чалготеките - чи€ е вината? Ќа управител€ на кръчмата или на майка и, ко€то не знае къде е по нощите щерката" ¬ грешка си. ћайката на ƒебора се разв€ва с не€ по кръчмите, така че прекрасно знае точно къде е.
71
7
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬ друг сайт излезе информаци€, че момичето е с психични проблеми.  ъде са родителите й и защо не са се погрижили за детето си, за не се стига до тук?
70
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе е работа на учителите да възпитават децата ви. ≈дин родител тр€бва да следи какво се случва в живота им и да реагира адекватно, особено в тийнейджърските години. Ќе обвин€вам жертвата, ама ƒебора на 16 пие по чалготеките - чи€ е вината? Ќа управител€ на кръчмата или на майка и, ко€то не знае къде е по нощите щерката. —игнал при изб€гало дете се подава до 2 часа, докато следата е пр€сна
69
4
 
11
 
! ќтговори
Lina преди 1 месец
»зумена съм. ўо за оправдани€? » то от преподавател, от възпитател? “ормозела? —ериозно ли? Ќ€кои същества н€мат чуствителността и на улично животно, но се вод€т " възпитатели". “рудно е - не сме дорасли да виждаме и ¬Џ«ѕ–»≈ћјћ≈ такива деца. » ако един учител не знае как и хорицата по детските площадки ще чуп€т люлката за такива деца. ўе е така още дълго
68
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 65 ј би ли ни показал твоето лице, да видим какво е еталон за "нормалност" според теб? Ќедей така скрит да пишеш такива неща, покажи се, че да те погледаме и да ти се порадваме!
67
3
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо —лучаен минувач¬»≈ ѕ»—ј„»“≈ “” .. —≈ ѕ»“јћ ??! Ќяћј“≈ Ћ» ƒ–”√ј –јЅќ“ј Ќ≈ –јЅќ“»“≈ Ћ» Ќ≈ ”„»“≈ Ћ» Ќ≈ –јЅќ“»“≈ Ћ» Ќјƒ ƒ”’ќ¬Ќќ“ќ —» »«–ј—“¬јЌ≈ «ј  ќ≈“ќ —“≈ —Ћ≈«Ћ» Ќј «≈ћя“ј ¬ “јя »Ќ ј–Ќј÷»я ј —≈ «јЌ»ћј¬ј“≈ — ’ќ–— »“≈ Ќ≈—√ќƒ»  ќ»“ќ “≈ —ј —» »«Ѕ–јЋ» ќў≈ ѕ–≈ƒ» ƒј —Ћя«ј“ Ќј «≈ћя“ј. Ќ≈ —» √”Ѕ≈“≈ ≈Ќ≈–√»я“ј ! Ќ≈ —“≈ —Ћ≈ƒќ¬ј“≈Ћ» ’ќ–≈…Ўќ Ќ»“ќ ј–“»—“».—ћя’ ¬ «јЋј“ј. ќѕ–ј¬≈“≈ —» √–јƒ»Ќј“ј ƒЏ–∆ј¬ј“ј ”„≈“≈ »«–ј—“¬ј…“≈. ЅЏЋ√ј–»я ≈  –ј—»¬ј ¬»≈ Ќ≈ —“≈ Ќј—≈Ћ≈Ќ»≈“ќ … » Ќќ¬»“≈ *** ќ√–јЌ»„≈Ќ» Ќ≈¬Џ«ѕ»“јЌ» ***
66
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо питанката“и веро€тно си ѕенчо питанка! ’а ха ха сме€ се. ѕоредното невежо и неоъсзнато индивидче.—лушай бе √решник.“ук си на зем€та да се учиш ама не си научил уроците си. ато говориш лошо за друг цапаш себе си. » ако знаеше «ј ќЌ»“≈ Ќј ¬—≈Ћ≈Ќј“ј! ўя’“≈ ƒј ћ»—Ћ»“≈ ѕ–≈ƒ» ƒј √ќ¬ќ–»“≈ » ѕ–ј¬»“≈ Ќ≈ўќ. «јўќ“ќ √ќ ѕ–ј¬»“≈ Ќј —≈Ѕ≈ —».  ј–ћј“ј Ќ≈ ѕ–ќўј¬ј.  ќ… —» „≈ ƒј  ј«¬јЎ “я  ј ¬ј ≈  ј “ќ —≈ ¬»∆ƒј »«√Ћ≈∆ƒј Ќќ–ћјЋЌј Ѕ≈« ƒЏЋ√ј  ќ—ј —Ћ» ќЌ» » √–»ћ » Ќќ “»  ј “ќ √Ћ”ѕј¬»“≈ ѕќ ќЋ≈Ќ»я  ќ»“ќ Ќ≈ —“ј¬ј“.
65
0
 
12
 
! ќтговори
ћълчание преди 1 месец
 огато хванеш всички случаи на деца, които са посегнали на живота си заради тормоз от съученици, н€ма училище казало да, беше тормозен/а. ¬сички се прав€т на изненадани. ѕреди години, когато б€х ученик , биха съученичка жестоко, пред учител, който не направи нищо. Ќ€ма нужда да казвам, че никой не беше изключен при този случай. ’айде стига сте били с широко затворени очи и нормализирайте неща, които не се нормални. ƒано детето се намери живо и здраво.
64
5
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо јнонименƒецата не са жестоки.–азвитието на 1 дете зависи от родители в какво семейство си е избрало да се роди в зависимост от предишни€ живот и животи кармичната връзка на душите!¬ъзпитание. ултура и това на което го учат родителите не са умни интелигентни духовно осъзнати и смирени каквито не са 90% от хората на зем€та ƒецата се отклон€ват от Ѕожи€ път и вършат лоши неща което трупа лоша  арма.ѕри€тели игри забавлени€ а не телофони и създаване на студени робот».Ќе сте в Ѕќ√ј !ќ—Џ«Ќј…“≈ —≈
63
6
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—амо като му видиш лицето на това дете ти става €сно, че не е добре умствено. –одителите не са ли след€ли какво става с не€? ѕиела ли си е хаповете, как й са се отраз€вали? ¬ едната стати€ четох, че майката е казала, че си е купила парацетамол защото била настинала. ћайка й не е ли знаела, че е болна ?
62
6
 
15
 
! ќтговори
ƒо јнонимен 59 преди 1 месец
’ахх и пак училището е виновно. –одителите €вно не нос€т никаква отговорност за децата си вече.