"Отдел "Загадки" разрешава мистерии от миналото

Премиерата за родния ефир стартира от 2 октомври по Bulgaria ON AIR
27 сеп 2023 14:31, Александър Попов
2
"Отдел "Загадки" разрешава мистерии от миналото

Забравени досиета, които са останали неразрешени и до днес, амбициозни полицаи и увлекателен сюжет. Това е краткото описание на премиерния за българския ефир сериал „Отдел „Загадки“. Зрителите на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR ще могат да го гледат всяка делнична вечер от 2 октомври, в 20:30 часа.

Сериалът разказва историята на група полицаи, които се занимават с неразкрити случаи. Отделът се опитва да разреши необясними мистерии от миналото, които се отнасят до Прокълнатите войници, историята на Възстановените територии и други мистериозни случаи от периода на Втората световна война, които оказват влияние върху настоящето. Поредицата подчертава факта, че зад всеки случай стои човешко същество с всичките му слабости, желания, лудост или любов, емоции, които го карат да извърши престъплението.

Криминалната поредица ще въвлече зрителите в заплетени криминални случаи с предистория от миналия век, която прави сюжета още по-интригуващ. Всичко това очаква зрителите на Bulgaria ON AIR от 2 октомври, в 20:30 часа.


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Ми преди 2 месеца
който иска да гледа детски приказки да го прави.