Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите?

Отговор в Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria
20 окт 2020 10:46, Ния Христова
1
Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите?
Как пандемията даде стимул за ускорено развитие на биотехнологиите? Отговор на този и още интересни въпроси ще даде второ от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе на 22 октомври, от 14:30 часа. Студиото може да проследите на  живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи. 
 
Гост във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще бъде д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор, Amgen. Тя е бизнес лидер във фармацевтичната индустрия с повече от 20 години опит на българския пазар. От 2013 година Д-р Чемишанска е член на Борда на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), а през 2019 е избрана за Председател на УC на асоциацията. От 2011 година е член на Борда на директорите на Американска Търговска Камара, а от 2015 до 2019 година e неин президент. Д-р Красимира Чемишанска е почетен член на Съвета на Европейската бизнес общност и носител на  наградата „Златен печат за иновативен мениджмънт и социална отговорност“. През 2013 година получава престижния „Certificate of Appreciation“ на Департамента по Търговия на САЩ за принос в развитието на двустранната търговия и  инвестиции в здравеопазването между САЩ и България.
 
Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/.
 
Междувременно, по повод 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria предстои да обяви и нова специална кампания, с която още веднъж ще заяви силния си ангажимент към бизнес общността.
 
Генерален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.
 
Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“. 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пландемията и нагнетяването на ужасяващи лъжи ще секнат внезапно, изведнъж, яко, рязко, с невиждана ярост и с 200 в момента в който преизберат Тръмп. Тогава и на форумния туземен грантаджия ще му секнат центотовете и ви гарантирам че ще почне да пише протръмповски дитирамби с усърдието на фурнаджийска лопата.