Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов

Съпругата на актьора няма да гледа VIP Brother
Обновена: 16 сеп 2012 21:57 | 16 сеп 2012 19:55,
172
Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов
Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
София Лорен е милиардерка и си прави често лифтинг,Джей Фонда е на 76-77 години но си призна че скоро е била на операция пластична,тя рекламира едзин крем против бръчки,но на интервю призна за разкрасяването си и младия любовник.Тина Търнър е също с много операции,но май страда от Алцаймер и се е скрила в красивата си къща в Швейцария/там живее от 40 годиниНе дава интервюта,нейният съпруг отговаря вместо нея,тя тича боса по тревата ,красива и прекрасно облекана,но се вижда че има празен поглед.
79
0
 
12
 
! Отговори
До До Справки_13 преди 11 години
Казах вече,не съдя,не съм аз да съдя,не и знам живота,аз просто се впечатлих от външния и вид като визия,от това което виждам на снимката.Иначе знам че е добър човек.Относно баба ми,не че ми е баба,просто съм късметлия да имам в обкръжението си човек като нея,живота и е изтъкан от премеждия които ние просто само като слушаме и пак не го разбираме,с яко бачкане,с грижа за другите,даже непознати,но въпреки това с едно излъчване което ние като по-млади го нямаме.Та,пожелавам ти срещнеш такъв човек.
78
2
 
10
 
! Отговори
До Справки_13 преди 11 години
Ако те са в бизнеса,да завидиш на бизнеса на баба ми,която е на 92,споменавам я понеже ти ме попита.Добре,мани Пугачови Мугачови.Както казах,не съдя жената,външността е опаковка,под нея може да се крие човек-злато.Но ти като влезеш в магазина,по кое преценяваш един продукт,по опаковката или какво.Когато живееш с човек който е винаги под прожекторите,трябва ако не заради себе си,поне заради него да се поддържаш на ниво,не говоря за бръчките,всички сме абонирани за тях.
77
2
 
2
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Готова съм сега да тръгна и да видя баба ти! Много знаеш да съдиш!До 94
76
4
 
2
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До 95, те трябва да изглеждат добре, защото са в бизнеса... Какво искаш да ми кажеш, че Лили без макиаж и отблизо не изглежда така? А позагледай се малко.за другите да не говорим.че и за Алла се говореше колко пие и колко е напълняла, намери и погледни снимки.Какво самоуважение и каква лична поддръжка? Ще ми се да те вида на 80, как ще изглеждаш и каква песен ще пееш:)
75
3
 
8
 
! Отговори
До 94 преди 11 години
Пич,погледни и виж че почваш да пишеш до себе си:)Относно баба ми,пред тази е направо модел,няма вид на избягала от изтрезвителното-определено.Не е била топ модел,цял живот е грухала като животно,но се е уважавала се е поддържала да има човешки вид,сега ако я сложиш до тази.....ще ти падне шапката как може топ модел да се съсипе от пиене ,мързел и невежество,и как една *** дето знае само грухане,да е сладко бабе.
74
4
 
13
 
! Отговори
lili преди 11 години
Ами вижте хора . Тази жена е осем години по-голяма от Стефан Дан. Когато се е омъжила за него той е било младо момче ергенче, а тя разведена с дете . Данаилов не е биологичен баща на нейния син , но се е грижил за тях . Затова тя постъпва сега адекватно .
73
6
 
12
 
! Отговори
До Справки_13 преди 11 години
Погледни София Лорен,Погледни Лили Иванова,Алла Пугачова,Тина Търнър.....Не е от старостта,очевидно е,само като като и погледна косата,раздърпаните дрехи.....Старостта е неизбежна,самоуважението и личната поддръжка-избор!
72
4
 
4
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До 93, А бе пич, баба ти как изглежда на 80, кат Лорен ли или си пийва достатъчно, айде стига глупости говорил София е една...
71
3
 
2
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До 88, за невежите поясних преди това на колко години е жената:)
70
2
 
5
 
! Отговори
ES преди 11 години
Tq i Sofia Loren e na pove4e ot 80 godini,no kak izglejda....Alkohola ne pro6tava na nikogo!.Sujalqvam zatazi jena-Maria.
69
4
 
7
 
! Отговори
до 88 Справки_13 преди 11 години
Съгласен за старостта,но като се загледаш,само старост ли виждаш или и невежество,аз това имах предвид.
68
2
 
1
 
! Отговори
Ей 86 преди 11 години
Искаш ли да се пробваш мандраджия мършав,или щоо нета ти го позволява да мечтаеш?
67
5
 
8
 
! Отговори
ДРУГАРЯ "ЗБОГОМ преди 11 години
СИ Е СЪЗДАЛ КУП ПРИЧИНИ ДА ПОРКА И ДА ВДИГА "КРЪВНО", А И ВСЕКИ ДЕН Е В СТРЕС, КЪДЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ИЗВРАТЕНИ ИДЕИ, КОИТО НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ, КЪДЕ ПО СЕМЕЙНИ ПРИЧИНИ....
66
3
 
6
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До 84,старостта е еднаква за всички, няма милост, затова поясних :)
65
2
 
3
 
! Отговори
До Справки_13 преди 11 години
Друже,не съдя,не съм идеален нио безгрешен,не знам дали има кой да съди,но знам че не съм аз човека.Просто се изненадах,не че съм очаквал някоя,,Златка,, но.....
64
6
 
4
 
! Отговори
TODOR JIVKOV преди 11 години
EEEEEEEEBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAASSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIII VERNO LI TOVA E JENATA NA NAI KRASIVIJT MUJ V BULGARIJ PREZ 70 TE GODINI.MALE MAI4IICE TOJ STEFAN ZNAE LI ZA KAKVO STAVA VUPROS 4E TAJ MU E JENA NAI VEROJTNO I NE PODOZIRA.MAI4ICE MILA NE MOGA DA POVJRVAM NA U6ITE SI
63
5
 
21
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Само за сведение, Стефан е на 70 години, Мария е по - голяма от него с над 10 години, няма как да изглежда добре... Така, че не съдете!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нужда
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако някога сме имали един Гешев,сега имаме нужта от поне 10 Гешев-ци