Легална онлайн музика за BlackBerry срещу $5 месечно

Research In Motion вкарва и социален елемент в услугата
25 авг 2011 13:18,
24
Легална онлайн музика за BlackBerry срещу $5 месечно
Снимка: Reuters

Поредна инициатива за връщане на потребителите към някогашния лидер при смартфоните BlackBerry предприеха от телекомуникационния гигант Research In Motion, предава Ройтерс.

Компанията стартира бета-версия на нов онлайн продукт за мобилното устройство, който ще позволява съхраняване и споделяне на музикални файлове. 

Още от днес приложението BBM Music може да се пробва от клиентите в САЩ, Канада и Великобритания, а до края на годината ще бъде достъпно в пълната си версия в целия свят. 

Срещу 4.99 долара на месец BBM Music ще дава възможност на клиента да избира листа от 50 песни в своя лична онлайн библиотека. Парчетата, от които може да избира, са подсигурени от някои от най-големите музикални компании като Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music и EMI.

Това, което привлича вниманието към BBM Music обаче, е възможността да се „сприятеляваш” с други потребители на услугата и по този начин да получиш достъп и до техните 50 песни. 

Освен това всеки месец се разрешава подмяната на 25 парчета с нови, като преди това настоящата листа с музикални файлове може да бъде свалена от сървъра директно върху паметта на самия BlackBerry-телефон. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: музикаBlackBerryResearch in Motion
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
brerra преди 12 години
Мога само да кажа, че BB е направено за работа, а не за развлечение. Това е БИЗНЕС платформа. Поради тази причина голяма част от приложенията са платени, което не се харесва на потребителите. Аз лично не бих сменил BB за IPhone.
21
0
 
0
 
! Отговори
maneff преди 12 години
Браво! За андроид (който е поне 2 пъти по-евтин) го има БЕЗПЛАТНО (и то не едно такова приложение, ами десетки) ;)
20
0
 
0
 
! Отговори
БъгБери преди 12 години
:)))))
19
5
 
4
 
! Отговори
Курти преди 12 години
R.I.P CrackBerry. Long live Iphone
18
0
 
5
 
! Отговори
14 преди 12 години
Абе, човек, навигация, та навигация, това е смартфон - комуникационно устройство, не навигационно. Все едно да спорим кой телефон е най-добрия музикален плеър или кой е най-добрата камера, няма логика, разбери. Смартфонът, казах вече, е за комуникация. Това значи телефония, имейл, смс, чат и браузинг, а берито се спрявя с всичко това перфектно. Няма какво повече да говорим, хайде лека вечер.
17
0
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Братле, откакто ми гръмна GPS-a си качих iGo my way на Android-a използвайки същите карти които ползвах на GPS-a (от януари 2011). Мога да ти кажа че отделен GPS не ми трябва. Има и 3D сгради, има и предупреждения за камери.. POI, демек ВСИЧКО.100mb мога да ти кажа че за нищо не стигат ако си съвременен човек. В света на BlackBerry динозаврите не знам как е, но при съвременните телефони това е положението.
16
1
 
2
 
! Отговори
14-ти преди 12 години
Наистина не познавам човек, който да разчита на телефона си за сериозна навигация, за това си има Гармин, ясно е. Иначе съм планинар и смея да твърдя, че по нашите планини има стабилно 2G покритие, а 100-те Мб в Бейсик бери плана на Мтел си стигат за всичкo, когато наоколо няма wi-fi. А си прав за това, че ББ имат доста недостатъци. На мен обаче ми върши перфектна работа. Не съм искал да обидя никого с това "луди хора", просто такава е думата ;)
15
0
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Човече, запознай се малко с понятието "навигация"! А от думите ти излиза че всички неползващи бери са "луди хора" :))) Е, предполагам не си стъпвал на места без покритие, но повярвай - има такива доста. Не вярвай толкова много на мобилните оператори за 99% -то покритие на територията. А факта че берито няма офлайн навигация е безспорен :) Е, и други работи няма, ама айде....
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахха, къде я ползваш тази офлайн навигация, бе? И къде са тези места без покритие? Луди хора!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
епа я имам блекбери
12
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде ползват масово берито ве? Влезни в който и да е варез форум и виж, че темите и дискусиите за бери са най-малко. Ама не защото са безпроблемно, а защото това което другите дават, за берито е тера инкогнита. Единствения смарт без офлайн навигация е берито, т.е. на места без покритие - оставаш и без навигация. Да не забравя - навигацията на берито се плаща допълнително. Е, който му се кефи - да си го ползва.
11
1
 
11
 
! Отговори
LoadBoy преди 12 години
в момента проронвам една сълза за хорицата,които плащат луди пари за музика и dvd-та ;( докато Анджелина Джоли или Боно не минат на социални помощи заради торентите единственото,което ще разменя за тяхното "изкуство" са три пръста с преобладаващ среден.
10
0
 
11
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не четете ли - пише, че услугата за сега е за САЩ, Канада и Великобритания. По принцип съм фен на Андроид платформата, но тези, които казват, че кората потъвал и т.н. само ще кажа, че на запад масово се използват блекбърита. В Париж например сигурно всеки трети беше с блекбъри. А и за работа е супер телефон, Push мейли, синхронизация с MS Exchange server и т.н. няма никакви проблеми и ядове, за разлика от другите платформи.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такъв телефон (ВВ 8310) имах преди няколко години. От тогава се зарекох - НИКОГА ПОВЕЧЕ ВВ! хахахаааа...50 песни за 5 долара. И останалия план за още 30-50 долара - и получаваш услуга, която всички останали предоставят за много по-малко пари, но по-качествено! РИМ за Бг е тотално неудачна услуга.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Служебната ми поща е на VPS сървър на суперхостинг. Пичове, само мога да кажа, че единствено Берито ми я захапа на секундата и дава истински пуш мейл. Симбиъна на колежката и андроида на колегата казаха "нъцки", дори когато им въвеждах настройките ръчно, след като и изчетох всякакви инструкции из нета. Така, че не ми говорете кой потъвал, кой не потъвал. Има си хора за всякакъв телефон, за Блекбъри са тези, които търсят производителност и бързина. Извън темата - чакам това на снимката в БГ.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
корабът потъва...
6
2
 
2
 
! Отговори
la chica de ayer преди 12 години
Аз вече звъня на Водафон да видя как мога си сложа тази апликацийка на Блакберито. Само не ми стана ясно дали го има и в Европа (понеже цената е в долари).
5
7
 
11
 
! Отговори
BB 9500 преди 12 години
А пълните *** сте всички вие Android jerks и Iphone fanboys.
4
4
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Това е бизнес телефон, така че приложението не е толкоз лошо.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благодаря. Не отричам че имате хипер агресивен маркетинг за полу-*** г-да от Блекбери.