Миро дебютира като водещ на "Наистина любов"

Предаването тръгва на 29 март
28 мар 2014 09:53, Александър Попов
12
Миро дебютира като водещ на "Наистина любов"
Снимка: bTV

Поп певецът Миро ще дебютира като водещ на най-новото романтично шоу "Наистина любов" тази събота, 29 март. Началото е в 18 часа в ефира на bTV. Специално за първото издание на предаването той ще представи своя версия на легендарното парче на The Beatles All You Need Is Love заедно с госпъл хор.

Главни герои в първата история са Диян и Татяна от Ямбол. Те са заедно от половин година, но връзката им е успяла да премине през доста изпитания – една стара и изхабена любов, в която седемнайсетгодишната Татяна отдавна не се чувства щастлива, сериозна съпротива от страна на нейните родители към новопоявилия се в живота на дъщеря им Диян, жертвани приятелства. Решени да бъдат заедно, двамата успяват да преодолеят всички трудности и в момента живеят заедно.

Щастливата и взаимна любов е в центъра и на втората история в първия брой на "Наистина любов". Димитринка Хинкова от София се свързва с екипа, за да благодари на своя съпруг Станимир за тринайсетте романтични, топли и пълни с истинска обич години, за любовните изненади, които той не се изморява все още да й организира, както и за двамата им прекрасни синове – 8-годишния Станислав и 6-годишния Даниел.

Нейната единствена молба към екипа на предаването е да направят така, че тя и Станимир най-после да успеят заедно да отидат... на кино! Колкото и странно да изглежда, това толкова достъпно удоволствие по стечение на обстоятелствата никога не е било възможно за семейство Хинкови.

Всичките над петдесет пъти, в които си купували билети, се случвало по нещо непредвидено – някое от децата се разболява,  в офиса изниква нещо непредвидено и важно, попадане в задръстване по път за киното...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: миронаистина любов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бтв вече с нищо не привлича.Тоя Миро е твърде лигав за да е мъж, и твърде мазен за да е жена - т.е е п.дал!
3
1
 
2
 
! Отговори
Внук преди 10 години
До НиколовИ дядо ми го гледа това и много се радва,че ще е Миро. Ама и други дядовци му имат мерка. :)
2
3
 
8
 
! Отговори
r2 преди 10 години
В тая държава трябва да си *, за да успееш, та после даваш и акул на хората как се живве и какъв е пътя на успеха, толкова ли няма нови лица, защо сме принуждавани да гледаме едни и съши муцуни до безкрай...то е ясно защо, за да си взимат парите някой хора, а за нас зрелища...
1
3
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Що е...любофф;преходна...треска,която започва с...тръпнене и завършва с...прозяване.А.Баста