Глория и Чочо Попйорданов играят заедно в "Стани богат"

"Левски" и ЦСКА също сядат заедно на стола на богатството
Обновена: 25 мар 2013 13:56 | 25 мар 2013 13:55,
11
Глория и Чочо Попйорданов играят заедно в "Стани богат"
Глория и Чочо Попйорданов Снимка: Нова тв

Попфолкът и театърът ще играят в един отбор в утрешния епизод на „Стани богат”. На стола на богатството ще седнат фолкпримата Глория и актьорът Чочо Попйорданов.

Пред Ники Кънчев двамата ще признаят, че нито Глория е гледала негова постановка в театъра, нито той е ходил на неин концерт. Това обаче няма да им попречи да се обединят в името на децата спортни таланти в неравностойно положение.

В ефира на „Стани богат” актьорът ще разкаже за срещите си със световни имена като Мики Рурк и Ал Пачино, както и за уроците, на които го е научил Велко Кънев.

Глория пък ще признае, че освен да танцува, може да кара и камион. Фолкдамата има книжка в категория С, което обяснява и любовта й към джиповете. Двамата ще трябва да отговарят на въпроси за средната продължителност на живот в Испания, любимите напитки на Чърчил, а един грешен отговор ще накара Чочо Попйорданов да се откаже от свой близък в Държавен вестник.

Глория и Чочо Попйорданов играят заедно в "Стани богат"
Станислав Ангелов (л) и Михаил Венков Снимка: Нова тв
След срещата между фолка и театъра в студиото на „Стани богат” ще се пренесе вечното дерби Левски – ЦСКА. Един до друг ще застанат Станислав Ангелов и Михаил Венков. Двубоят между сините и червените ще накара дори публиката в студиото да гласува за любимия си отбор. Двамата ще трябва да познаят съставките на традиционно исландско ястие, да разкрият от къде идва името Гандлаф, като, разбира се, няма да се разминат и без въпрос в областта на спорта.

Безпристрастен ли ще бъде Ники Кънчев – един от най-верните фенове на ЦСКА, и как ще завърши благотворителният мач между двата отбора, ще разберем в утрешния епизод на „Стани богат”, от 20.00 ч. по Нова ТВ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Стани Богат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Ники Пънчев преди 11 години
И да не забравим въпроса за 100лв - в кой отбор рита словашкия футболист Курзелевски?
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не го гледате, ще е най-добре.
6
2
 
19
 
! Отговори
Жоро Любимеца преди 11 години
Тези *** от пайнер трябва да бъдат натирени заедно с политиците да си търсят друга държава да обират.Тези чалгаджийки вадят по 10-15 хиляди на вечер и ни лев данък плащат.Откъде тогава бюджета да се пълни, пълнят се само п****те на тия набедени певици!
5
4
 
16
 
! Отговори
България - Чалгария преди 11 години
Как може по тези предавания като "Стани богат","Сделка или не" и въобще шоута където се печелят пари да вкарват само такива известни и богати хора.То не стига че само задниците им не са бъкани с пари ами и още им дават. А обикновените хора те балъци,да пускат там есемеси. Разни там денсиг старсове и други простотии също такива истории правят.А пък Глория е на всяка манджа меродия.
4
2
 
24
 
! Отговори
Бисер преди 11 години
Наистина много се възмутих и направо отвратих от Глория когато беше гост на Диков по предната седмица.Това било ужасна жена,нагла, със някакво висше самочувствие.Без никаква свенливост обиждаше бедните хора. Парадираше че обича парите и чичковците с тлъсти банкови сметки.Въобще си промених тотално мнението за тази жена.
3
21
 
4
 
! Отговори
фен стилиян от шумен преди 11 години
фен глория тя хубава жена тя пайнер палнета тв
2
9
 
33
 
! Отговори
1211 преди 11 години
Глория е най-противната и дразнеща кокошка, която българският телевизионен ефир помни...
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глория кара камион, интересно... Иначе добра реклама на НТВ, браво!