Който гледал - гледал, Памела дим да я няма!

Блондинката се качи на самолета за родината си
Обновена: 19 сеп 2012 17:11 | 19 сеп 2012 16:49,
160
Който гледал - гледал, Памела дим да я няма!
Памела напуска с усмивка България. Снимка: Булфото

Голямата звезда на шоуто VIP Brother Памела Андерсън се изнесе скоропостижно от страната ни. Който гледал - гледал!

Реално тя изкара само едни пълни 24 часа в Къщата, след като прекрачи прага й под ръка с Къци Вапцаров в понеделник вечер.

Е, по всяка вероятност заснетият материал сигурно ще се излъчва още няколко дни, така че нейната липса няма да се усети веднага.

За краткото време тя е получила мисия от Биг Брадър, която ще се развива тепърва.

Вече тръгнаха слухове, че по същата схема ще влезе родната й колежка Николета Лозанова.

Съпругата на Божинов вече заяви, че няма да влиза в шоуто, но засега. От друга страна, Николета днес се изказа остро срещу продуцентите на шоуто, като написа, че не е честно свързаните с Нова телевизия лица да бъдат щадени за сметка на Златка.

"Защо редакторите на предаването не избраха например синоптичка, но не да я питат кои са столиците на Турция и Сърбия, а да я питат кои са президентите им, премиерите им или кои реки минават през тези страни", недоволна е плеймейтката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още по темата: Памела АндерсънVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Златка е много по-умна от мнозина в тези форуми.Защото направи така, че предаването да се гледа.Това и е РОЛЯТА там.
69
9
 
3
 
! Отговори
чужденец преди 11 години
Като ви е срам, че сте българи сменете си националността.
68
4
 
17
 
! Отговори
ЗлаткЪ преди 11 години
Ни мъ интирисува, чи съм нигръмотнъ, защоту знам на кой и какво да лапъм
67
4
 
26
 
! Отговори
V преди 11 години
На мен лично Пам ми направи много добро впечатление. Жалко, че си е тръгнала.
66
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простоията е издигната в култ в България. Колкото си по-***, ***, неграмотен, невъзпитан, но нахален и нагъл, в толкова повече предавания ще те канят, и ще те пишат по сайтове, вестници, дават по тв и радио. НЕЩАСТНА И МИЗЕРНА ДЪРЖАВА!!!
65
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези дето си мислят, че Златка верно не знае са ***.Ето сега тя ще си прибере паричките по договор, а нова тв ще си дигне рейтинга на умрялото предаване.Хората ще плюят и ще мислят, че са страшно умни.
64
7
 
17
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Като почнете с това "срам ме хвана от чужденците"... В чужбина сигурно няма прости хора, в това число и VIP-ове! Проблемът в България не е, че има прости хора, проблема е че 95% от българите са прости - последните 22 години го доказват!
63
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
K'во?
62
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и ПАМЕЛА СЕ ОПЛАШИ ОТ НАШИТЕ ВИПОВЕ
61
7
 
17
 
! Отговори
Язе преди 11 години
Бих се радвал на намаления интерес към шоуто и кака Памела. И като гледам как вървят нещата май се радвам.Време е да не обръщаме внимание на такива работи вече, щото ми се гади като се сета как звизди от ранга на Памиту идваха и това се превръщаше в национален празник неотдавна. А и она с какво е толко важна, че може да тича по бански на плажа с червен буи в ръка?!?
60
11
 
19
 
! Отговори
Латинка преди 11 години
Дошла отишла си -голям праз.По селските улици може да срещнеш къде,къде по-красиви момичета от колкото тези фльорци.
59
3
 
53
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
Много ме дразни когато на момичета, които четат времето им викат синоптички. Синоптик за мен е човек, който е учил в унивеситет физика, метериология и синоптика. Тези просто презентират или четат това което някои истински СИНОПТИК от БАН е написал.
58
3
 
41
 
! Отговори
Продуцент преди 11 години
Спокойно, всичко върви по план, Памела свърши своята работа, дойде да изпере едни пари и сега си тръгва! Смятаме да разнообразим предаването, като първо Къци спи с Бони, а Багата пребие Юлиян! Накрая Влади ще ги анатемоса и ще призове миряните да пускат SMS-и, за да се спасят техните души!
57
4
 
4
 
! Отговори
улук преди 11 години
Всичко е илюзиа-няма и Николета и Златка къде е всъшност тази къща-за какви пари говорите вие!!!Цял -ИХТИМАН да обиколите няма да я намерите!!
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В това шоу са вкарани само отрпки, част от тях по задължение към Нова, а другата част за пари. Като го видях Къци щях да падна от смях, не знаех, че още е жив. Златка е влязла за пари,явно никъде не я търсят - освен, че е проста, вече е и доста грозна. На Фънки бизнеса също не върви, останало му е само голямото самочувствие.
55
5
 
36
 
! Отговори
и тая е същата куха преди 11 години
ми щот не са мислили, че е ЧАК толко куха *** офцо! Иначе щяха да я питат нещо по-лесно .. като например "Колко пръста имаш на ръката?" или "На коя дата е 8ми Март?" !
54
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kak nikoi ne razbra, che Pamela si izkarva parite ot uchastiq v reality programi v tretiq svqt... vzemete malko pocukaite v youtube i shte razberete. Golqmoto chudo, che Pamela doshla v bg! Koi si i misli, che v USA nqkoi q brusne za neshto... vse edno v bg nqkoi vzima naseriozno Nikoleta ili Zlatka. Prosto razlikata mejdu ednata i ostanalite dve e nacionalnata im prinadlejnost, inache nadali IQ-to im se razlichava osobeno ;)
53
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не дава Господ, сред така наречените ВИПки, да стане модерно висшУто по ядрена физика
52
4
 
24
 
! Отговори
ВИП преди 11 години
За мен,вип'е Искра Фидосова
51
2
 
21
 
! Отговори
Томи Лий преди 11 години
Е, сред такава простотия живее ли се. И аз да бях вътре, в знак на протест срещу продуцентите на VIP-а ?! щях да напусна. То не е забавно, то е плачевно нещастно за гледане.