Отчаяните времена... Девойка използва хладилника, за да влезе в Twitter

Момичето било наказано от майка си – отнети й били всички устройства
14 авг 2019 12:13,
38
Отчаяните времена... Девойка използва хладилника, за да влезе в Twitter
Снимка: архив Reuters

Щом можете да включите пералнята, докато все още сте в офиса, да нагласите кафемашината от предната вечер, то какво ви пречи да публикувате в социалните мрежи, използвайки хладилника?

Именно това е направила една много напориста тийнейджърка, която е била наказана от майка си.

Дороти останала без всякакви електронни устройства - телефон, таблет, лаптоп. Но за 15-годишната фенка на Ариана Гранде, както става ясно от профила й, това не е повод да бъде спрян поривът й да си комуникира.

Тя нямала телефон, но вместо това туитвала от Nintendo, конзола за видео игри и най-неочакваното - накрая стигнала до семейния смарт хладилник.

Дороти обяснява, че майка й отнела електронните устройства след като преди две седмици тийнейджърката се разсеяла, докато готви... И предизвикала пожар.

"Тя ми отне всичката техника, за да се науча да обръщам повече внимание на обикалящата ме среда", обяснява тийнейджърката.

Дороти писала на Guardian от таблета на братовчедка си, защото все още била наказана.

Прибегнала до тази крайна мярка, защото се притеснявала, че ще й е скучно цяло лято, а с Twitter времето минавало по-бързо.

Така първо почнала да общува с Nintendo контролера си. После минала на Wii конзола. И в двата случая обаче майка й я уловила.

 

Затова Дороти намерила утеха... в хладилника.

"Говоря си с хладилника, какво се случва", туитва момичето, използвайки възможностите на съвременната техника.

Така дори и с отнети устройства, Twitter сагата на момичето развълнува 20 000 души, които ретуитват абсурдната й ситуация, вероятно с надежда най-накрая момичето да си върне правото да използва телефона. Защото наистина, да си говориш с хладилника, е доста лудо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нищо не разбрах ... отнела била цялата техника, но е оставила нинтендото? че и таблета на братовчедка и ... всички тези устройства ИМАТ връзка с интернет, какво значи говори си с хладилника ... ползва неговия wifi модул за достъп до мрежата ли??
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зомбирането и изтъпяването на младите върви по план! Самата статия е доказателство за това. Карайте в същият дух и няма да има кой да ви работи. Те и сега докато работят телефоните им по цял ден са в ръцете, де.
1
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това се казва глупост. Да си свържеш хладилника с интернет и социалните мрежи. Някой хакер сега ще и изключи хладилника през интернет и всичката храна ще се развали в жегите.