Часовник прост, но различен

Един стилен ръчен часовник винаги ще е страхотен подарък. O-Ring Digi е определено стилен и иновативен, и може да е страхотен подарък за идващите празници.
28 ное 2006 14:44,
Часовник прост, но различен
Снимка: O-Ring Digi

Ръчните часовници няма да излязат от употреба скоро. Успяха да издържат атаката на мобилните телефони и всички други Hi-Tech устройства. Самите те стават доста по-Hi-Тech, но идеята винаги е една и съща.

Цитирайки Дъглас Адамс, написал „Пътеводител на галактическия стопаджия“, ще кажем че Земята е толкова изостанала планета, че хората там смятат електронните часовници за хитроумно изобретение.

Може и да не са толкова "хитроумни", но този поне откъм дизайн е доста хитър. Или поне различен. На електронния си дисплей това творение показва часовете с прости числа, а отчита минутите с малки чертички.

На всяка изтекла минута се появява една чертичка на дисплея, така че точно преди да настъпи кръглият час, чертичките образуват пълен кръг.

За капак на всичко, в центъра часовникът има кръгла дупка без никакво предназначение, освен да прави вида му още по-странен.

Макар и без много функции и екстри като съвременните BlueTooth часовници, този O-Ring Digi е стилен подарък, който можете да поднесете срещу сумата от $110.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание