Нети с втора победа в "Като две капки вода"

Специален гост беше Дичо в ролята на Аксел Роуз
25 мар 2014 14:43,
11

Деян Донков се превъплъти в Били Айдъл. Снимка: Като две капки вода

Актрисата Нети Добрева за втори път спечели надпреварата в телевизионното шоу "Като две капки вода". Въпреки че зрителите дадоха най-много точки на Иво и неговото преобразяване във Фреди Меркюри, превъплъщението на Нети в Сюзън Бойл зае първото място. Тя успя да разчувства всички в залата и пред телевизионния екран с изпълнението на I Dreamed a Dream. Своята награда от 1000 лв. Нети дари на Дома за артисти ветерани.

Специалният гост  в третия епизод на шоуто бе Дичо, който разтърси с рок сцената на предаването. Музикантът си призна, че винаги е искал да влезе в образа на легендата Аксел Роуз и да изпълни Sweet Child O’ Mine. „Велико!“ с една дума Дичо описа усещането да бъде Аксел, макар и за малко.

Както обеща в предходния епизод на шоуто, снощи Маги Халваджиян избра гост от публиката, който в края на вечерта оцени с от 3 до 10 точки изпълненията на участниците. Вместо него оценки раздаде Мария, която даде 10-те точки на Нети. Третият лайв откри Неве с фантастичното си изпълнение на Тина Търнър - Nutbush City Limits. След него Маги заяви, че временното класиране е несправедливо, защото Неве за момента е на последно място. Чаровната актриса призна, че въпреки това всеки път се забавлява искрено.

Втора на сцената на „Като две капки вода“ излезе Мая Бежанска в образа на Мариус Куркински и изпълни култовото му парче „Стига бе“. Павел отново изуми всички с поредната си женска роля – този път Роси Кирилова. Стефания Колева върна романтиката на сцената на “Като две капки вода” с Мерилин Монро, а Деян отново донесе енергия с Били Айдъл. Победителят от миналия път Къци Вапцаров претърпя коренна трансформация в чернокожия тийн идол Джейсън Деруло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Laura преди 10 години
Дичо беше страхотен като Аксел! Слушах го със затаен дъх от удоволствие. Браво!!! Нечовешки глас!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като знам за какъв грозник се ожени тая ,не е много стока .
5
3
 
6
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Като две капки пикня - поредното "българско шоу", в което "звезди" си плащат да участват само и само хората да не ги забравят. Жалка история.
4
0
 
8
 
! Отговори
nn преди 10 години
И тук има конфликт на интереси!!!
3
0
 
10
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Много харесвам Иво. И Мая. За сега. Не зная дали всичко е нагласено или не, но ми направи впечатление, че на Нети ( до сега ) се падат изпълнители, които тя може да покрие. За разлика от доста трудните задачи на останалите. Ами...явно, късметлийка е, момичето!
2
3
 
22
 
! Отговори
todor преди 10 години
Не Ви ли омръзна да я четката тази, отворете си очите, всичко е нагласено, заради дончо естествено, нещата са толкова прозрачни, че няма накъде...и какво ми се прави на дарител с тая награда, да дарява като не е вътре и не смуче пари отнякъде...
1
18
 
11
 
! Отговори
Чудно преди 10 години
Не ги ли е срам хората да ги гледат тези пумии?