Питбули убийци разкъсаха немска овчарка

Случилото се е във врачанското село Градешница
13 мар 2024 10:14, Петър Бойчев
77
Питбули убийци разкъсаха немска овчарка
СНИМКА НОВА

Два питбула са разкъсали немска овчарка във врачанското село Градешница. Нападнатото животно е било в двора на собствениците си, когато двете съседски кучета нахлули вътре и го нахапали до смърт. Камера за видеонаблюдение е записала нападението, съобщи NOVA.

Според собственика на убитото куче Тодоро Тодоров питбулите убийци се разхождат безпризорни по улиците. Имало сигнали и за предишни техни нападения.

В ефира на "Здравей, България" Тодоров разказа, че е станал свидетел на цялата случка. Той добави, че настоява от съседа си да не пуска кучетата си от двора, тъй като той самият се страхува за собствената си безопасност.

Илия Цветанов, собственик на двата питбула, заяви пред камерата, че държи домашните си любимци затворени. И беше категоричен, че иска да продължи да ги отглежда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Врачанин ли е, бой докато му омекне тиквата.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГИ ОТГЛЕЖДА НА СНИМКИ СЛЕД КАТО БЪДАТ ПРИСПАНИ
23
2
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 1 месец
В някоя друга нормална държава двете кученца директно ги приспиват - без да питат собственика категорично ли иска да продължи да си ги отглежда, но тук - тва ни е последна грижа както и всичко останало ни е последна грижа
22
1
 
1
 
! Отговори
Бай Тошо преди 1 месец
Ало автора, като я писа тая статия, гледа ли новините сутринта. Става дума за едно кученце от ония рошавите
21
1
 
7
 
! Отговори
До 20 преди 1 месец
Не съм виждала в Лондон хора с претенции да дърпат кучета като обезумяли. Има места, на които кучкарите могат да си развеждат кучетата, но няма да видите безумна гледка като в България, защото глобите са солени.
20
7
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Аман от кучета и кучкари! София се превърнала в тоалетна за кучета. Никакво съобразяване с нищо. Какви хигиенни навици трябва да има човек, за да живее с изпражненията, лигите и космите на кучета!?Няма по-отвратителна гледка от напикани и ... входове на жилищни блокове, градинки и тротоари!
19
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във Великобритания за такова нещо кучетата може и да не ги "приспят", но със сигурност ще му ги вземат, и ще отнесе минимум 10 хиляди паунда глоба, а щом е мъртво кучето може и затвор. Недай си боже само да ухапят човек (без да доведе до смърт) затвора му е сигурен, а кучетата се умъртвяват. По този начин контролират агресивността в гените на кучетата и е изключително рядко да срещнеш агресивно такова по улиците.
18
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вижте целият репортаж по Нова. Немската овчарка е била нон стоп пусната и накрая са се разбрали да му даде 250 лв за нова немска овчарка. Много шум за 250 лв. И другия човек има видеозаписи. Бедна държава братче , запълват си новините с битови инциденти за 250 лв.
17
0
 
10
 
! Отговори
Христо лодкаря преди 1 месец
Искам да съм питбул.Но си оставам посолствен лакей.
16
6
 
13
 
! Отговори
трънчо преди 1 месец
Парченце от най-евтината шунка ,топи се в антифриз ,защото няма никаква миризма от него и проблема е решен .Не може питбули просто ей така да се отглеждат .Ама било кротко ,ама не хапело .То, кучето си чака неговия момент да дойде ,може и пет години да минат ,ама ще направи белята.За това антифриз и проблема е решен.
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
питбулите са от ГЕРБ и лично обучени като мутри от капо де тути капи Б.Б.
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има няколко породи кучета, които трябва да се забранят за отглеждане със закон, защото са опасни.....
13
1
 
19
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Има видео доказателства, кво е казал собственика-ур0д няма значение. Приспиване на мастиите и тлъста глоба за човешкия ***. Но не и в "държава" като нашата.
12
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И собственика на питбулите е виновен , ама другия да вземе да си направи оградата. Тия питбули да не са прелетели? При мен нон-стоп има всякакви пуснати кучета , взимаш мерки и си пазиш кучетата и собствеността , а не да хленчиш по новините като активист-*** на ППДБ!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обучени да убиват!
10
6
 
10
 
! Отговори
Селянин преди 1 месец
Тоя е някакво гражданче, аз няма се лигавя с медии и да рева "някой да направи нещо".
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Собственика да си ги вземе в затвора, където трябва да отиде за това деяние.
8
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ограда има ли? Може чакал и мечка да влезне и да я разкъса. Тогава няма да има новина. Хората по-долу пак нещо са на тема животни и хора. Значи , ако трябва да избирам да спася от пропастта кучето ми или вашето дете - избирам кучето ми разбира се! Нито ви познавам , нито ми дреме за вас, а кучето ми е другар цял живот.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Собственика накажете ,ама така, че наистина да го заболи. Кучетата, освен това което си носят генно като порода кой знае колко бой са понесли да се озлобят до такава степен.
6
1
 
19
 
! Отговори
От хората преди 1 месец
Ами като са влезли в двора ти,без тях.Но,те не са виновни,а съседа,който ги е пуснал.