Първите телефони BenQ-Siemens вече в България

Моделите EF81, EL71 и S68 са първите с новата марка в страната
23 май 2006 13:58,
Първите телефони BenQ-Siemens вече в България
EF81; Снимка: BenQ Mobile
Днес в столичния клуб Ялта се състоя официалното представяне за България на новата съвместна глобална марка мобилни телефони BenQ-Siemens. Първите три телефона с новата марка бяха представени от Стефана Здравкова, управител на BenQ Mobile CEE за България. Това са модела телефон „тип мида” EF81, слайдерът EL71 и класическият бар-телефон S68.

„Различна ще е цената на моделите, в зависимост от политиката на съответния доставчик. За момента сме сключили споразумения за партньорство с Мтел, Глобул и 2Be“, каза за Dnes.bg Стефана Здравкова.

Телефоните EF81, EL71 и S68 са първите BenQ-Siemens модели, които влизат на нашия пазар. Трите телефона в три различни форми обединяват две от основните тенденции в предстоящото портфолио от продукти – супер тънък дизайн и автентични материали.

BenQ Mobile съчетава партньорството между Siemens – компания с утвърдена репутация и символ на качество в немското производство, и BenQ – компания - експерт в дизайна на lifestyle продукти и динамично развитие на азиатските пазари. BenQ-Siemens се възползва от този опит, за да създаде внушителна марка от световно значение, която тепърва ще засилва репутацията на двете марки съответно в Азия и Европа.

Моделът EF81 е телефонът, който подсказва бъдещото развитие при мобилните телефони: миниатюра на високо-скоростна UMTS технология в ултра-тънък магнезиев дизайн тип „мида”. С фокус върху основните функции, новият модел BenQ-Siemens S68 от BenQ Mobile придава уникална чистота на луксозния клас телефони. С изчистените си линии и висококачествен алуминиев преден панел, този супер-тънък телефон (13 мм) задоволява и най-голямото търсене на дизайн, материали и функции. Моделът EL71 e ултра-тънък слайдер (16.5 мм), който завладява със своите изчистени линии и елегантност, която не подлежи на промените на времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации