Миглена Ангелова захвърли дрехите си в ефир

С този акт на “откровение”, водещата на "Искрено и лично" се опита да окуражи зрителките си да не се притесняват от тялото си
17 юли 2006 11:55,
Миглена Ангелова захвърли дрехите си в ефир
Миглена Ангелова демонстрира... самочувствие. Снимка: bTV
Водещата на предаването “Искрено и лично” по bTV – Миглена Ангелова, захвърли дрехите си и остана по бански костюм в ефир. С този акт на “откровение”, водещата на предаването се опита да окуражи зрителките си да не се притесняват от тялото си и спокойно да сложат банските и да отидат на плаж.

Самото издание с “разсъблечената” Ангелова е записано предварително и ще бъде излъчено на 28 юли. То е с тема “Красиви и по бански” и ще се опита да покаже на дамите, че е напълно възможно за седмица те да стегнат тяло така, че да събират възторжени погледи на морския бряг.

Гостите, поканени в “Искрено и лично”, ще споделят за трикове при храненето, ще покажат лесни упражнения от пилатес и бразилската капоейра, които дават резултати веднага в случай на постоянство и добра мотивация.

Ще бъдат дадени и конкретни идеи как жените да бъдат наистина неотразими на плажа - актуални модели бански, съобразени с модните тенденции, фигура и цвят на кожата, бижута, туники, парео и т.н.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание