И Twitter може да добави стикери в услугата си

Компанията прави тестове на новата си функция
23 мар 2016 13:52, Елена Кирилова
0
И Twitter може да добави стикери в услугата си
Снимка: архив Ройтерс

Стикерите вече са неделима част от повечето мобилни приложения на социални мрежи и чат, а скоро те ще могат да се слагат върху снимки и в Twitter, пише The Next Web.

В момента компанията тества стикери за снимки сред затворена група от потребители. В допълнение към опцията за украсяване на кадрите с въпросните стикери, платформата ще позволи да се вижда и как други потребители са редактирали същата снимка и ще предлага снимки от набрали популярност разговори, както и ексклузивни новини.

Twitter не е разкрила детайли за това как точно ще определя кои снимки ще препоръчва и откъде ще идват те, нито дали планира да направи тази функция достъпна за повече потребители. Говорител на компанията твърди, че Twitter винаги търси потенциални нови начини да достави по-добри възможност за изразяване на потребители.

Ходът е логичен, тъй като туитовете със снимки в списъка с новини имат по-голям шанс да привлекат вниманието, отколкото текст. Опцията ще позволи на хората да споделят снимки по начина, по който те го правят в приложения като Facebook и Snapchat. Това пък може да накара повече нови потребители да харесат Twitter.  

Повече технологични новини можете да прочетете в Investor.bg


0
Още по темата: Twitter
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари