Питбули убийци разкъсаха немска овчарка

Случилото се е във врачанското село Градешница
13 мар 2024 10:14, Петър Бойчев
77
Питбули убийци разкъсаха немска овчарка
СНИМКА НОВА

Два питбула са разкъсали немска овчарка във врачанското село Градешница. Нападнатото животно е било в двора на собствениците си, когато двете съседски кучета нахлули вътре и го нахапали до смърт. Камера за видеонаблюдение е записала нападението, съобщи NOVA.

Според собственика на убитото куче Тодоро Тодоров питбулите убийци се разхождат безпризорни по улиците. Имало сигнали и за предишни техни нападения.

В ефира на "Здравей, България" Тодоров разказа, че е станал свидетел на цялата случка. Той добави, че настоява от съседа си да не пуска кучетата си от двора, тъй като той самият се страхува за собствената си безопасност.

Илия Цветанов, собственик на двата питбула, заяви пред камерата, че държи домашните си любимци затворени. И беше категоричен, че иска да продължи да ги отглежда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Селски народ със много лош манталитет. Ние нямаме граждани в България,а *** с агресивно поведение. Този с питбулите е за в затвора.Това е *** убиец.Такива има много. Най-много от тях карат колите пияни, надрусани и даже трезви и ненадрусани пак карат колите си като убийци.Гледат телевизита как осъждат баща убил детето си и жена си и го заровил и го осъждат на 11 години и си казват е в каква държава живеем , голям кейф на душата.Няма защо да не убия. Това си казват,защото нямаме нищо.
44
2
 
12
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 месец
Питбулите са много верни,сърцати и силни като порода кучета,но за съжаление в България попадат в ръцете само на комплексари и маалоумници.Мой близък приятел дълги години имаше такова животно и го разхождаше в Южния Парк само на повод и с намордник за всеки случай и никога не е имало инцидент.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цецо, Цецоо, и в България е така, както описваш, че е на Запад. Ваксинират се, чипосват се, обучават се и т.н. Как се обучават зависи от предназначението на кучето и от собственика.
42
1
 
13
 
! Отговори
Хм.... преди 1 месец
Абе в туй село Градешница няма ли ловджии да пуснат по едно бренеке на тия питбули бе?Какво чакат още, да разкъсат някое дете на улицата ли?
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не може да бъде!Кучетата са мили животни!
40
3
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 1 месец
На ВСИЧКИ имащи домашни любимци (кучета, котки и т.н.) и се възмущават от подобни инциденти, знайте, че на запад НИКОЙ няма да ВИ позволи да имате домашен любимец. Там се вадят паспорти, чипосват се, ходи се на ветеринар, купува се храна, дресиране, социализиране. Там такива инциденти НЯМА. Българите са безотговорни, мързеливи, *** стопани. По селата е страшно. За всичко сте виновни самите ВИЕ, които се сърдите сега. Пак добре, че не са убили човек, защото и това е ставало.
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
питбули убийци??????какво е това заглавие бе????? убийци са хората които ги обучават.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напоследък всички нормални хора се изнасят от северозападна България и там се образува нещо като резерват за yнтepмeншoвe.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
трябва за определени породи кучета, бъдещите собственици да държат тест за интелигентност, не може кучето да е с по-високо IQ
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
собственика на питбулите бил казал, че ги държал затворени... и за какво го казва след като резултата е смърт на съседското куче и заплаха за самия съсед?... трябва да му вземат дебела глоба на собственика на питбулите, а самите кучета трябва да ги убият, за да знаят съселяните им, че това не се толерира!
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе хората вече са толкова прозди, че не куче, а и хамстер не трябва да им се поверява. КАмо ли деца, коли или оръжия...
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да има наказание за собственици на кучета, които не са положили достатъчно усилия да ги дресират. Това е част от отговорността при отглеждането на кучето, не е само да му хвърлиш храна и вода! Трябва да се погрижиш и да се социализира. Същото е както и с децата - не може само да му купуваш разни неща и да претендираш, че се грижиш за него, а трябва и възпитание.
33
2
 
13
 
! Отговори
ужас преди 1 месец
Селските комплексари с отровните си практики. Трябва да има забрана за отглеждане на видове от *** ***.
32
6
 
4
 
! Отговори
До 22 преди 1 месец
Специализирани места за разхождане на кучета в Лондон няма. Има забранени.Като детски площадки, градини на общински сгради и др. Също така няма закон който те задължава кучето да ти е постоянно на каишка и (или) намордник. Можеш да го водиш пуснато през цялото време по своя преценка. Казвам го от опит, като собственик на 2 хъскита и един лабрадор. Лабрадора ми от години не знае какво е това каишка. Но ОД друга страна обучението им ми струваше доста.
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е за сериозни законови мерки за отглеждане на големи кучета и специфични породи.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трънчо е от екипа на днес бг и сами си пишат коментари за повече посещаемост , няма друга логика . Трият си каквото не е удобно или каквото са им платили.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ги пуска да се шляят по улиците вместо да дойде да ги разхожда из Овча купел?
28
2
 
8
 
! Отговори
трънчо преди 1 месец
Деца с куче ли ,ще сравняваш? Щом е така си представи как твоите деца биват обезобразени от такива кучета .Защо ли си мисля ,че бързо ще обърнеш палачинката от другата страна .Преди години имаше случай на убит човек от такива кучета ,а той бе тръгнал на разходка в гората и го намериха разфасован .Да ти се връща пожеланието към мен в троен размер .
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този на снимката кой е? Тодоров или Цветанов?
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Днес бг подкрепят тровенето на животни , но не и на хора? Защо така бе? Някакви двойни стандарти ли имаме към Наказателния кодекс? Изтрийте го и трънчо от по-долу!