АвтоИконом: Апликация, напомняща ви за гражданската

Приложението извиква и шофьор, който да закара колата в сервиз
Обновена: 3 ное 2017 21:57 | 3 ное 2017 21:24,
4

АвтоИконом е услуга, целта на която е да отнеме всички грижи от страна на собственика на автомобил. Благодарение на мобилната апликация, клиентът винаги има контакт с услугите, които могат да бъдат извършени по автомобила му като например да дойде шофьор, който да откара колата до желан от клиента сервиз.

Това обясни Емил Ставрев – маркетинг експерт и съосновател на "АвтоИконом". Гост в студиото на Bloomberg TV Bulgaria бе и другият съосновател на компанията и софтуерен експерт Тодор Гиглев, както и IT разработчикът Стоян Симов.

Благодарение на мобилната апликация човек получава точна информация за това, кога изтича техническия му преглед, застраховката "Гражданска отговорност", каското, шофьорската му книжка, посочи още Ставрев.

Дори и при сравнително нови и здрави коли се налага да бъде посетен сервиз поне 5 пъти в годината, отбеляза от своя страна Тодор Гиглев.

"Обикновено се налагат 2 смени на гуми, една на масло, технически преглед, а и все се случва нещо друго да изникне", каза той.

"Мобилното приложение позволява автомобилът да бъде обслужен след два клика от мобилния телефон. След поръчка през мобилното приложение или през сайта до адреса идва шофьор, колата се оглежда, създава се двустранен протокол какво има вътре в нея, автомобилът се заснема отвътре и отвън, като след това се поставя и авторегистратор, като клиента през цялото време знае къде е колата и какво се случва с нея", обясни Стоян Симов.

Междувременно клиентът регулярно получава известия къде е колата, какво се случва с нея, добави той.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз от години имам такава апликация, казва се Застраховател. Звъни ми преди да изтече всичко от изброените неща. Поздравления за безполезната апликация.
3
6
 
12
 
! Отговори
ined преди 5 години
По-скоро е АвтоРекетьор
2
0
 
4
 
! Отговори
Имам въпрос преди 5 години
А клиентът получава ли известия къде е колата и какво се случва с нея?
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мойте автомобиле не ги водя в сервиз карам до първата повреда продавам я и купувам друга втора ръка. Вече съм сменил за 10 години 5 автомобила. Карам и изобщо не ме интересува за нищо. Щом усетя че нещо започва да дава фира и я сменявам преди да се е разпаднала. Ортак на кесията неща. По евтино ми излиза да си взема друга кола отколкото в сервиза да се правят на майстори и насред път да ме прибира пътна помощ.