Биткойнът достигна рекордни нива

Предишният рекорд беше поставен на 20 октомври
9 ное 2021 09:43, Ния Христова
36
Биткойнът достигна рекордни нива
Снимка: БГНЕС
Цената на най-популярната криптовалута в света достигна до рекордни нива - 67 600 долара за биткойн, като за пореден път актуализира най-високата си стойност за всички времена, предаде БГНЕС. 
 
Предишният рекорд беше поставен на 20 октомври и представляваше точно 67 хиляди долара. Преди това максималната му стойност беше на ниво от 64,85 хиляди долара, която бе достигната през април.
 
Биткойнът поскъпва втори пореден месец, а през октомври криптовалутата поскъпна с около 40 процента, до 61,3 хиляди долара, от 43,82 хиляди преди. През септември, след два месеца на растеж, биткойнът поевтиня за кратко - с почти 35 процента общо. 
 
След достигане на априлския рекорд, криптовалутата не можа да се закрепи на това ниво. През месец май загуби почти една трета от стойността си - тогава цената за нея падна до 37,3 хиляди долара от 57,7 хиляди.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
Трейдър преди 2 години
Как биткойнът ще удари 0 при положение че пазарната му стойност е 1 трилион 256 милиона долара? Никога няма да падне до нулата дори и до предишната му цена от 50 хиляди. Беше преди 2 години 30 хиляди после 50 а сега 68 хиляди. Очаквайте през 2023г. 10000 доларя и 2 трилиона пазарна стойност. За мен биткойн вече не е важен защото е много скъп. Купувам евтинк монети и когато цената се покачи продавам и правя 100 лева на ден а вие си бачкайте хахахаа
28
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
85 % от всички криптовалути се държат от същите батковци,които държат големите корпорации и банките. Та докато решат цената ще се вдига, и когато решат GAME OVER !
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драги милионери и милиардери, гледайте си койните, мойните и лакърдиите и не ни занимавайте с вашите проблеми. Купувайте ги, продавайте ги, яжте ги ако искате, на никой не му пука за мeнтapджии като вас. Надявам се, се изразих правилно и ви благодаря предварителна за услугата.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Купувайте и съхранявайте - хаха, не ми трябва биткой за да правя пари. Това е най- махленския инвестиционен инструмент. Сега пък НФТ-тата. Да бе пари се правят това е най-важното накрая. Някои ще направят други ще изгубят. Съвет: Правете пари от това което разбирате и не си блъскайте главите с глуспости. ако още не знаете от каде да правите пари, ам тогава научете сектор, е може и тези горните глупости да научите. Глупости са, ама пари се правят/и/или/губят.
25
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое му струва $67000 като даже физически не съществува. $67000 за една голяма лъжа. Тая работа ми прилича на оная исктория с лалетата или за цената на черния пипер от едно време.
24
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само милионери и милиардери във форума. Все по борси работили, трейдъри, мрейдъри и все едни и същи мантри как въртят милиарди. А всъщност са дребни тарикатчета, натикали 5 заема да купят копачка и щял ден стоят пред компа и се блещят в монитора и се мислят за големи клечки. Семкаджии продънени сте вие, ето какво сте. И семкаджии ще си останете.
23
8
 
1
 
! Отговори
до богатия преди 2 години
Знаем, знаем. Това е форум само за милионери и милиардери.
22
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и сега си е 0, само че някои още не са го разбрали и не са го обявили официално.
21
1
 
9
 
! Отговори
Богат преди 2 години
Обичам шума на парите! Обаче се чува и нещо друго - ревът на злоба и завист! От години следя коментарите в този *** сайт и аргументите на бавно.развиващите се винаги едни и същи - пирамиди, лалета, измама, енергия, фалшиви пари и какво ли още не, а в същото време светът се променя! И все пак едно нещо си остава константа - мнението на Г-н Балкански! Бедността е начин на мислене! Я си сипете една ракия с кисело зеле и не си напъвайте кра.туните с такива теми, че да не изгорят бушоните.
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам какво да ти обяснявам. Когато големите батьовци ти ритнат столчето и развалят седянката ще усетиш.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един ден - я обясни сега защо смяташ, че ще стигне 0 и кога ще стане това?
18
8
 
3
 
! Отговори
Един ден преди 2 години
Когато битият кон стигне 0, каквато е истинската му стойност, всичко ще си дойде на мястото, а дотогава големите ще са си изпрали и умножили парите, а тези които са ги загубили ще си циментират загубата с молба до арменския поп. Напълно естествено е да има коментари от тарикати, които са набутали хиляди в копачки и точат зъби за големия удар, защото чакат да им падне от небето. Ноооооо тези мантри колко бил стабилен и доходен изчезват веднага след измамата. Такива сме ги гледали и слушали много.
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пирамиди, Фараони, Гaньо знай, Гaньо знай! Истината е че огромния оборот от биткойн и алткойните се ползва за укриване на нелегални дейности. В най-добрия случай укриване на данъци. Ама Гaнчaкa това откъде да го разбере? За него някой трябва да се е прецакал с 5 лева, за да може той да направи 1 лев от цялата схема. Истината е че на Бай Хорхе от Мексико му е през оная работа че хероина му за 5 милиона му е докарал 4.5 милиона. Важното е че са стигнали при него ей така с щракване на пръсти.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте завиждали, овладейте се, ***. Аз продадох моят биткойн за етериум. Противник съм на минирането и това пилеене на ел. Но защо да не се възползвам
15
5
 
9
 
! Отговори
1913 преди 2 години
Ние всичко знаем и от всичко разбираме и затова сме най-бедни в Европа и първи по смъртност.
14
7
 
15
 
! Отговори
мрън мрън преди 2 години
Кефят ме коментарите - нямат пари да си зашият г*щите, но дават акъл как било пирамида, как било измама... То понеже е пирамида и измама, затова банките вече го продават на клиентите, затова VISA също го интегрира. Г*ньо горкият само реве отстрани как всичко все е измама за него, докато хората действат. Било то да копаят, било да трейдват. Глупаво племе си е българинът - всеки му е виновен за мизерията, а той - с ръце в съдраните си джобове и мрънка по цял ден.
13
6
 
12
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Цената поскъпва колкото повече хора купуват :).. Действително много хора направиха пари, но тези пари са дошли от някъде. Значи други са ги загубили.. Един за да вземе, друг трябва да внесе
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма лошо, в крайна сметка , без *** няма печалби
11
5
 
7
 
! Отговори
См преди 2 години
Манипулации. тези новини правят реклама Как да си загубят парите, щото до края на месеца само ще пада до към 50-52. Това е 15-17 директно загуба като се паникьоса в полза на големи играчи. Те са толкова големи че с тези подарени инвестиции ги завъртат отново и реално си купуват и продават само на себе си, нулите които си слагат вече са комични.
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алабалистики на килограм. Големите риби ще си изперат парите и ще се нагушат, а после ще пуснат по пързалката копачи, копачки и всички по веригата и този ден наближава, не се отдалечава.