Близо до "Тайният живот на Мерилин Монро"

Поредицата - по телевизия Bulgaria ON AIR
1 авг 2020 15:26, Петя Славова
2
Близо до "Тайният живот на Мерилин Монро"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Към една от най-известните актриси в киното поглежда режисьорът Лори Колиър ни вмъква в "Тайният живот на Мерилин Монро".

Минисериалът му, състоящ се от две части, се основава на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс".

Колиър разкрива сложните отношения на звездата в семейството й, които й влияят върху краткия й, но бурен живот. Действието ни връща към 50-те години на миналия век, когато младата Норма Джийн (Кели Гарнър) се превръща в една от най-големите звезди на класическото холивудско кино.

И ако светът знае, че Гладис – нейната биологична майка, е мъртва или не присъства в живота й, става ясно, че тя има проблеми с психиката и е сред тревожните части от вътрешния свят на Монро. Ще се засегне и темата за баща й, както и за нейния полубрат, с когото така и не се среща.

Режисьорът ни доближава до звездата, такава - каквато светът не познава, извън прожекторите и медийното внимание. Героинята е крехка и трудно се справя с вътрешните си демони, част от които е наследила от родителите си.

В ролите ще видим Сюзан Сарандън, Кели Гарнър, Ембет Давиц, Емили Уотсън, Джефри Дийн Морган. Гледайте първа и втора част на "Тайният живот на Мерилин Монро" на 1 и 2 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Актриса и кое и е страхотното актьорско майсторство 5 Неми филма? Поредното момиче пробило с външен вид и после нанадоле...
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тайният живот на комунистическата мутра се състои в каруцарски псувни по телефона и спане с пищов и милиони до кратуната.