Следим половинката дали изневерява, докато спи

Нова апликация шпионира сънищата на партньора
14 апр 2014 14:13, Александър Попов
20
Следим половинката дали изневерява, докато спи
Снимка: Reuters

Искате да разберете дали партньорът ви се отдава на буйни страсти със знойна красавица, или партньорката ви изневерява с мускулест мъжага в сънищата си?

Това вече е възможно благодарение на нова апликация, която издава какво казват хората в съня си, съобщава сайтът Машабъл, цитиран от БТА. Приложението се проверява сутрин и съобщава дали насън партньорът е разкрил похотливите си тайни.

Апликацията Слийп ток рикордър е създадена от шведския разработчик Мартин Линдау. Проектирана е да улавя различни шумове, издавани от спящия партньор - от леко мърморене до кошмарен писък. Приложението започва да записва непосредствено след регистрирането на звук.

Апликацията може да бъде изтеглена от онлайн магазина iTunes. Срещу скромната сума от 1,29 долара приключението ще успокои подозрителните потребители или ще стане повод за някой друг домашен скандал.


20
Още по темата: апликациясън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Homer преди 7 години
Кесийте ми следите!
11
0
 
4
 
! Отговори
ah преди 7 години
Е те сеа ме хвана мойта като и бегам с Памелка вечер
10
0
 
8
 
! Отговори
:-) преди 7 години
А кой ли преслушва записите на... 8 ч. хъркане?
9
0
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 7 години
Разговор между приятелки......- здравей, изглеждаш ужасно, какво има?- не ме питай, направо съм бясна.- защо, какво е станало?- сънувах, че една блондинка флиртува с мъжът ми, и той и отговаря.- ти пък, това е само сън.- да, ама така се държи в мойте сънища, а може ли да си представиш какво прави в неговите си....
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това а абсолютна глупост - човек ако е ревнив може и с джесема да те запише.....
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом като е насън, не се брои.
6
0
 
16
 
! Отговори
Гецата преди 7 години
Откаченяци !!!
5
1
 
24
 
! Отговори
okocha преди 7 години
По-бившата ми насън се издаде,че ми слага рога,аз абсолютно буден и казах,че перкам сестра и!
4
1
 
12
 
! Отговори
Идиоте преди 7 години
Никой не е виновен за сънищата си.Но явно шведски бизнесмени, които не могат да продават апликацията си за повече от долар и нещо мислят друго.
3
1
 
20
 
! Отговори
Чудейко преди 7 години
А тази "апликация" в комплект с апликационно блокче и лепило Рила ли се продава?
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупост, с които да се правят пари. Рядкост е някой да приказва на сън. И когато някой го прави, то тогава е изключително неясно. Какво си мислете, че ще се чуе от един бълнуващ на сън човек. Неясни звуци. Това е. И то за 1,29 евро. И явно само *** бил купил такава глупост, защото е съвсем нормално хората да имат еротични сънища. Тези са най-вече със съвсем други хора. Някой си препил швед решил да прави пари с простотии. Да беше поне полезен апп-а, ако ще се дават пари за него.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако в реалността не изневерявам, а просто имам фантазия насън? Защото аз сънувам какво ли не, ама никога не съм осъществявала фантазиите си.