Среща с Боян Славчев и тренировки с ластици - в първия епизод на ABNORMAL по Bulgaria ON AIR

Докторът по тежка атлетика ще говори за различните движения и как да тренираме ефективно - на 18 май от 10:30 часа
17 май 2024 15:52, Красимир Ангелов
0
Среща с Боян Славчев и тренировки с ластици - в първия епизод на ABNORMAL по Bulgaria ON AIR

С интересни, полезни и много вълнуващи срещи и теми стартира влог блокът ABNORMAL с Динко Желязков по Bulgaria ON AIR. Тази събота, 18 май, от 10:30 часа в първия епизод известният треньор и бодибилдър в България ще срещне зрителите на Bulgaria ON AIR с Боян Славчев – доктор по тежка атлетика. Той ще представи детайлно, с терминология и конкретика, различните движения, работата на мускула и как да се изолират различните мускулни групи при тренировка, за да бъде по-ефективно.

"Утре ние  започваме една поредица с  доктора по тежка атлетика  Боян Савчев, който е доста  ерудиран и ще даде доста  полезна информация на аудиторията  как да тренират, кое е полезно, кое работи и кое не работи, какви техники могат да се  ползват и какви техники не  могат да се ползват. Целта  е да можем да мотивираме  хората и всеки да имплементира  нещо в своите тренировки и  да види, че нещата са полезни  и ефективни", обясни Динко Желязков днес в студиото на „България сутрин“.

Различни видове тренировки и знания за добра хранителна култура очакват всички зрителите пред малкия екран с епизодите на ABNORMAL.

В следващите издания Динко и събеседниците му ще ни покажат как да тренираме с ластици вкъщи. ABNORMAL с Динко Желязков е видеопоредица за здравословен начин на живот и спорт, която Bulgaria ON AIR ще излъчва всяка събота от 18 май в 10:30 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от Телевизия
Проф. Христо Хинков, Милен Велчев и Росица Матева в "Опорни хора" на 18 май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари