Баща вини Селена Гомес за смъртта на дъщеря му

Момичето гледало "13 причини защо" и сложило край на живота си
20 дек 2017 21:53, Петя Славова
12
Баща вини Селена Гомес за смъртта на дъщеря му
Снимка: Facebook

Селена Гомес бе обвинена от американец, че е виновна за самоубийството на тийнейджърка. Джон Хърдън – бащата на починалото момиче призова да бъде спрян телевизионния сериал "13 причини защо", тъй като посланията му се приемат по различен начин от младото поколение.

Продуцент на проекта е актрисата и певица Гомес, затова и Хърдън смята, че тя има принос в смъртта на дъщеря му, съобщава Radar Online.

По думите на бащата, 15-годишната Бела Хърдън приключила с живота си след като гледала първия сезон на сериала.

"Помнете, че има подрастващи, които преминават през различни тъмни етапи и това може да са ваши приятели, ваши сестри. Селена Гомес и Netflix е добре да знаят, че не всички могат да разберат посланията им. Някои хора, които се борят с депресията могат да гледат този сериал в грешно време", заявил бащата.

Той добавил, че ще съди студиата, откъдето през декември обявиха, че снимките на втория сезон са готови.

"13 причини защо" разказва за ученичка, която слага край на живота си след тормоз. Неин съученик открива записи, на които героинята обяснява причините за своето крайно решение.

Неведнъж сериалът е обвиняван в романтично отношение към самоубийството.

Вижте още подобни новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави ми впечатление, че все повече насилие ни залива от кино екрана. В новите филми и с бляскави ефекти, перфектен каст.... хвърчат разполовени тела, смлени хора и куп гнусотии, пресдтавени като хуморестки, за да се смелят по-лесно явно..
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заливат ни с помия отвсякъде. На моята възраст бих разбрал подобен сериал, стига да се задълбочава в случващото се в главата. Но тинейджърски със тинейджърски символ в главната роля ми се струва недопустим.
7
8
 
22
 
! Отговори
на кривата ракета преди 6 години
На кривата ракета космосът е пречи....Той не е възпитал детето си....не му е обръщал внемание и сега...киното е виновно...По тази логика....защо детето му не е станало боксьор щом гледа Роки/Силвестър Сталоун/ или пък Месалина ако гледа Калигула....Всъщност този ход да съди някой друг, е вид оправдание за собствените ни грешки....
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tazi Selena e dosta tapo i grozno parche... Koi ia nabedi za modna ikona?!
5
6
 
17
 
! Отговори
Къде сме ние? преди 6 години
Холивуд с това се занимава: да естетизира и героизира смъртта и извращенията. Още преди век според официалната статистика четвърт от населението им е било с психически отклонения. Хората на изкуството и така се отличават с характеристиката, че са със слаби задръжки, нямат устойчивост. В САЩ слабостта на характера е основа на "изкуството" им. Следвайки Ленин !!!!!!, който е казал: "От всички изкуства за нас най-важно е киното.",се обработва масовото съзнание.
4
3
 
27
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Когато се случи подобна трагедия родителите търсят вината във всички и всичко, но рядко в себе си.Родителите са първите, които би трябвало да обърнат по-сериозно внимание на детето си, особено в пубертетската му възраст.Психическите отклонения в тази възраст често се игнорират - в поведението, реакциите, общуването - а, те могат да са признак на заболяване...
3
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешните послания и грешните премания на посланията водят до шок и ужас. Когато някой с голема глава и малко мозък пише сценарии трябва да се съобразява с аудиторията която ще гледа помията му. Някои ще погледнат с насмешка други ще и теглят майната но има и такива като това момиче което ще *** нещата в буквалният смисъл. А за да не се случват такива трагични неща този дето се прави на сценарист трябва да огледа нещата от всички страни преди да направи филма. Дано бащата ги осъди за милиони.
2
2
 
15
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Вече не можете да различите добро от зло.Сещате ли се къде се крие причината и как да излезете от това положение?Тук е пълно с учени глАви. Сигурен съм, че ще ви разяснят случая :-D
1
48
 
10
 
! Отговори
Алфа преди 6 години
Западн(ал)ото общество само ще се самоунищожи. Да идва Исляма по-бързо. Поне тези ще изчезнат.