Слушалки за 400 долара

Тriple.fi 10 Pro струват 399 долара и първите 1000 бройки от тях ще бъдат продадени ексклузивно онлайн
10 окт 2006 14:37,
Слушалки за 400 долара
Производителите гарантират, че слушалките струват всеки цент от високата си цена. Снимка: Fosfor

Компанията Ultimate Ears пуска на пазара новия си продукт – слушалки, тип тапи, струващи почти толкова, колкото е на цената на един 80 GB mp3 плеър.

Тriple.fi 10 Pro струват 399 долара и първите 1000 бройки от тях ще бъдат продадени ексклузивно онлайн само за ценители.

Производителите гарантират, че слушалките струват всеки цент от високата си цена, като се има предвид, че във всяка една от тях има интегрирани 3 мини говорителя. Те правят качеството на звука доста различно в сравнение с който и да е модел слушалки за уокмен в момента на пазара.

Два от трите говорителя във всяка слушалка отговарят за ниските честоти и задачата им е да придадат на музиката плътен бас, който я допълва, вместо бас, който се чува за сметка на останалите честоти.

Звуковият диапазон са слушалките е oт 10 Hz до 17 kHz. Освен за слушане на портативни плеъри, новите слушалки могат да се ползват и от музиканти, като нивото на шумоизолация е 26 db.

С това те спокойно могат да служат за мониторни слушалки от специалисти и артисти по време на концерти. Според производителите слушалките нямат никакъв проблем при изолирането на шумове от тълпата.

Всяка една от първите 1000 бройки може да бъде поръчана още сега от официалния сайт на производителя (www.ultimateears.com) , като освен самите слушалки, комплектът ще съдържа и аксесоари за различните форми на ухото на купувача, метална кутийка за съхранение, комплект за почистване и документ за автентичност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание